خبرگزاري آريا - آدولف هيتلر يکي از بدنامترين سياستمداران دنياست و جنايتهاي زيادي را هم مرتکب شده است، از همين رو او را يکي از جنايتکاران جنگي ميدانند. هيتلر رهبر جنبش نازي در آلمان بود و توانست با سخنرانيهاي درخشان خودش مردم زيادي را با خود همراه کند و روي آنها تاثير گذار باشد.
او با همين شيوه توانست کنترل کل کشور را در دست بگيرد و در نهايت براي نابودي يهوديان دست به کار شود. جنگ جهاني دوم را نيز به راه انداخت. در تاريخ از هيتلر به عنوان يکي از شيطانيترين شخصيتها ياد ميشود؛ با اينحال هيتلر هم مانند همه ما خانواده داشته و دوران کودکي را سپري کرده است که تا به حال کمتر به آن اشاره شده و ما از آن اطلاعات داريم.
در اين گزارش نگاهي داريم به خانواده آدولف هيتلر، آنهم در روز تولدش، 20 مارس.
امضاي پيمان براي پاک کردن نام!
با اينکه آدولف هيتلر بچهاي نداشته که نامش را ادامه دهد، اما هر ارتباط خوني با او نامش را زنده نگه ميدارد. با اين حال پس از کارهايي که او انجام داده، اعضاي خانوادهاش پيمان بستهاند که هرگز ارتباط خوني خودشان با هيتلر را برملا نکنند تا اين موضوع فراموش شود و کسي هم آن ها را به دليل اين رابطه خانوادگي که به نظر نفرين شده بوده، سرزنش نکند.

اصل و نسب يهودي!
احتمالا شما هم ميدانيد که هيتلر معتقد بود بايد آنهايي که ناقص هستند را از بين برد تا در نهايت به يک جامعه کامل دست پيدا کرد. او يهوديان را ناقص ميدانست و از همين رو آنها را از بين ميبرد. اما نکتهاي که هيتلر هم به آن توجه نداشت، اين بود که تولد در يک خانواده مسيحي الزاما ريشههاي ژنتيکي فرد را تضمين نميکند و خود هيتلر در نسلهاي قبلي خانوادهاش يهودي بوده است. در حقيقت هيتلر هم يک يهودي بوده، اما خودش نميدانسته است.

آدولف خشن بود؟
آدولف هيتلر ناخواهري به نام پائولا داشته که گفته ميشود بعد از اينکه پدرشان فوت ميکند، آدولف درست مانند پدري براي پائولا بوده، با اينکه سالي چند بار بيشتر يکديگر را نميديدهاند. آدولف رابطه خوبي با خواهرش داشته و با اينکه چند بار به او سيلي زده، اما پائولا هيچوقت نميتوانسته باور کند که برادرش دست به جنايتهاي چنين بزرگي بزند.

خواهري که هيچوقت نازي نشد!
پائولا فردي سياسي نبود و در زمان جنگ جهاني دوم به عنوان منشي در يک بيمارستان کار ميکرد. او برادرش را زياد نميديد و به نظر ميرسيد اصلا آنقدر مورد توجه نيست که برادرش بخواهد در کاري از او استفاده کند. پس از جنگ او بارها مورد بازجويي قرار گرفت، اما خيلي زود مشخص شد که در هيچ جنايتي دست نداشته و او را آزاد کردند. پائولا نام خانوادگي خود را به وولف تغيير داده بود تا خيلي در مرکز توجه نباشد.

برادرزاده امريکايي!
ويليام پاتريک هيتلر که برادرزاده آدولف هيتلر بوده، در سال 1911 در انگلستان به دنيا ميآيد و بعد در آلمان زندگي ميکرده است. اما زماني که عمويش ميخواسته از حق شهروندي او که بريتانيايي بوده براي رسيدن به برخي مقاصد سياسي استفاده کند، او آلمان را به مقصد امريکا ترک ميکند. در زمان جنگ جهاني دوم پاتريک به نيروهاي هوايي امريکا پيوست و در مقابل عموي خودش ايستاد. پس از جنگ همچنان در امريکا و کنار چهار فرزندش زندگي کرده است. او هم نام خودش را به استورات-هوستون تغيير داده تا هم خودش هم بچههايش زندگي آرامي داشته باشند. او بارها در مصاحبههاي مختلف از نفرت خودش درباره آدولف هيتلر صحبت کرده است.

