
خبرگزاري آريا-دو تيم چلسي و تاتنهام، امروز در فينال جام اتحاديه، در ورزشگاه ومبلي شهر لندن به مصاف يکديگر خواهند رفت.
به گزارش خبرگزاري آريا،يک دهه از قهرماني در جام اتحاديه مورينيو به همراه چلسي که اولين جام او با اين تيم بود ميگذرد و حالا سرمربي پرتغالي به دنبال تکرار موفقيت هاي گذشته است.
شاگردان ژوزه مورينيو در حالي پا به اين ديدار ميگذارند که آقاي خاص، اين بازي را مهم ترين ديدار فصل تيمش خواند. کسب اين جام ميتواند اولين گام چلسي براي کسب سه گانه باشد. آنها در ليگ برتر با 5 امتياز اختلاف نسبت به سيتي در صدر جدول قرار دارند و در ليگ قهرمانان، در خانه پاريس سنت ژرمن موفق شدند 1-1 اين تيم را متوقف کنند و در واقع در هر دو جام ديگر شانس خوبي براي قهرماني دارند. آقا خاص پس از بازگشت به چلسي، هنوز موفق به کسب جامي نشده و موفقيت در اين جام، ميتواند مثل سال 2005، شروعي رويايي براي او به همراه چلسي باشد. جان اوبي ميکل، همچنان تنها مصدوم چلسي است و ماتيچ به دليل محروميت قادر به همراهي تيمش نخواهد بود.
شاگردان مائوريکو پوچتينو، با حذف از ليگ اروپا، حال تمام تمرکز خود را براي کسب اين جام خواهند کرد. تاتنهام با شکست مقابل فيورنتينا، از دور مسابقات کنار رفت، رقابتي که شانس خوبي براي رسيدن به نيمه نهايي و فينال آن داشت.اسپرز ها در 5 بازي ايخر خود، 2 تساوي، 2 شکست و 1 پيروزي کسب کرده اند که آخرين پيروزي آنها به ديدار مقابل تاتنهام باز ميگردد. آمار تاتنهام مقابل چلسي، تعريفي ندارد ولي در ديدار رفت ليگ برتر، انها موفق به کسب پيروزي 5-3 شدند. در 5 بازي اخير دو تيم، 2 پيروزي سهم چلسي، 1 پيروزي سهم تاتنهام و 2 تساوي نيز ثبت شده است.