• خبرگزاری آریافارسی
    • Arya News AgencyEnglish
    • وکالة آریا للأنباءالعربیه
سه شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵
Tuesday, August 25, 2026
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
      • رهبري
      • دولت
      • قوه مقننه
      • قوه قضائيه
      • احزاب و تشکل ها
      • امنيتي و دفاعي
      • انرژي هسته اي
      • نماز جمعه
      • انتخابات
      • سیاست خارجی ایران
  • اقتصادی
      • کشاورزي
      • صنعت و معدن
      • بازرگاني و اصناف
      • بانک، بيمه و بورس
      • انرژي و نيرو
      • مسکن و راه
      • بازار
      • اقتصاد کلان
      • ارتباطات
      • کار
      • اقتصاد جهاني
      • بیمه دی
  • بین الملل
      • آمريکا
      • اروپا
      • آفريقا
      • آسيا و اقيانوسيه
      • خاورميانه
  • اجتماعی
      • شهري و رفاهي
      • بهداشت و درمان
      • زنان و جوانان
      • حوادث
      • انتظامي و قضائي
      • محيط زيست
      • گردشگري و ميراث فرهنگي
      • موسسه توانبخشی ولیعصر (عج)
      • حمل و نقل و ترافيک
      • بنیاد شهید و امور ایثارگران
  • ورزشی
      • فوتبال و فوتسال
      • کشتی و وزنه برداری
      • والیبال و بستکبال
      • ورزشهاي رزمي
      • ورزش بانوان
      • پایه ، آبی و سایر ورزش ها
  • علمی، فرهنگی و هنری
      • مذهبی و حوزه
      • شعر و ادب
      • کتاب
      • فناوري اطلاعات
      • پزشکي
      • نوآوري ها
      • دانش آموزي و دانشجويي
      • تئاتر و سینما
      • موسیقی
      • رسانه و مطبوعات
      • قرآن و عترت
  • تحلیل آریا
    • استانها
        • اردبیل
        • گيلان
        • مازندران
        • گلستان
        • خراسان شمالي
        • سمنان
        • تهران
        • قزوين
        • خوزستان
        • بوشهر
        • فارس
        • هرمزگان
        • خراسان رضوي
        • خراسان جنوبي
        • سيستان و بلوچستان
        • کرمان
        • آذربايجان شرقي
        • آذربايجان غربي
        • کرمانشاه
        • ايلام
        • کردستان
        • همدان
        • لرستان
        • كهگيلويه و بوير احمد
        • زنجان
        • اصفهان
        • چهارمحال بختياري
        • يزد
        • قم
        • مرکزي
        • البرز
    • پادکست
      • اینفوگرافی
        • گزارش گویا
          • همه اخبار
          علمی، فرهنگی و هنری

