
برگزاري آريا-تيم ملي کشتي آزاد ايران در چهل و سومين دوره رقابت هاي جام جهاني کشتي آزاد(2015 آمريکا )،مقتدرانه و با حساب 8 بر 0 و هفت بر يک از سد تيمهاي بلاروس و ترکيه عبور کرد.
به گزارش خبرگزاري آريا،تيم ملي کشتي آزاد ايران در دومين ديدار خود در رقابتهاي جام جهاني 2015 آمريکا در سالن فوروم شهر لُس آنجلس مقابل ترکيه به برتري هفت بر يک دست يافت.
** نتايج کشتيگيران ايران مقابل ترکيه در هشت وزن برگزار شده به ترتيب زير است:
* وزن 57 کيلوگرم :يونس سرمستي 10 سزار آک گل 13کشتيگير جوان ايران درحالي که در دقايق ابتدايي کشتي بسيار خوب و جنگنده ظاهر شد توانست هشت بر يک که از حريف خود که عنوان نايب قهرماني جهان را يدک ميکشيد پيش بيافتد، اما در ادامه دو بار اسير فيتوي حريف ترک خود شد و امتيازات زيادي را از دست داد تا در نهايت با نتيجه 13 بر 10 نتيجه واگذار کند و اولين باخت ايران در اين رقابتها به نام او رقم بخورد.
* وزن 61 کيلوگرم : بهنام احسان پور 5 منير رجب آکتاس صفر کشتيگير جوان ايران و دارنده مدال طلاي جوانان جهان در اين کشتي بسيار خوب و جنگنده ظاهر شد و با حملات پي در پي خود در وقت اول توانست حريف خود را خاک کند و با اجراي فن بارانداز بر روي او چهار بر صفر جلو بيافتد. احسان پور در وقت دوم نيز يک امتياز فني به دليل کم کاري حريف ترک از آن خود کرد تا در نهايت اين کشتي را بر پنج بر صفر پيروز شود.* وزن 65 کيلوگرم : مسعود اسماعيل پور 10 صفا آکسوي صفر مسعود اسماعيل پور، کشتيگير با تجربه ايران پس از حضور در وزن 65 کيلوگرم در نخستين ديدار خود در جام جهاني بسيار سر حال و جنگنده نشان داد و توانست حريف ترک را بارها اسير فنون زيباي خود کند تا اين که در نهايت در حالي که سه دقيقه و 46 ثانيه از کشتي گذشته بود، توانست 10 بر صفر از حريف پيش بيافتد و به اين ترتيب او را شکست دهد تا دومين برد ايران در ديدار مقابل ترکيه به دست بيايد. اسماعيل پور در اين مبارزه توانست بارها حريف خود را خاک کند و در ادامه نيز پاي حريف را سه بار از تشک خارج کرد و يک امتياز هم به دليل کم کاري حريف دريافت کرد.
* وزن 70 کيلوگرم : ياکوب گور، دارنده مدال نقره مسابقات جهاني 2014 ازبکستان حاضر نشد به روي تشک مبارزه بيايد و به اين ترتيب داور دست حسن يزداني را به عنوان فرد پيروز بالا برد.
* وزن 74 کيلوگرم :پيمان ياراحمدي نيز همانند حسن يزداني به دليل اين که سنور دميرتاش ، دارنده مدال برنز اروپا حاضر نشد به روي تشک بيايد پيروز ميدان لقب گرفت تا ايران تا اين جاي کار چهار بر يک از ترکيه پيش بيافتد.
* وزن 86 کيلوگرم : ميثم مصطفي جوکار 10 سردار بوکه صفردارنده مدال طلاي بازيهاي آسيايي اينچئون در اين مبارزه موفق شد پنج مرتبه حريف خود را در خاک بنشاند و در حالي که يک دقيقه تا پايان مبارزه باقي مانده بود، 10 بر صفر پيروز ميدان شود و ايران را صاحب پنجمين برد خود در ديدار مقابل ترکيه کند.
* وزن 97 کيلوگرم :محمد حسين محمديان 4 (پيروز شد) ابراهيم بلوکباشي 4کشتيگير جوان و آينده دار ايران که براي نخستين بار در وزن 97 کيلوگرم مبارزه ميکرد، مقابل ابراهيم بلوکباشي نفر پنجم المپيک لندن قرار گرفت و در پايان توانست حريف خود را با حساب چهار بر چهار و به علت اخطار حريف شکست دهد.
* وزن 125 کيلوگرم : کميل قاسمي موفق شد تانجو گميجي را در مدت زمان يک دقيقه و شش ثانيه ضربه فني کند. تا به اين ترتيب ايران مقابل ترکيه به برتري هفت بر يک دست يابد.