مادر و پدري که فاميل بودند!
آلويس هيتلر پدر آدولف است. او با کلارا مادر آدولف بيش از 20 سال اختلاف سني داشته و ماجراي ازدواج متفاوتي هم دارند. آلويس دو بار ازدواج کرده بود و 6 بچه داشت، از همين رو کلارا را که يکي از خويشاوندانشان بوده، استخدام ميکند تا او را در نگهداري بچهها کمک کند. سپس در سال 1885 در يک مراسم کوچک با هم ازدواج ميکنند و آدولف به دنيا ميآيد. پدر آنها چندان مرد اهل خانوادهاي نبوده و البته علاقه زيادي به پرورش زنبور عسل داشته است.

بچههاي از دست رفته
آدولف علاوه بر خواهر و برادرهاي ناتني، چند برادر و خواهر تني هم داشته که همه آنها در سنين کودکي و بر اثر بيماريهاي مختلف جان خود را از دست دادهاند.

شايد پسري هم باشد
با اينکه ميدانيم هيتلر زماني که خودکشي کرد، هيچ فرزندي نداشت، اما برخي ميگويند ممکن است او يک فرزند نامشروع داشته باشد. در زمان جنگ جهاني اطرافيان او اين احتمال را اعلام کردهاند که هيتلر با زني در ارتباط بوده است، اما اين ادعا هرگز ثابت نشد و آن زن هم پيش از اينکه حقيقت را بگويد از دنيا رفت.

هيتلر اصلا آلماني نبوده است!
کسي که آلمان را مرکز جهان ميدانست و ميخواست بزرگترين قدرت جهان را براي کشور خودش بدست بياورد، در حقيقت اصلا در آلمان متولد نشده بود! هيتلر علاوه بر اينکه در اتريش متولد شده، تا 24 سالگي هم در اين کشور زندگي کرده و سپس به مونيخ ميآيد. قطعا اتريش هيتلر را از خود نميداند و احتمالا آلمان هم او را نميخواهد!

بزرگ شده در يک خانواده کاتوليک
احتمالا درباره مذهب آدولف هيتلر چيزي نميدانيد و با توجه به برخوردش با کليساهاي کاتوليک و اينکه آنها را مانعي بر سر راه رسيدن به قدرت ميدانست، احتمالا هيتلر را فردي بدون مذهب ميدانيد، اين در حالي است که آدولف در خانوادهاي کاتوليک به دنيا آمد و مادرش او را براي غسل تعميد به کليسا برده بود.

ازدواج تنها به مدت يک روز
خيليها ميدانند که آدولف هيتلر با اوا براون ازدواج کرده بود و تنها عشق زندگياش بود، اما چيزي که خيليها نميدانند اين است که ازدواج آنها تنها براي يک روز بود و در تمام دوراني که اوا شيفته آدولف بوده، در کنار او بود و تلاش ميکرده تا توجهش را جلب کند، در اين راه حتي دوبار خودکشي ميکند. اوا 20 سال جوانتر از آدولف بود و در زمان خودکشي هيتلر نيز در کنار او بود و همانجا به صورت نمادين باهم ازدواج کردند، او در زمان مرگ 33 سال داشت و هيتلر ابتدا او و سپس خودش را کشت.

عکس مادر را هميشه همراه داشت
آدولف رابطه چندان خوبي با پدرش نداشت، اما مادرش فرق ميکرد و مخصوصا بعد از اينکه پدرش فوت مي کند، او به مادرش بيشتر نزديک ميشود و از همين رو تا زمان مرگ از او مراقبت ميکند. آدولف بعد از مرگ مادرش شرايط سختي داشته و پس از آن تا پايان عمرش عکسي از مادرش را همراه خودش داشته است.

«هيتلر» يک نام ساختگي است!
پدربزرگ آدولف يعني پدر آلويس يک يهودي به نام فرانکنبرگ بوده است، اما مادر آلويس دوباره ازدواج ميکند، از همين رو نام خانوادگي گسورک هيدلر به نام آلويس اضافه ميشود. اما آلويس خلاقيت به خرج ميدهد و «هيدلر» را به «هيتلر» تغيير ميدهد و فاميل خودش را عوض ميکند. آدولف هيتلر تنها در همين مورد از پدرش به خوبي ياد ميکند و ميگويد خوشحال است که نام هيتلر را دارد چون اين نام ميتواند مردم را بترساند!

