خبرگزاري آريا-رييس سازمان حج و زيارت از تعيين شدن گروه هاي قيمتي و هزينه سفر به حج تمتع سال 94 تا پايان هفته جاري خبر داد.
`سعيد اوحدي `رييس سازمان حج و زيارت افزود: فراخوان مشمولان حج 94 منتشر شد و بر اين اساس، دارندگان فيش هاي ثبت نام حج تمتع تا تاريخ 15 اسفند ماه سال 84 براي نام نويسي در کاروان ها فراخوان شدند.
به گفته اوحدي نام نويسي در کاروان هاي حج تمتع سال آينده از بهمن ماه آغاز مي شود و مشمولان با مراجعه به سامانه حج 94 مي توانند نسبت به نام نويسي در کاروان ها اقدام کنند.
وي در خصوص هزينه سفر به حج 94 نيز افزود:گروه هاي قيمتي و کاروان هاي مجاز اواخر هفته جاري مشخص و اعلام مي شوند ضمن اينکه سعي شده در حج سال آينده، افزايش قيمت نداشته باشيم.
به گفته رييس سازمان حج و زيارت، 100 درصد قراردادهاي مسکن، تغذيه، تدارکات و حمل و نقل حج سال 94 منعقد شده و از اين بابت مشکلي وجود ندارد.
اوحدي گفت: تفاهم نامه حج سال 94، سوم بهمن ماه در ملاقات با وزير حج عربستان سعودي امضا مي شود.