
خبرگزاري آريا-شش اثر سينمايي در بخشهاي رقابتي سوداي سيمرغ، نگاه نو، هنر و تجربه و مستند در چهارمين روز از سي وسومين جشنواره فيلم فجر در سالن همايشهاي برج ميلاد به نمايش در ميآيد.
به گزارش خبرگزاري آريا،فيلمهاي دوران عاشقي، فيه مافيه، بدون مرز، عصريخبندان، تاآمدن احمد، داره صبح ميشه در چهارمين روز از نمايش در بخشهاي سوداي سيمرغ، نگاه نو، مستند و هنر وتجربه به نمايش در ميآيند.
"دوران عاشقي "
عليرضا رئيسيان اين فيلم را کارگرداني کرده است. دوران عاشقي با فيلمنامهاي از رؤيا محقق که از مهسا محبعلي تشکر شده است به نگارش درآمده و يک درام خانوادگي است که در يک بستر اجتماعي روز اتفاق ميافتد.
ليلا حاتمي، شهاب حسيني، فرهاد اصلاني، پرويز پورحسيني و بيتا فرهي ايفاي نقش کردهاند.همچنين ساير بازيگران عبارتند از: ليلي فرهادپور، سوگل قلاتيان، نسيم ادبي، سعيد داخ، عاطفه للهي، داريوش فائزي، شهرام جمشيدي، فرزان نجفي، حميدرضا حيات، حسين کوهستاني و بازيگر خردسال: عرشيا خلج.
"فيه مافيه"
فيلم مستند «فيه ما فيه» با نگاه به نسبت سينما و روحانيت در سي و سومين جشنواره فيلم فجر رقابت ميکند. مستند «فيه ما فيه» به کارگرداني صادق داوري فر درباره نسبت سينما و روحانيت ساخته شده است .
"بدون مرز"
فيلم سينمايي «بدون مرز» نخستين ساخته بلند اميرحسين عسگري است. اين فيلم داستان پسري را روايت ميکند که هر روز براي ماهيگيري به کشتي به گل نشستهاي در نقطه صفر مرزي پا ميگذارد وآنجا را به محلي براي آرامش خود تبديل کرده، اما حضور غريبهاي اين آرامش به هم ميزند.
عليرضا بالدي، زينب ناصر پور، آرش مهربان، ارسلان علي پوريان بازيگران اين فيلم هستند .
"عصر يخبندان"
دومين همکاري مصطفي کيايي با منصور لشکري قوچاني بعد از فيلم «خط ويژه» است .
در خلاصه داستان اين فيلم آمده است: در «عصريخبندان» خارپشت ها تصميم گرفتند رنج خارهاي يکديگر را تحمل کنند اما کنار هم باشند و به هم گرما بدهند، خارپشتها تنها جانداراني بودند که در «عصر يخبندان» زنده ماندند.
بهرام رادان، مهتاب کرامتي، آنا نعمتي، سحر دولتشاهي، محسن کيايي، مينا ساداتي و فرهاد اصلاني ...، با حضور ژاله صامتي بازيگراني هستند که در اين فيلم به ايفاي نقش ميپردازند.
"تاآمدن احمد"
به کارگرداني صادق صادقدقيقي درباره جزيره خارک درطول 2800 روزجنگ است که 2840 بار بمباران شد. افسر اسدي، پرهام دلدار، مهدي فقيه، بهرام ابراهيمي، جواد پولادي، ونوس حسن کانلي، محمد جواد سلام پور، سينوهه دانشمند، حسين قفلي در اين فيلم به هنرنمايي ميپردازند.
"داره صبح ميشه"
اين فيلم ساخته يلدا جبلي است که در بخش «هنر و تجربه» سيوسومين جشنواره فيلم فجر به نمايش درميآيد. در اين فيلم رويا نونهالي، رعنا آزاديور، الهه حصاري، بابک کريمي، مهدي احمدي، امير حسين آرمان، ايرج شهزادي، فريبا جديکار، گيلدا حميدي و ارشيا جم بازي ميکنند. اين فيلم عاشقانه روايتگر چهار خانواده است که در يک شب تا صبح را به نمايش مي گذارد و هر خانواده رازي را در خود دارد که ريشهاش در قصه خانواده ديگر است.