گيلان
چهارشنبه 30 تير 1389 - 12:29:56 ب.ظ
نظرات شماارسال به دیگرانچاپ بدون عکسچاپ با عکس
نظرات شماارسال به دیگرانچاپ بدون عکسچاپ با عکس
Bookmark and Share

جشنواره فرهنگي و بومي «زندانه و صالح»در پره سر برگزار شد

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- همايش فرهنگي ورزشي «زندانه و صالح»در ييلاق زندانه و صالح بخش پره سر شهرستان رضوانشهر برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري آريا،همايش فرهنگي ورزشي «زندانه و صالح» با همكاري اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي و تربيت بدني رضوانشهر، روز گذشته در ييلاق زندانه و صالح بخش پره سر شهرستان رضوانشهر برگزار شد.
بهمن محمد ياري در جمع هزاران نفر از شرکت کنندگان در جشنواره فرهنگي و هنري بومي و سنتي ييلاق زندونه پره سر، گفت: فرهنگ غني تالش فرهنگي پويا و پيشرو بوده است.
وي با اشاره به تاريخ بيش از سه هزار ساله قوم کهن تالش، اظهار کرد:کشفيات اخير در تالش نشان از مدنيت باستاني اين قوم دارد و ثابت کرد قوم تالش يک قوم با هويت و تاريخي است.
نماينده مردم تالش در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به استقبال گسترده مردم از نوزدهمين دوره جشنواره ورزشهاي بومي و سنتي زندانه و صالح، افزود: اين حضور گسترده و به ياد ماندني نشانگر پيوند عميق مردم تالش با گذشته افتخار آميز خود و نشانه پاسداشت آيين هاي نکوي قوم تالش است.
در اين همايش موسيقي محلي توسط علي قاسم خاني، نوازندگي ويالون آقاي محمد قاسمي و جعفر بلالي به نوازندگي سرنا مورد توجه اهالي و مسئولان قرار گرفت.
اجراي نمايش طنز توسط هنرمندان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي رضوانشهر  و مسابقات اسب دواني ،دو کوهستان، غژ بازي (دال مزا)، کشتي گيله مردي، طناب کشي و پاچو  از ديگر برنامه هاي اجرا شده در اين جشنواره بود.

کد خبر: 20100721122956869
آگهی