
خبرگزاري آريا-روحاني به دنبال آشتي با دنياست.
کمال الدين پيرموذن،نماينده اصلاح طلب مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري آريا گفت:سياست خارجي کشور که از سوي رهبري براي دولت ترسيم شده است سياست تعامل عزت خواه و سازنده است .تدوام سياستي که دولت قبل درخصوص ديپلماسي خارجي ملاک عمل قرار داده بود با منافع ملي و منافع نظام منافات داشت و کشور را به خاطر ايران هراسي به تنگنا برد وبه انزوا کشاند.
وي افزود:ما بايد از فرصتي که با حضور مردم در انتخابات رياست جمهوري يازدهم و انتخاب دولت يازدهم پيش آمده به سياست آقاي روحاني که تاکيد بر آشتي با دنياست حمايت کنيم تا به رشد اقتصادي برسيم لذا نبايد اظهارات سخيف نخست وزير انگليس را خيلي بزرگ کنيم درواقع سياست ما بايد همان آشتي با دنيا براي تحقق حماسه اقتصادي باشد .
نماينده اردبيل اظهار داشت:آقاي روحاني با شجاعت و کياست به بهترين وجه جواب ديويد کامرون را دادند بنابراين نبايد خيلي اظهارات نخست وزير انگليس را بزرگ کرد و مانع تحقق سياست آشتي با دنيا شد چراکه شاکله حل مشکلات کشور تعاملات و ارتباطات بين المللي با دنياست لذا نبايد اين اظهارات سخيف را پررنگ کرد و شادکامي را به تلخ کامي تبديل کرد.
وي گفت:آحاد ملت به جد از دولت و صاحب منصبان حمايت مي کنند بنابراين بزرگ کردن اظهارات ديويد کامرون از سوي هر شخصي که باشد بخاطر منافع جناحي و گروهي است تا موفقيت ايران دراين سفر زير سوال برده شود.لذا اميدواريم صاحبان قلم افکارعمومي را به اشتباه نياندازند و برخي به خاطر منافع جناحي ،افکارعمومي را فريب ندهند چراکه رييس جمهور با کياست و مقتدرانه پاسخ استعمار پير را دادند.