هيتلر؛ 75 ساله يا 95 ساله؟بحث پيرامون سرنوشت هيتلر طي سال هاي اخير نيز ادامه داشته است، اما يک حادثه در سال 2000 سبب شد تا ايده خودکشي نکردن هيتلر بيش از گذشته تقويت شود. در اين سال، جمجمه هيتلر که توسط کميسارياي خلق در امور داخلي شوروي سابق نگهداري مي شد، در مسکو به نمايش عمومي گذاشته شد و براي اولين بار مورد بررسي ساير کارشناسان و مورخين قرار گرفت. روز 26 سپتامبر 2009 «يوکي جيوني» در روزنامه «گاردين» نوشت: «با توجه به بررسي هاي صورت گرفته پيرامون جمجمه هيتلر، بايد تاريخ مرگ او را از نو نوشت. محققات آمريکايي معتقدند که اين جمجمه متعلق به يک زن 40 ساله است که هويت او مشخص نيست. آزمايش هاي دي ان اي که توسط دانشمندان دانشگاه کنکتيکات آمريکا صورت گرفته است، سبب شگفتي همگان شد.»
پروفسور، «نيک بلانتوني»، باستان شناس و متخصص در زمينه شناخت استخوان ها از جانب دانشگاه کنکتيکات مامور تحقيق پيرامون جمجمه مذکور بود. او ابتدا مشخصات جمجمه را بررسي کرد و پس از مشاهده نتايج تکان دهنده مطالعاتش، تصميم گرفت با مجوز دولت روسيه، مدارک و شواهد باقي مانده از محفظه امن هيتلر را بررسي نمايد تا شايد نمونه اي براي آزمايش دي ان اي پيدا کند. بلانتوني پس از بررسي جمجمه گفت: «استخوان جمجمه بسيار نازک بود، در حالي که استخوان جمجمه جنس مذکر ضخامت بيشتري دارد. ساختار جمجمه نيز نشان مي داد که به فردي با سن کمتر از 40 سال تعلق دارد. هيتلر در آوريل 1945، 56 سال داشت! نمونه دي ان اي جمجه نيز ثابت مي کرد که متعلق به يک زن است.»
از بررسي مستندات و روايت ها مي توان نتيجه گرفت که با توجه به نقص مدارک درباره چگونگي مرگ و سرنوشت هيتلر، مستند نبودن و تضاد فرضيات و اين امکان که شاهدان عيني ماجرا براي حفظ جان هيتلر، داستان خودکشي او را ساخته اند، نمي توان با قاطعيت اظهار کرد که هيتلر خودکشي کرده است. علاوه بر اين، انشتار اسناد محرمانه FBI به بسياري مورخين اطمينان داد که نه تنها هيتلر خودکشي نکرد، بلکه تا سن 75 يا 95 سالگي در آرژانتين زندگي کرده است.
ترديد نيست که پيدا کردن جنازه هيتلر، پس از سقوط برلين، مهمترين ماموريت ارتش سرخ بوده است، زيرا در غير اين صورت بحراني سياسي پديد مي آمد. از طرفي، تنها اسناد موجود در مورد خودکشي هيتلر، توسط نيروهاي اطلاعاتي ارتش سرخ شوروي در اختيار مورخين قرار گرفته است. اين در حالي است که حتي افسران ارشد ارتش سرخ نيز اجازه حضور در مکان تحقيق روي جنازه کشف شده را نداشتند و تنها تعداد بسيار انگشت شماري از اعضاي ارتش و برخي سياست مداران شوروي از نتايج واقعي تحقيقات باخبر شدند.

نابودشدن ناگهاني و غيرقابل پيش بيني جسد هيتلر توسط دولت روسيه نيز مي تواند ثابت کننده اين ادعا باشد که دولت شوروي پس از جنگ، براي حفظ آبروي خود و ممانعت از تبديل شدن هيتلر به يک اسطوره، خبر و اسناد خودکشي او را جعل کرده است. همه اين روايت هاي پرتناقض و فرضيات پرتضاد سبب شد تا ماجراي مرگ هيتلر براي هميشه به يک معما تبديل شود.
منبع : خبرگزاري مهر / شراره داودي