
خبرگزاري آريا- سخنگوي جنبش انصارالله يمن از اجراي آتش بس در استان هاي مرزي پيش از آغاز مذاکرات صلح خبر داد.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري آريا، جنبش انصار الله يمن اعلام كرد كه پيش نويس توافق آتش بس در يمن را دريافت كرده و درحال بررسي آن است.
"محمد عبدالسلام" سخنگوي رسمي انصار الله گفت که اين جنبش ملاحظات خود درباره پيش نويس را تحويل سازمان ملل داده است.
محمد عبدالسلام در مطلب كوتاهي در صفحه فيسبوک خود اعلام كرد كه بحث درباره پيش نويس توافق آتش بس همچنان در جريان است، و هنوز موافقت نهايي با آن صورت نگرفته است.
محمد عبدالسلام ابراز اميدواري کرد: رژيم سعودي با پايبندي به آتش بس در مرزها زمينه ساز آتش بس در ديگر استان ها شود.
بنابر اعلام نماينده ويژه سازمان ملل، آتش بس در يمن از 3 روز و مذاکرات سياسي يک هفته پس از آن در کويت آغاز مي شود.
در آستانه اين مذاکرات، جنگنده هاي متجاوزرژيم سعودي بطور گسترده مناطق غير نظامي را در استان هاي تعز، حجه وعمران بمباران کردند.
يگان موشکي ارتش يمن هم در پاسخ، پايگاه نظامي الدفاع را در استان مأرب با موشک بالستيک « قاهر - 1 » هدف قرار داد.
در اين حمله شماري از مزدوران سعودي کشته يا زخمي شدند.
سعودي ها از اين پايگاه به عنوان مرکز تجمع و لجستيک مزدوران خود استفاده مي کردند.
افزايش تلفات مزدوران سعودي
بيش از 70 مزدور سعودي در حمله موشکي کشته شدند.
اين نهمين حمله موشکي با موشک توچکا به مواضع نيروهاي سعودي و همپيمانان و مزدوران آنان در يمن است.
به گزارش شبکه تلويزيوني المسيره؛ بيش از هفتاد نفر از مزدوران آل سعود در حمله ارتش و کميته هاي مردمي يمن با يک فروند موشک بالستيک توچکا به مکانهاي استقرار مزدوران در شهر الحزم در استان الجوف به هلاکت رسيدند. در اين حمله موشکي که محل استقرار مزدوران سعودي در مجتمع ادارات دولتي در شهر الحزم در استان الجوف با يک فروند موشک توچکا هدف قرار گرفت صد نفر ديگر از آنان زخمي شدند. اين نهمين حمله موشکي با موشک توچکا به مواضع نيروهاي سعودي و همپيمانان و مزدوران آنان در يمن است .
اين شبکه اعلام کرد : با گذشت يک ماه از آخرين حمله موشکي با موشک بالستيک توچکا، بار ديگر نيروهاي يمني يک مرکز وابسته به مزدوران آل سعود را با موشک توچکا هدف قرار دادند. اين حمله تلفات زيادي بر جاي گذاشت و شمار زياد زخمي ها باعث شد آنها به بيمارستان هاي استان هاي الجوف و مأرب انتقال داده شوند. رسانه هاي وابسته به دشمنان ملت يمن براي حفظ روحيه عناصر مزدوران آل سعود سکوت اختيار کردند. واقعيت اين است که هرچند جنگنده هاي متجاوزان سعودي تلاش کردند توانايي موشکي ارتش و نيروهاي کميته هاي مردمي انقلاب يمن را از بين ببرند اما ادامه حملات موشکي نيروهاي يمني در دومين سال تجاوز سعودي به يمن بيانگر ناکامي اقدامات آنهاست.
هلاکت شمار زيادي از مزدوران آل سعود در مأرب
شمار زيادي از مزدوران آل سعود در استان مأرب به هلاکت رسيدند.
به گزارش شبکه تلويزيوني المسيره ؛ نيروهاي يمني پايگاه نظامي الدفاع را در منطقه آل شبوان استان مأرب يمن با موشک بالستيک «قاهر - 1» هدف قرار دادند.
نيروهاي يمني پايگاه نظامي مزدوران آل سعود را در استان مارب با موشک هدف قرار دادند. در اين حمله موشکي شمار زيادي از مزدوران آل سعود کشته و زخمي شدند، همچنين تجهيزات و خودروهاي زرهي آنها منهدم شد.
يک منبع نظامي يمني گفت: نيروهاي يمني پايگاه نظامي الدفاع را در منطقه آل شبوان استان مأرب با موشک بالستيک «قاهر - 1» هدف قرار دادند. اشغالگران سعودي و مزدوران آنها از اين پايگاه به عنوان مرکز تجمع و لجستيک براي حرکت به سمت ديگر مناطق استفاده مي کردند.
پاکسازي مناطقي از تعز
چندين منطقه ديگر در استان تعز از لوث وجود مزدوران سعودي پاکسازي شد.
به گزارش شبکه تلويزيوني المسيره ؛ چندين منطقه در جنوب غربي استان تعز و در عمليات موفقيت آميز رزمندگان ارتش و نيروهاي کميته هاي مردمي يمن از لوث وجود مزدوران وابسته به متجاوزان سعودي و هم پيمانانش آزاد شده اند. با گسترش عمليات ارتش يمن با کمک نيروهاي کميته هاي مردمي انقلاب اين کشور عليه مراکز و پايگاه هاي مزدوران آل سعود در مناطق مختلف يمن، حملات جنگنده هاي متجاوزان سعودي نيز افزايش يافته است. هم اکنون حملات سعودي ها به استان تعز متمرکز شده است. نيروهاي يمني در چند روز گذشته شهر الوازعيه را از لوث وجود مزدوران آل سعود کاملاً پاکسازي کردند.
مناطق الوزاعيه، الکرش و الذباب در جنوب غربي استان تعز يکي پس از ديگري در عمليات نيروهاي يمني آزاد شدند.