خبرگزاري آريا - قم- ايرنا- آيت الله ناصر مکارم شيرازي از مراجع عظام تقليد تاکيد کرد: دشمنان با تحريم و فشار نمي توانند جلوي اسلام و انقلاب اسلامي را بگيرند و اقدامات آنان اثرگذار نخواهد بود.

به گزارش ايرنا، وي جمعه شب درضيافت افطاري دارالقرآن کريم علامه طباطبايي قم افزود: همانطور که تحريم ها و فشارهاي دشمنان در زمان پيامبر اسلام (ص) اثرگذار نبود و اسلام درسراسر جزيره العرب و جهان گسترش يافت، امروز نيز فشارها و تحريم هاي استکبار جهاني نيز بي اثر است.
وي با تسليت سالروز وفات حضرت خديجه کبرا(س) همسر گرامي پيامبر اسلام (ص)گفت: زندگي آن حضرت پيام هاي زيادي براي مسلمانان ، شيعيان و ايرانيان دارد که يکي از آنها اين است که بايد درمقابل فشارها و تحريم ها مقاومت کنيم.
آيت الله مکارم شيرازي اظهار داشت: دوران پيامبر اسلام (ص) به دو بخش تقسيم مي شود، دوران مکه که همرا با اذيت ها و مصيبت ها بود و دوران مدينه که همراه با پيروزي مسلمانان و شيريني بود که حضرت خديجه کبرا(س) تنها دوران اذيت ها را درک کردند.
وي افزود: آن حضرت در زماني که پيامبر (ص) به تبليغ دين اسلام مي پرداختند، هميشه به دليل آزار و اذيتي که مشرکان به آن حضرت روا مي داشتند، زخم هاي بدن ايشان را مرهم مي گذاشت و در دوران محدوديت ها در شعب ابي طالب شاهد تحريم مسلمانان درهمه ابعاد بود که اين مصيبت ها را تحمل و مقاومت مي کردند، همان تحريم هايي که امروز نيز دشمنان عليه ايران اسلامي انجام داده و مي دهند.
آيت الله مکارم شيرازي با اشاره به پيام هاي مهم زندگي آن حضرت براي مسلمانان گفت: يکي از پيام هاي ايشان اين است که اسلام در زمان خطر نيازمند جانبازي و فداکاري است و درحال حاضر نيز که دشمنان، اسلام را محاصره کرده اند همه ما بايد آماده فداکاري باشيم و درمقابل فشارهاي دشمنان مقاومت کنيم.
وي دربخش ديگري از سخنان خود با اشاره به لزوم مهاجرت طلاب و روحانيان از قم به ديگر شهرها گفت: اين امر يکي از مسائل مهم حوزه علميه است که بايد فضلايي تربيت شوند که در شهرهاي مختلف کشور حضور داشته باشند.
آيت الله مکارم شيرازي اظهار داشت: حوزه هاي علميه بايد اين مشکل مهم را با برنامه ريزي حل نمايد.
وي اظهار داشت: نياز است که فضلاي برجسته اي که نه مدرس و نه محقق هستند با احترام به ديگر شهرها بروند، البته زندگي شان نيز تامين شود.
**مدير دارالقرآن علامه طباطبايي(ره) نيز در اين مراسم با اشاره به لزوم حضور علما و فضلا در شهرهاي مختلف کشور گفت: امروز شاهد خالي شدن برخي شهرها از علما هستيم که نياز است که حوزه علميه فکري براي اين مساله نمايد.
مرتضي نجفي قدسي افزود: هرچه قدر حضور روحانيت در متن مردم کمتر شود، دينداري آنان نيز کمتر خواهد شد.
وي اظهار داشت: دارالقرآن علامه طباطبايي درايام ماه مبارک رمضان با هماهنگي مراکز حوزوي 150 تن از اساتيد سطح عالي را به مناطق مختلف کشور اعزام کرده است.
وي گفت: آنان برنامه هاي مختلفي از جمله تفسير قرآن کريم را براي مردم شهرهاي مختلف به اجرا
مي گذارند.
6133/
انتهاي پيام /*