          بيست هزار گجت در نمايشگاه ces 2017 رونمايي خواهند شد

          عضویت در کانال ایتا خبرگزاری آریا
          12 دي 1395 - 07:10:33 ب.ظ
          بيست هزار گجت در نمايشگاه ces 2017 رونمايي خواهند شد
          خبرگزاري آريا - در اين مطلب قصد داريم به بررسي وضعيت گجت هاي مختلف در نمايشگاه CES 2017 بپردازيم و نگاهي کلي به گجت هاي مختلف و تاثير آن ها بر زندگي خود خواهيم داشت. پيش بيني مي شود امسال بيست هزار گجت مختلف در نمايشگاه امسال رونمايي شوند.
          کليک – در اوايل اين ماه يکي از مقاله نويسان روزنامه نيويورک تايمز، به نام فرهاد مانجو، مقاله اي منتشر کرد که بازديد کنندگاني را که قصد بازديد از نمايشگاه CES 2017 که در تاريخ 16 دي آغاز به کار خواهد کرد، کمي نااميد کرد. اين مقاله نويس که فرهاد مانجو نام دارد، با ارائه تحليل هايي معتقد است که گجت ها در اين نمايشگاه وضعيت خوبي نخواهند داشت و نمي توانند توجه عموم مردم و رسانه ها را به خود جلب کنند؛ اما شاون دوبرُواچ که مسئوليت سازمان دهي برنامه هاي نمايشگاه را بر عهده دارد، با فرهاد مانجو موافق نيست. براي دانستن نظرات و عقايد اين دو فرد، با ما همراه باشيد.
          ترديدي نيست که انتشار اين مقاله، بسياري از شرکت هايي را که قصد دارند گجت هاي خود را در نمايشگاه CES امسال در معرض نمايش قرار دهند، متعجب کرده است و تقريبا آن ها را شوکه کرده است؛ زيرا طبق برآورده هاي انجام شده، شرکت هاي مختلف قصد دارند 20000 گجت خود را در اين نمايشگاه رونمايي و معرفي کنند؛ در حالي که مانجو معتقد است در نمايشگاه CES امسال اصلا از گجت ها استقبال خوبي نخواهد شد. پس از انتشار اين مقاله، رسانه هاي مختلف با شاون دوبرواچ، اقتصاددان ارشد انجمن فناوري مصرف کننده که سازماندهي برنامه هاي نمايشگاه CES را بر عهده دارد، تماس گرفتند و از او خواستند تا نظر خود را در مورد مقاله فرهاد مانجو بيان کند. وي در پاسخ به آن ها اين چنين گفت:
          “ما در نمايشگاه سال گذشته رکود بي سابقه اي در فروش گجت هاي مختلف داشتيم و امسال نيز مطمئنا فروش گجت ها بيش از هر زمان ديگري خواهد بود.”
          در ادامه با ما باشيد تا به بررسي ابعاد مختلفي از اين اختلاف نظر بپردازيم.
          دوبرواچ و اعضاي تيمش هر سال در ابتداي شروع نمايشگاه CES، گزارش مفصلي از بازار وسايل الکترونيکي در سراسر جهان ارائه مي دهند. امسال نيز چند روز ديگر، گزارشي با اين موضوع و با جزييات کامل منتشر خواهد شد؛ اما ما در اين مطلب قصد داريم قبل از انتشار اين گزارش، به بررسي اشتباهاتي که مقاله نويس نيويورک تايمز در تحليل وضعيت بازار گجت هاي مختلف داشته است، بپردازيم و ثابت کنيم که گجت هاي مختلف در حال تکامل و پيشرفت هستند.
          فرهاد مانجو به بيان برخي از اشتباهات بزرگ در ساخت گجت هايي مانند ساعت هوشمند Pepple و پهپادي که توسط شرکت GoPro ساخته شد و مشکل موتورهاي اين پهپاد باعث سقوط آن مي شد، پرداخته است و اين اشتباه ها را سرآغاز يک بحران بزرگ براي گجت هاي مختلف دانسته است. او چندين بار روي اين موضوع تاکيد کرده است که گجت ها اصلا همانند گوشي هاي هوشمند که تحولي بزرگ در دنياي فناوري ايجاد کرده اند، تاثيرگذار نبوده و نخواهند بود؛ اما از سويي ديگر دوبرواچ تنها با استناد به آمار و ارقام فروش گجت ها، مخالف نظر مانجو است. با وجود اينکه نرم افزارها نقش مهمي را در دنياي امروز ايفا مي کنند، شرکت هايي بزرگي همانند گوگل، آمازون و اسنپ بيشتر به توليد سخت افزار تمايل دارند.
          موفقيت نرم افزارها و محتواي هاي مختلف، در گرو دستيابي به موفقيت در توليد سخت افزارها است. ممکن است براي يک شرکت کمي دشوار باشد که تنها هدفش توليد سخت افزار باشد ؛ اما اين هدف هميشه درست بوده است.