برد مقتدرانه ايران مقابل بلاروس در اولين گام
تيم ملي کشتي آزاد ايران در نخستين مصاف خود در جامجهاني 2015 آمريکا،با ارائه يک نمايش تحسين برانگيز موفق شد بلاروس را مقتدرانه و با حساب 8 بر صفر از پيش رو بردارد.
نتايج آزادکاران ايران در 8 ديدار برگزار شده به ترتيب زير است:
وزن 57 کيلوگرم:حسن رحيمي 4 - ولادسيلاو آندريف 2حسن رحيمي دارنده مدال طلاي جهان در اين مسابقه به مصاف ولادسيلاو آندريف دارنده مدال برنز جهان در سال 2014 رفت. اين دو کشتيگير در مسابقات جهاني 2014 به طور مشترک به مدال برنز دست يافتند.رحيمي در ابتداي کار موفق شد يک امتياز فني به دليل کم کاري حريف از آن خود کند و حريفش نيز يک اخطار از داور دريافت کرد. در ادامه رحيمي موفق شد به پاهاي حريف خود برسد و وي را خاک کند تا 3 بر صفر پيش بيفتد. در دقيقه پاياني نيز رحيمي بار ديگردر محوطه نارنجي تشک حريف خود را خاک کرد و يک امتياز ديگر گرفت. در فاصله ثانيه تا پايان مسابقه آندريف موفق شد رحيمي را با زيرگيري در خاک خود بنشاند تا درنهايت اين ديدار با حساب 4 بر 2 به سود رحيمي به پايان برسد و اولين پيروزي در جام جهاني به نام رحيمي ثبت شود.
وزن 61 کيلوگرم:بهنام احسان پور7 – ژيانيس ماکسيموف صفراحسان پوردارنده مدال طلاي جوانان جهان به مصاف حريف نه چندان مطرح خود رفت.احسان پور در ابتداي کار به پاهاي حريف خود رسيد اما حريف مچ پاي او را در اختيار گرفت تا احسان پور نتواند او را خاک کند.حملات کشتي گير جوان ايران ادامه داشت تا اينکه در دقيقه 3 مسابقه داور به حريف اخطار کم کاري داد و يک امتياز نيز به احسان پور رسيد.در وقت دوم احسان پور موفق شد 2 بارحريف خود را خاک کند و 5 بر صفر از حريف پيش بيفتد در ادامه نيز حريف را فيتيله پيچ کرد و 2 امتياز ديگر گرفت تا در نهايت 7 بر صفر کشتي را به سود خود پايان دهد.
65کيلوگرم:سيد احمد محمدي 11 –عظمت نوريکوف صفرمحمدي که مدال نقره جهان در سال 2014 را در کارنامه خود دارد به مصاف حريف خود که عنوان پنجم جهان را درسال 2014 داشت به روي تشک رفت.محمدي بسيار مقتدرانه و در مدت زمان 2 دقيقه و 30 ثانيه ابتدايي مسابقه موفق شد برتري خود را بر حريف ديکته کرده و 11 برصفر اين ديدار را به سود خود پايان دهد تا ايران را در مجموع 3 بر صفر از بلاروس پيش بيندازد.
70 کيلوگرم:حسن يزداني 12– آنتون آفاناسيف يکاعجوبه جوان کشتي آزاد ايران که قهرماني جوانان جهان را در کارنامه خود دارد در اين ديدار در ثانيه 50 موفق شد حريف خود را خاک کند و 2 امتياز را از آن خود کند.در ادامه کشتيگير بلاروس موفق شد پاي يزداني را از تشک بيرون کند و يک امتياز بگيرد.در ثانيههاي پاياني وقت اول يزداني موفق شد 2 مرتبه حريف را در خاک کند و 6 بر يک پيش افتاد.يورش هاي يزداني در وقت دوم حريف را از نفس انداخت و موفق شد 2 بار ديگر حريف را خاک کند و يکبار نيز حريف را فيتيلهپيچ کرد تا در زمان 4 دقيقه و 8 ثانيه حريف بلاروسي خود را 12 بر يک شکست داد.
74 کيلوگرم:مرتضي رضايي قلعه 4(برد) – علي شعباناف 4آزادکار جوان ايران مقابل حريف عنواندارخود که 2 مدال برنز جهان را در کارنامه داشت به روي تشک رفت و در دقيقه دوم توسط حريف به روي پل رفت و 2 برصفر عقب افتاد.در ادامه رضايي به پاهاي حريف خود رسيد اما با خيمه سنگين او مواجه شد و به امتياز نرسيد.در وقت دوم شعبان اف بار ديگر رضايي را به روي پل برد و 4 بر صفر پيش افتاد.اما رضايي قلعه در ادامه مزد حملات بيامان خود را گرفت و موفق شد حريف خود را 2 مرتبه خاک کند و کشتي را 4 بر 4 به سود خود به پايان رساند تا با اين نتيجه پيروزي ايران مقابل بلاروس مسجل شود.
