
خبرگزاري آريا-سفير و نماينده تام الاختيار ايران در روسيه از سفر يک روزه وزير امور خارجه کشورمان به مسکو در روز دوشنبه خبر داد.
به گزارش خبرگزاري آريا،مهدي سنايي افزود: هدف از اين سفر رايزني درباره مهمترين مسايل منطقه اي و بين المللي و تحکيم روابط ميان دو کشور دوست و همسايه است.
وي گفت: دکتر ظريف در اين سفر با همتاي روس خود و مقامات روسيه درباره تعميق روابط دو جانبه ، گسترش همکاري هاي منطقه اي و بين المللي از جمله مبارزه با تروريسم و قاچاق مواد مخدر مذاکره خواهد کرد.
سفير ايران در روسيه گفت : رايزني درباره جمع بندي هسته اي ميان ايران و گروه 1+5 و همکاري هاي دو کشور در اين زمينه و نيز تلاش براي برقراري صلح و ثبات در منطقه در دستور کار اين سفر قرار دارد.
سنايي افزود: ايران و روسيه کشورهاي دوست و همسايه هستند و روسيه همواره نقش مثبت و سازنده اي در مذاکرات هسته اي ايفا کرده است.
وي گفت: با وجود کم شدن مناسبات تجاري ايران و روسيه در سال هاي 2010 تا 2013 ؛ اين مناسبات در دو سال اخير افزايش يافته است و زمينه هاي متعددي براي گسترش اين همکاري ها وجود دارد.
وزير خارجه کشورمان بامداد دوشنبه از تهران عازم مسکو مي شود و بلافاصله با سرگئي لاوروف وزير خارجه روسيه ديدار مي کند.
دو طرف سپس در نشست مشترک خبري شرکت خواهند کرد.