          دوبرواچ با توجه به گفته هاي فرهاد مانجو، به بيان اين مطلب مي پردازد که ما در حال حرکت به سمت دوراني هستيم که ساخت گجتي که بتواند در بازار موفقيت زيادي به دست آورد و تقاضاي زيادي براي خريد آن وجود داشته باشد، اگر غير ممکن نباشد، بسيار دشوار است؛ مخصوصا توليد گجتي همانند گوشي هاي آيفون. وي معتقد است که به نظر مي رسد بسياري از گجت هاي که امسال رونمايي و عرضه مي شوند، عمر زيادي نخواهند داشت و به ميزان زيادي توليد نخواهند نشد و مورد استقبال نيز قرار نخواهند گرفت. مثلا محصولات Echo که متعلق به آمازون است، مثال خوبي در اين زمينه است. اين محصول توانست در جلب رضايت کاربران موفقيت خوبي به دست آورد و تعداد زيادي از آن ها به فروش رسيد. شايد در نگاه اول به نظر برسد که اين گجت ها فروش خوبي داشته اند، اما زماني که فروش آن ها را با فروش ميليون ها دستگاه گوشي هوشمند در سراسر جهان مقايسه مي کنيم، متوجه مي شويم که اين گجت ها در بازار شکست خورده اند.
          amazon-echo-table_new
          بلندگوي هوشمند Amazon Echo
          از سويي ديگر دوبرواچ شاهد اين موضوع است که گجت هاي مختلف در حال رشد و ترقي هستند و هر کسي متناسب با نياز خود، تعدادي از آن ها را انتخاب و خريداري مي کند. امروزه ما به خوبي مي بينيم که مردم به طور فزاينده اي در حال خريد گجت هاي هوشمند هستند و به اين صورت به تدريج زمينه را براي هوشمند سازي منازل خود فراهم مي کنند.
          معمولا برخي از افراد تصور مي کنند که هوشمند سازي منازل با کشيدن تعداد زيادي سيم در سراسر منزل براي متصل کردن لوازم زيادي که بايد همزمان با يکديگر خريداري شوند، صورت مي پذيرد؛ اما درواقع اين ايده اصلا درست نيست و مردم مي تواند مرحله به مرحله و همچنين با استفاده از سيستم هاي قوي، به راحتي منازل خود را هوشمند سازند. دوبرواچ پيش بيني کرده است که در نمايشگاه فناوري CES 2017، فناوري هاي جديدي براي برقراري ارتباط بي سيم قوي تر از طريق سيستم هاي واي فاي، معرفي خواهد شد. ممکن است رونمايي و معرفي اين فناوري ها توجه رسانه هاي مختلف را به خود جلب نکنند، اما قطعا در اتصال وسايل هوشمند مختلف به يکديگر نقش مهمي را ايفا مي کنند.
          در آينده شبکه ايجاد شده از گجت هاي مختلف به وسيله فرمان هاي صوتي که در سال هاي اخير پيشرفت بسيار خوبي داشته اند، کنترل خواهند شد. ميزان خطاي فناوري تشخيص صدا در سال 2013 به 25 درصد کاهش پيدا کرد و مايکروسافت به تازگي اعلام کرده است که درصد خطاي اين فناوري به پنج درصد کاهش يافته است.
          مي توان گفت پيشرفت گجت هاي مختلف در 30 ماه اخير حتي نسبت به 30 سال گذشته بيشتر شده است و همين امر موجب ايجاد گجت هاي هوشمندي مانند Google Home و Amazon Echo شده است.
          google-home-0-0_new
          Google Home
          زماني که شبکه ايجاد شده از شبکه هاي هوشمند گسترده تر و پيشرفته تر شوند، قادر به انجام کارهايي خواهند بود که در حال حاضر براي ما دور از ذهن است. دوبرواچ گوشي هاي آيفون را يکي از بخش هاي اين شبکه مي داند که در حال حاضر از قابليت هاي زيادي برخوردار هستند.
          زماني که استيو جابز نخستين گوشي آيفون را در سال 2007 معرفي کرد؛ اين وسيله را ترکيبي از يک آيپاد، يک گوشي و وسيله اي براي اتصال به اينترنت است. اما در آن زمان اصلا در مورد دوربين اين گوشي حرفي نزد؛ در حالي که امروز دوربين يکي از بخش هاي اصلي گوشي هاي آيفون و هر گوشي ديگري محسوب مي شود و اپل در طراحي آيفون هاي جديد توجه زيادي به دوربين مي کند و سعي مي کند در هر مدل جديدي، کيفيت آن را نسبت به مدل هاي قبلي افزايش دهد؛ زيرا در سال هاي اخير عکاسي به وسيله گوشي هاي هوشمند، به ميزان زيادي افزايش پيدا کرده است و کاربران تصاوير با کيفيت خود را در فيس بوک و ساير شبکه هاي اجتماعي به اشتراک مي گذارند. از سويي ديگر استفاده از دوربين هاي سلفي، نياز به ميزان زيادي افزايش پيدا کرده است.
          در آن زمان استيو جابز حتي تصور هم نمي کرد که دوربين اين گوشي ها تا اين حد اهميت پيدا کند و روزي برسد که دوربين گوشي ها به دوربين اصلي مردم تبديل شود. دوبرواچ به بيان اين مطلب پرداخت که نبايد روند پيشرفت فناوري هاي مبتکرانه را دست کم گرفت  و معتقد است که به زودي اتفاقات بسيار زيادي در دنياي گجت رخ خواهد داد و در آن زمان معناي واقعي کاربرد گجت ها را درک خواهيم کرد.



