
خبرگزاري آريا-مسترکلاس هاي بري نويدي، ويرا لانگروفا و يان آرتوس برتران فردا يکشنبه دهم خرداد در پرديس سينمايي ملت برگزار مي شود.
به گزارش خبرگزاري آريا،روابط عمومي پنجمين جشنواره بين المللي فيلم شهر عناوين مسترکلاس هاي چهارمين روز جشنواره بين المللي فيلم شهر را به اين ترتيب معرفي کرد:
از ساعت 17 تا 18 مسترکلاس ويرا لانگروفا منتقد و مدرس مدرسه فامو از جمهوري چک با عنوان سينماي شهري و فن آوري هاي جديد
از ساعت 18 تا 19 مسترکلاس بري نويدي تهيه کننده فيلم هاي «تاجر ونيزي»، «سالومه وحشي» و «سالومه» از آمريکا با عنوان بازآفريني شهرهاي قديمي و زندگي کهن شهري در سينما
از ساعت 19 تا 20 مسترکلاس يان آرتوس برتران عکاس و مستندساز از کشور فرانسه درباره انسان
از سوي روابط عمومي جشنواره برنامه ريزي شده تا امکان استفاده براي همه سينماگران علاقمند، فعالان سينمايي، اعضاي انجمن منتقدان و نويسندگان سينمايي و هنرجويان آموزشگاه هاي آزاد سينمايي و دفاتر سينماي جوان و نمايندگان رسانه هاي گروهي فراهم شود.
اقبال مخاطبان به «دوران عاشقي» رئيسيان
«دوران عاشقي» در روز دوم جشنواره بين المللي فيلم شهر با اقبال روبرو شد و مخاطبان به همراه عليرضا رئيسيان به تماشاي اين فيلم نشستند.
روز دوم جشنواره در پرديس ملت با استقبال روبرو شد و در سانس شب فيلم ها عليرضا رئيسيان کارگردان «دوران عاشقي» به همراه سوگل قلاتيان يکي از بازيگران به تماشاي فيلم نشستند.
«دوران عاشقي» که بر اساس مسائل تجتماعي روز ايران ساخته شده است، پيش از اين نيز در جشنواره بين المللي فيلم فجر مورد توجه قرار گرفت و در دو بخش بهترني فيلم نامه و بهترين فيلم برداري سيمرغ بلورين را کسب کرده بود.
نشست مشترک مهرداد اسکويي، کلاوس اشتانيک و استفانو ساوونا
نشست مشترک مهرداد اسکويي، کلاوس اشتانيک و استفانو ساوونا در پرديس سينمايي ملت برگزار مي شود.
روابط عمومي پنجمين جشنواره بين المللي فيلم شهر با اعلام اين خبر افزود: اين نشست از ساعت 20 تا 21 در طبقه مثبت 2 پرديس سينمايي ملت برپا مي شود.
هنرمندان و فعالان سينمايي علاقمند، اصحاب رسانه، هنرجويان سينما و منتقدان سينمايي مي توانند از اين برنامه استفاده نمايند.
در اين خبر مشخصات مهمانان نشست مشترک به اين ترتيب آمده است:
کلاوس اشتانيک: از آلمان، مستندساز، مدرس سينما و مردمشناس.
استفانو ساوونا: از ايتاليا، برنده جايزه از جشنواره تورين، تورنتو، لوکارنو و مراسم داويد دوناتللو.
مهرداد اسکويي: از ايران، برنده جايزه بهترين فيلم مستند ميان مدت از جشنواره بينالمللي فيلم مستند هاتداکس کانادا براي فيلم «روزهاي بي تقويم»، برنده جايزه چهره فرهنگي سال جهان براي توسعه فرهنگ بومي، نهاد فرهنگي پرنس کلاوس هلند، برنده جايزه بهترين فيلم مستندDoc U Award جشنواره فيلم مستند آمستردام براي «آخرين روزهاي زمستان».
رونمايي از« بلوک9 خروجي2»در پنجمين جشنواره بين المللي فيلم شهر
سينمايي «بلوک 9 خروجي 2»ساخته جديد عليرضا اميني امشب –جمعه 8 خرداد-در دومين روز جشنواره بين المللي فيلم شهر رونمايي شد.
