خبرگزاري آريا- استاد و دانشجوي دانشکده مهندسي برق دانشگاه علم و صنعت ايران، در جشنواره بين المللي نوآوري انرژي Bixpo2018 حايز 4 مدال طلا و نقره و موفق به دريافت جايزه ويژه فدراسيون بين المللي مخترعان شدند.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از روابط عمومي دانشگاه علم و صنعت؛ ابوالفضل واحدي عضو هيئت علمي دانشکده مهندسي برق و معاون آموزشي دانشگاه و آرش طاهري دانشجوي کارشناسي ارشد مهندسي برق دانشگاه علم و صنعت ايران، در جشنواره بين المللي نوآوري انرژي Bixpo2018 موفق به دريافت دو مدال طلا و دو نقره براي چهار طرح نوآورانه خود در اين جشنواره جهاني شدند.
در مرحله نهايي اين جشنواره، 54 طرح از 40 کشور جهان راه يافته بودند که در اين ميان 4 طرح دانشگاه علم و صنعت ايران، حايز مقامهاي اول و دوم شدند.
در اين جشنواره که توسط وزارت تجارت و صنعت کشور کره جنوبي و با مشارکت فدراسيون جهاني مخترعان و کپکو (بزرگترين شرکت توليدکننده انرژي جهان)، به منظور معرفي هر چه بهتر و حمايت از دستاوردهاي نوآورانه پژوهشي مخترعان در بخش انرژيهاي نو، انرژيهاي پاک دوست دار محيط زيست، برق و الکترونيک، برگزار شد.
دانشگاه علم و صنعت ايران با 4 طرح نوآورانه شرکت کرد که پس از داوري و از بين 54 طرح راه يافته به مرحله نهايي، به طرحهاي «ساخت دودکش خورشيدي با سلول خورشيدي شفاف» و «بهينه سازي سيستم خنک سازي کويل مغناطيسي» مدال طلا و به طرحهاي «خنک سازي ترانسفورمر به وسيله زمين سرمايشي» و «تصفيه خانه سيار با قابليت ضد عفوني و ميکروب زدايي» مدال نقره جشنواره تعلق گرفت.
مهندس آرش طاهري براي طرح «خنک سازي ترانسفورمر به وسيله زمين سرمايشي» حايز دريافت جايزه ويژه فدراسيون بين المللي مخترعان شناخته شد.
وي طرح «تصفيه خانه سيار با قابليت ضد عفوني و ميکروب زدايي» را با همکاري دکتر ابوالفضل واحدي عضو هيئت علمي دانشکده مهندسي برق و معاون آموزشي دانشگاه، به انجام رسانده که اين طرح پيش از اين نيز در بخش اختراعات جشنواره فناوريهاي نوين در صنعت آب و برق (بهمن 1396)، حائز رتبه اول شناخته شده و مورد تقدير قرار گرفته بود.
چهارمين همايش تخصصي ارايه دستاوردهاي مخترعان در قالب «بزرگترين گردهمايي نخبگان صنعت انرژي» 9 تا 11 آبان 1397 در کشور کره جنوبي و شهر گوانگجو برگزار شده است.