          منبع: کلیک

          لینک کوتاه:
          کد خبر:
          کد خبرنگار:

          اخبار بیشتر
          ماجرای 300 کتاب کهنه‌ای که رهبر شهید انقلاب آنها را صحافی کردند
          ماجرای 300 کتاب کهنه‌ای که رهبر شهید انقلاب آنها را صحافی کردند
          هشدار درباره خطر خروج هوش مصنوعی از کنترل انسان
          هشدار درباره خطر خروج هوش مصنوعی از کنترل انسان
          برنامه کنسرت‌های شهریور 1404؛ از تالار وحدت تا شهرهای مختلف ایران
          برنامه کنسرت‌های شهریور 1404؛ از تالار وحدت تا شهرهای مختلف ایران
          رکورد تاریخی کاهش باروری در جهان در راه است
          رکورد تاریخی کاهش باروری در جهان در راه است
          رژیم بدون شکر لزوما سالم‌تر نیست
          رژیم بدون شکر لزوما سالم‌تر نیست
          کاظمی: همه چیز برای آغاز سال تحصیلی آرام و حضوری آماده است
          کاظمی: همه چیز برای آغاز سال تحصیلی آرام و حضوری آماده است
          جزئیات برگزاری چهلمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی
          جزئیات برگزاری چهلمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی
          دفترچه سوالات و کلید اولیه کنکور 1405 منتشر شد
          دفترچه سوالات و کلید اولیه کنکور 1405 منتشر شد
          رضا عطاران با «خواب» به جشنواره بوسان رفت
          رضا عطاران با «خواب» به جشنواره بوسان رفت
          • اخبار بیشتر
          • طرح پیشنهادی برای اصلاح نحوه انتخاب رئیس‌کل بانک مرکزی
          • پایان ماموریت ناو لینکلن در خاورمیانه؛ پهلوگیری در تایلند پس از ۲۵۰ روز
          • تساوی تیم فوتبال جوانان ایران مقابل عراق
          • توطئه جریان لیبرال برای ایجاد شکاف در صفوف مردم
          • دیپلماسی کارآمد باید چرخ سوم از ماشین جنگی میدان باشد
          • دبیر شورایعالی امنیت ملی به جوانان انقلابی میدان دهد
          • هشدار فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا درباره نقشه دشمن برای تهاجم از محور شمال‌غرب
          • سفر محرمانه رئیس سیا به مسکو؛ مذاکرات پشت پرده آمریکا و روسیه
          • ترامپ متوهم مدعی مین‌زدایی تنگه هرمز شد
          • پزشکیان: امضای توافقنامه نه از روی وادادگی، بلکه از روی منطق بود
          • ماجرای ۳۰۰ کتاب کهنه‌ای که رهبر شهید انقلاب آنها را صحافی کردند
          • تشدید تنش‌های تجاری بین چین و آمریکا در پی تحریم‌های ایران
          • هشدار درباره خطر خروج هوش مصنوعی از کنترل انسان
          • افزایش مرگ‌ها در اروپا به علت ناتوانی در خرید کولر
          • تقدیر شورای شهر کرج از حمایت‌های دادگستری البرز برای رفع موانع و اجرای پروژهای عمرانی
          • حسن مروتی رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی شد
          • وزیر خارجه عمان با عراقچی دیدار کرد
          • چرا مس رفسنجان ۳ فصل محروم شد؟
          • سفر رئیس مجلس به عراق توطئه دشمن برای اجماع علیه ایران را خنثی کرد
          • چهارمین شهرک الگو پایتخت در منطقه ۴ احداث می‌شود/ بهره‌برداری از پروژه تعریض خیابان نونوار تا پایان سال
          • ثبت سالانه ۵ تخلف برای هر خودرو در تبریز
          • دیدار رئیس دانشگاه تبریز با دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی
          • معرفی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های منطقه آزاد ارس در رویداد «ایران جان» صداوسیما
          • بنگلادش پیوستن به پیمان دفاعی مکه را بررسی می‌کند؛ اقدامی با پیامدهای راهبردی برای هند
          • سردخانه چهار هزار تنی «حضرتی» در مراغه به بهره‌برداری رسید


            خبرگزاری آریا

            «خبرگزاري آريا» يک خبرگزارى رسمي و مستقل ايرانى است با شعار «حرکت شفاف، صادقانه و حرفه اى در اطلاع رساني»

            اشتراک در:

            سه شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵
            گروه های خبری:
            • سیاسی
            • اقتصادی
            • بین الملل
            • اجتماعی
            • ورزشی
            • علمی، فرهنگی و هنری
            • تحلیل آریا
            • استانها
            • پادکست
            • اینفوگرافی
            • گزارش گویا
            گروه آریا:
            • مرکز مطالعات استراتژیک آریا
            • شرکت سرزمین هوشمند آریا
            • انتشارات پیشگامان اندیشه آریا
            © - Arya News Agency
            درباره ما| تماس با ما| RSS| پیوندها| جستجوی پیشرفته