خبرگزاري آريا-فيلم سينمايي «دختر» به کارگرداني رضا ميرکريمي در بخش مسابقه جشنواره فيلم باتومي پذيرفته شد.
به گزارش خبرگزاري آريا ،جشنوارهي فيلم باتومي گرجستان از 18 تا 25 سپتامبر (28 شهريور تا 4 مهرماه) برگزار ميشود و حضور آخرين ساختهي رضا ميرکريمي هم در بخش مسابقهي آن قطعي شده است.
فيلم «دختر» با بازي فرهاد اصلاني، مريلا زارعي و ماهور الوند که در جشنواره فيلم فجر سال گذشته رونمايي شد، مدتي قبل در جشنواره فيلم مسکو حضور داشت و موفق به کسب سه جايزهي اصلي اين جشنواره شد.
در مراسم پاياني جشنوارهي مسکو، فيلم «دختر» جايزهي اصلي جشنواره را براي بهترين فيلم دريافت کرد و فرهاد اصلاني هم به عنوان بهترين بازيگر مرد برگزيده شد. همچنين جايزهي فدراسيون باشگاههاي فيلم روسيه که به بهترين فيلم بخش مسابقه اعطا ميشد هم به فيلم ميرکريمي رسيد.
«دختر» در اين جشنواره به دليل پيام سازنده و انسانياش به عنوان دومين فيلم منتخب تماشاگران هم انتخاب شد.
در خلاصه داستان «دختر» که اخيرا در سينماها اکران شده، آمده است: آقاي عزيزي که سرپرست بخش تعميرات و نگهداري پالايشگاه آبادان است براي مراسم خواستگاري دخترش آماده ميشود و ستاره دختر ديگرش در همان روز قصد سفر به تهران براي شرکت در جشن خداحافظي يکي از دوستان همدانشگاهياش را دارد. پدرش به دلايلي به اين سفر مشکوک است و اين آغاز ماجراست.
اين فيلم همچنين قرار است در بخش رقابتي جشنوارهي وايادوليد اسپانيا که از رويدادهاي معتبر اين کشور است و در ماه اکتبر برگزار ميشود، به نمايش درآيد.