اين فيلم که نمايش آن با استقبال گسترده مخاطبان همراه شد،در بخش مسابقه سينماي ايران حضور دارد و در اين قالب در مدت برگزاري جشنواره فيلم شهر در سينماها و سالن هاي مختلفي که به اين جشنواره اختصاص يافته شش نمايش خواهد داشت.
اين فيلم حکايت زن و شوهري است که چندسال از جداييشان ميگذرد اما بعد از مرگ مادربزرگ براي بهبود و سلامت روحي دخترشان به مسافرت ميروند...
امير جعفري، پانتهآ بهرام، حميدرضا آذرنگ، الهام کردا، شبنم مقدمي، پروين ملکي، حسام حميدي، هانيه خرم، سياوش جعفري و بازيگران خردسال: ستايش محمودي و مليکا پارسا بازيگران اين فيلم هستند.
ساخته جديد اميني در سانس 19:30 روز جمعه در سالن 2 پرديس ملت به نمايش درخواهد آمد.
سفير فيليپين براي تماشاي«دربند»ميهمان جشنواره شهر شد
سفير فيليپين براي تماشاي فيلم سينمايي «دربند»به کارگرداني پرويز شهبازي در پنجمين جشنواره بين المللي فيلم شهر حضور يافت.
فيلم سينمايي «دربند»به کارگرداني پرويز شهبازي در دومين روز جشنواره فيلم شهر در پرديس سينمايي ملت به نمايش درآمد و ادواردو مارتين آرمنيزسفير فيليپين در ايران نيز به تماشاي اين فيلم نشست.
در خلاصه اين فيلم آمده: نازنين (نازنين بياتي) دانشجوي شهرستاني ترم يک مجبور است در تهران به دنبال خانه بگردد. او مجبور ميشود با دختري به نام سحر (پگاه آهنگراني) همخانه شود. سحر در يک فروشگاه کار ميکند اما اين همنشيني اتفاقاتي را رقم ميزند.
در اين فيلم که در سال 91 توانسته بود سيمرغ بلورين بهترين کارگرداني و بهترين بازيگر نقش مکمل زن و بهترين فيلمبرداري را از آن خود کند، پگاه آهنگراني، نازنين بياتي، احمد مهرانفر، فريد سماواتي، بهرنگ علوي و نادر افشاري به ايفاي نقش پرداختهاند.
استقبال گسترده مخاطبان جشنواره شهر از «پدر آن ديگري»
سينمايي «پدر آن ديگري»ساخته يدالله صمدي در دومين روز جشنواره بين المللي فيلم شهر به نمايش درآمد و با استقبال گسترده مخاطبان مواجه شد.
اين فيلم سينمايي روز جمعه -8 خرداد ماه-در سانس ساعت 18 در پرديس ملت به نمايش درآمد و با وجود نمايش هاي مختلفي که پيش از اين داشت،با استقبال گسترده مخاطباني همراه شد که با وجود شرايط نامساعد جوي براي تماشاي اين فيلم راهي محل برگزاري جشنواره فيلم شهر شده بودند.
داستان اين فيلم درباره جواني به نام شهاب است که در بيستمين سالروز تولدش با ديدن عکسهايي از دوران کودکي، خاطرات آن روزها را از نظر مي گذراند. او در دوران کودکي براي مقابله با بي توجهي خانواده و سرکوفت هاي پدرش مبني بر اين که خنگ است تصميم مي گيرد صحبت نکند. از همين روز تا سن مدرسه همگان گمان مي بردند که شهاب خنگ و عقب افتاده است و قادر به تکلم نيست تا اينکه روزي مادربزرگ پي به راز شهاب مي برد...
حسين ياري، هنگامه قاضياني، جمشيد مشايخي، ثريا قاسمي، فريده سپاه منصور، شمسي فضل الهي، بنفشه صمدي، مريم سعادت، افشين نخعي، رامونا شاه، سعيد کريمي،اکبر عبدي، ، محمد ابهري، مهديار عزيزي، پارسا مشيري، سينا محمدي فر، آروند کريمي نيز در اين فيلم به ايفاي نقش پرداخته اند.