
خبرگزاري آريا- مديرعامل خانه کتاب ايران گفت: نتيجه بررسي آثار رسيده به دبيرخانه سي و ششمين دوره جايزه کتاب سال از ريزش کتابهاي تاليفي خبر ميدهد
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از خبرگزاري صداوسيما، نيکنام حسيني پور گفت: مرحله نخست داوريها نشان داد آثار رسيده به دبيرخانه جايزه کتاب سال نسبت به دورههاي قبل در بخش تاليف، ريزش درخور توجهي داشته است.
مديرعامل خانه کتاب ايران افزود: به نظر ميرسد ما بايد در حوزه تاليف بيشتر همت کنيم و مجامع علمي و دانشگاهي دست به قلم شوند و به خلق اثر بپردازند.
وي با اشاره به فرايند داوريها گفت: در اين دوره کتاب سال، 550 داور به بررسي آثار پرداختند و براساس استانداردها و فرمهاي تحويل داده شده کتابها را بررسي کردند.
حسيني پور با اشاره به ضرورت پرداختن به نقد افزود: ما بايد در کنار کتاب سال، حوزه نقد را جدي بگيريم، چون نقدها باعت رشد مجامع دانشگاهي و کتابهاي تاليفي ميشود و اگر ما با همين فرايند جلو برويم، ريزش آثار بسياري را خواهيم داشت.
مديرعامل خانه کتاب گفت: ما در اين دوره کتاب سال بيش از شش هزار اثر را مورد داوري قرار داديم که بيشترين آثار ارسالي در حوزه تاريخ بوده است.
جايزه کتاب سال امروز با معرفي 14 برگزيده و افراد تقديري در تالار وحدت برگزار ميشود.