خبرگزاري آريا - شهرکرد- ايرنا-استاندار چهارمحال و بختياري گفت: شرکت هاي زيرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي براي سرمايه گذاري در اين استان اقدام کنند تا بخشي از نياز سرمايه گذاري اين استان برطرف شود.

به گزارش ايرنا، اقبال عباسي عصر پنجشنبه در شوراي اشتغال و سرمايه گذاري چهارمحال بختياري که با حضور وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي برگزار شد، تاکيد کرد: براساس نظر دکتر ربيعي اين شرکت ها تنها مي توانند تا سقف 20 درصد سرمايه گذاري کنند.
وي افزود: اما در صورت وجود طرح توجيهي علمي درخواست مي شود اين سقف افزايش يابد.
عباسي تصريح کرد: قرار شد وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي يک تيم کارشناسي کامل به چهارمحال و بختياري اعزام کند تا وضعيت استان در حوزه هاي بهزيستي، اشتغال، فني و حرفه اي و سرمايه گذاري را به صوردت اجمالي بررسي کند.
وي يادآور شد: دو رسته فرش بافي و آبزي پروري براي اشتغال چهارمحال و بختياري مشخص شده است که با توجه به پتانسيل استان بايد افزايش يايد.
استاندار چهارمحال و بختياري اظهار کرد: راه اندازي مراکز تخصصي و علمي گردشگري، کشاورزي و شيلات در اين استان مورد توجه قرار گيرد.
وي گفت: براساس نظر مساعد وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي بانک هاي عامل اسناد دفترچه اي روستايي را براي پرداخت تسهيلات بپذيرند و به سندهاي تک برگي بسنده نکنند.
عباسي تاکيد کرد: فني و حرفه اي توانمند سازي روستائيان براي طرح ها و رسته هاي گوناگون را در دستور کار قرار دهد.
وي افزود: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي راهکاري براي رفع اختلاف نظر بين نتايج مطالعات کارگزاران و برنامه ريزان سازمان مديريت و برنامه ريزي شناسايي و ارائه کند.
مديرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعي چهارمحال و بختياري نيز گفت: 4 هزار و 445 متقاضي تسهيلات اشتغالزايي از استان در سامانه کارا نام نويسي کردند.
حفيظ الله فاضلي تصريح کرد: براي اين متقاضيان يکهزار و 50 طرح در کميته فني مطرح گرديد که 962 طرح تصويب و 88 طرح رد شد.
وي يادآور شد: از ميان 962 طرح تصويبي با دو هزار و 830 ميليارد ريال تسهيلات مورد نياز 115 طرح از سوي بانک ها برگشت خورد.
فاضلي اظهار کرد: سهم چهارمحال و بختياري از تسهيلات مشاغل خانگي 225 ميليارد ريال است که تاکنون 135 ميليارد ريال آن به بانک ها ابلاغ و 122 ميليارد ريال برابر 90 درصد پرداخت شده است.
مديرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعي چهارمحال و بختياري گفت: هنوز 9 هزار پرونده در بانک هاي استان منتظر دريافت تسهيلات مشاغل خانگي است.
وي تأکيد کرد: سهم چهارمحال و بختياري از تسهيلات اشتغال فراگير کشور 4 هزار و 30 ميليارد ريال است.
فاضلي افزود: از اين مبلغ تاکنون پرداخت يکهزار و 620 ميليارد ريال تصويب شد.
کارگزار توسعه اشتغال چهارمحال و بختياري نيز گفت: سهم اشتغال استان در بخش کشاورزي 18 درصد، صنعت 39.9 درصد و خدمات 42.1 درصد است.
اميرعلي زعيمي تصريح کرد: اين در حالي است که سهم چهارمحال و بختياري از توليد ناخالص داخلي کشور در بخش کشاورزي 28 درصد، خدمات 53 درصد و صنعت 19 درصد است.
وي يادآور شد: از بين 11 رسته مطالعات ديناميک اشتغال، چهارمحال و بختياري در 50 درصد ظرفيت دارد.
زعيمي اظهار کرد: به همين منظور ضرورت دارد تا مطالعات ديناميک اشتغال شهرستان هاي 9 گانه چهارمحال و بختياري تهيه و تدوين شود.
وي افزود: با توجه به پتانسيل چهارمحال و بختياري در توليد 20 درصد ماهيان سردابي کشور بايد مرکز تخصصي اصلاح نژاد شيلات در اين استان راه اندازي شود.
به گزارش ايرنا، در اين نشست تعدادي از کارآفرينان و فعالان اقتصادي بخش هاي مختلف چهارمحال و بختياري ديدگاه ها، نظرات، پيشنهادات و انتقادات خود در حوزه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي را ارائه کردند.
وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي به همراه تعدادي معاونان و رؤساي سازمان هاي زيرمجموعه اين وزارتخانه سفري دو روزه به شهرکرد داشت.
7362/2097
انتهاي پيام /*