86 کيلوگرم:عليرضا کريمي 7 – الکساندر هوشتين 4کريمي که عنوان قهرماني جوانان جهان را در کارنامه خود دارد به مصاف حريف خود رفت.حريف بلاروس در ابتداي کار موفق شد با اجراي فن کولانداز يک امتياز بگيرد و در ادامه نيز پاي کريمي را از تشک بيرون کرد و 2 بر صفر پيش افتاد سپس کريمي را در خاک خود نشاند تا 2 امتياز ديگر بگيرد.در ادامه کار کريمي با خارج کردن پاي حريف از تشک و يکبار نيز اجراي فن درختکن 3 امتياز گرفت تا وقت اول 4 بر 3 به سود کشتيگير بلاروس به پايان برسد.در وقت دوم کريمي بار ديگر حريف خود درخت کن کرد و يکبار نيز در خاک فن فيتيلهپيچ را روي حريف اجرا کرد تا در نهايت اين مبارزه را در يک کشتي زيبا و نفسگير 7 بر 4 به سود خود پايان دهد.
97 کيلوگرم:رضا يزداني 10– ايوان يانکوفسکي صفردارنده 2 مدال طلاي جهان به مصاف حريف بلاروس خود که مدال برنز اروپا را يدک ميکشيد به روي تشک رفت و در همان ابتداي کار با خاک کردن حريف 2 امتياز پيش افتاد در ادامه نيز2 مرتبه پاي حريف را از تشک بيرون کرد و 2 مرتبه نيز حريف را در خاک نشاند .يزداني سپس با اجراي فن بار انداز موفق شد درمدت زمان 2 دقيقه و 37 ثانيه حريف خود را مقتدرانه با حساب 10 بر صفر شکست دهد.با اين برد ايران 7 بر صفر از بلاروس پيش افتاد.
130 کيلوگرم:پرويز هادي 6– الکسي شيماروف صفردارنده مدال طلاي سنگين وزن ايران در بازي هاي آسيايي اينچئون در آخرين ديدار به مصاف حريف عنواندار خود که قهرماني جهان در سال 2011 را در کارنامه داشت به روي تشک رفت.هادي در ابتداي کارپاي حريف را از تشک کشتي بيرون کرد و به يک امتياز رسيد سپس با گرفتن مچ پاي حريف موفق شد او را در خاک بنشاند و 3 بر صفر پيش افتاد.در وقت دوم هادي به حملات خود ادامه داد و بار ديگر پاي حريف را از تشک بيرون کرد و يک مرتبه نيز حريف را در خاک نشاند تا 6 بر صفر پيش بيفتد و وي را با همين نتيجه شکست دهد.ايران در اين رقابتها با تيم هاي بلاروس،ترکيه و آذربايجان در يک گروه قرار دارد و در گروه ديگر نيز آمريکا،روسيه،کوبا و مغولستان جاي دارند.تيم ملي کشتي آزاد ايران پنج عنوان قهرماني درجامجهاني را در کارنامه خود دارد.تيم ملي کشورمان در سومين و در آخرين ديدارش در مرحله گروهي ساعت 24 بامداد دوشنبه به مصاف آذربايجان خواهد رفت. آذربايجان در نخستين ديدارش با نتيجه 7 بر يک ترکيه را شکست داده بود.
آمريکا ،روسيه را شکست داد
تيم ملي کشتي آزاد آمريکا با پيروزي مقابل روسيه تا حد زيادي راه خود را براي صعود به فينال جام جهاني 2015 هموار کرد.تيم ملي کشتي آمريکا در دومين ديدار خود در جام جهاني کشتي آزاد 2015 که در اين کشور در جريان است، موفق شد از سد روسيه عبور کند. دو تيم آمريکا و روسيه به نتيجه تساوي چهار بر چهار دست يافتند که با اين حساب کار به احتساب امتيازات فني کشيد که آمريکا به دليل کسب امتيازات بيشتر موفق به شکست روسيه شد. آمريکا در نخستين ديدار خود نيز هفت بر يک از سد کوبا گذشت و روسيه نيز پنج بر سه مغولستان را شکست داد.با اين حساب ميتوان صعود آمريکا به فينال جام جهاني را تقريبا قطعي دانست. در گروه اول اين رقابتها تيمهاي روسيه، آمريکا، کوبا و مغولستان حضور دارند. آمريکا در نخستين ديدارش با نتيجه 6 بر 2 کوبا را شکست داد و روسيه با نتيجه 5 بر 3 از سد مغولستان گذشت.