خبرگزاری آریا - شرکت فولاد هرمزگان در آبان ماه رکوردهای جدیدی در تولید روزانه و ماهانۀ تولید تختال و تعداد ذوبهای تخلیهشده و ریختهگریشده ثبت کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی فولاد هرمزگان ، سید اصغر مدنی، معاون بهرهبرداری شرکت فولاد هرمزگان در گفت: دستیابی فولادمردان فولاد هرمزگان به رکورد تولید آن هم به فاصلۀ کمتر از دو ماه از رکورد قبلی، نشان از عزم راسخ آنان در ثبت موفقیتی دیگر در این شرکت همزمان با سال جهش تولید است. وی در ادامه گفت: شرکت فولاد هرمزگان توانست در آبانماه با تولید 138 هزار و 226 تن تختال، پس از گذشت تنها دو ماه از ثبت رکورد قبلی به میزان 137 هزار و 391 تن در شهریورماه 99، رکورد جدیدی ثبت کند.
مدنی با اشاره به اینکه رکورد تولید ماهانۀ تختال فولاد هرمزگان در آبان ماه تنها رکورد این شرکت نبود گفت: در آبان ماه 8 رکورد جدید شامل رکوردهای تولید ماهانه و روزانۀ تولید تختال، تعداد ذوب تخلیهشده، تعداد ذوب ریختهگریشده و دو رکورد تعداد ذوب تخلیهشده در کورههای شماره 1 و 2 در فولاد هرمزگان به ثبت رسید که ثبت همزمان این رکوردها برای فولاد هرمزگان غرورآفرین است.
معاون بهرهبرداری شرکت فولاد هرمزگان خاطرنشان کرد: رکورد تولید روزانه تختال به میزان 6هزار و 311 تن در تاریخ 27/08/99 در حالی بهدست آمد که رکورد قبلی به میزان 6هزار و 24 تن در تاریخ 31/06/98 بهدست آمده بود. همچنین رکورد روزانۀ تعداد ذوب ریختهگریشده به میزان 51 ذوب در تاریخ 28/08/99 بهدست آمد و رکورد قبلی به تعداد 50 ذوب در تاریخ 31/06/98 را پشت سر گذاشت.
مدنی در ادامه گفت: رکورد تعداد ذوب ریختهگریشده ماهانه نیز به میزان یکهزار و 170 ذوب حاصل شده است که رکورد قبلی آن به تعداد یکهزار و 158 ذوب در فروردینماه 97 بهدست آمده بود.
وی تصریح کرد: این رکوردها در حالی ثبت شده که نام فولاد هرمزگان در فهرست تحریمهای ظالمانۀ امریکا قرار گرفته و با همهگیری ویروس کرونا در موج سوم خود، محدودیتها در سطح شرکت همچنان ادامه دارد.
وی اظهارکرد: تداوم و جهش تولید در فولاد هرمزگان همزمان با تحریمهای ظالمانه و شیوع ویروس کرونا نشان از آمادگی کامل فولاد هرمزگان در شرایط بحرانی و تعهد به صنایع داخلی در تأمین نیاز آنها دارد.
معاون بهرهبرداری شرکت فولاد هرمزگان یکی از دلایل عمده و مهمی را که سبب ثبت این رکورد شد، متوسط زمان قوس الکتریکی به ازای هر ذوب در کورهها دانست که با اجرای پروژۀ بهبود، این زمان به میزان قابلتوجهی نسبتبه هدف تعیینشده کاهش داشته است.
وی همچنین آمادهبهکاری و تزریق مداوم گرافیت، یکنواختی آنالیز شیمیایی آهن اسفنجی و افزایش متالیزاسیون و کربن اضافی آن، رعایت استانداردهای مواد مصرفی ازجمله آهک و دولومیت، بازنگری و اجرای دستورالعملهای کاری و بهرهبرداری را دلایل مهم دیگر تحقق این رکورد دانست.
مدنی میزان تولید اسلب از ابتدای سال تاکنون را 957 هزار و 794 تن عنوان و ابراز امیدواری کرد نمودار تولید همچون سالهای گذشته امسال نیز صعودی باشد و رکورد تولید سالیانه محقق گردد.