خبرگزاری آریا-جلسه انجمن ادبی مهتاب نیشابور با حضور اعضا در مرکز شماره سه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیشابور برگزار شد .
به گزارش خبرنگار آریا در نیشابور ،دکترای ادبیات و استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابوردر این مراسم اظهارکرد:از حضور در این جمع بسیار خوشحالم و با توجه به اینکه نخستین بار است در این نشست حضور پیدا می کنم تصور چنین استقبالی را نداشتم.
دکترمحبوبه ضیا خدادادیان گفت:در واقع توقع مواجه شدن با چنین سطح از نوشته ها برایم متصور نبود در زمانه ای که در کلاسهای دانشگاهی بسیاری از دانشجویان توانایی چرخش قلم بر کاغذ را ندارند حضور شما نوجوانان در انجمنی که یک ساله شده و ارائه آثاری به این درجه از پختگی جای امیدواری است و من امروز شاهد بودم که هنوز افرادی هستند که پاسدار زبان و ادبیات فارسی باشند.
وی خاطرنشان کرد:آنچه مهم است توجه شما به نقد و بررسی آثار است و اینکه با بیان نکات قوت و ضعف آثار شما می توانید روند رو به رشدی را در نوشته های خود شاهد باشیدوخوب می دانید که هدف از نقد ضربه زدن به اثر نیست و تلاشی است برای رفع ایرادات احتمالی و روز به روز بهتر شدن و رشد کردن.
ضیا خدادادیان یادآورشد:در واقع هر نویسنده ای در زمان خلق اثر خود را در اوج کار می بیند و تصور می کند بهترین شکل ممکن را خلق کرده است که این روند بعد از گذشت زمان رنگ می بازد و در برخورد مجدد با اثر نکات ضعف آن رخ می نمایدو در واقع بهترین اثر هر نویسنده ای همان است که هنوز نوشته نشده است.
این استاد دانشگاه عنوان کرد:یکی از نکات قوت آثار شما خوانش بسیار خوب است که موجب می شود اثر با مخاطب ارتباط موثری برقرار کند و این نشان از حضور مستمر شما در مراکز کانون و بهره مندی از امکانات این مجموعه دارد.
ضیاخدادادیان اذعان کرد: استفاده از راوی سوم شخص در روایت داستانهایتان می تواند به شما کمک کند که به توصیف راحت تر از شرایط شخصیتها و اتفاقات بپردازید. اتفاقی که شاید در روایت اول شخص کمتر پیش بیاید و دست شما برای این مسیله بسته بماند.
دکترای ادبیات و استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابورتصریح کرد:سعی کنید روند منطقی حوادث داستان را مد نظر داشته باشید ودر واقع حوادث باید با هم جور باشند و چفت و بست درستی داشته باشند تا موجب سردرگمی مخاطب شما نشودکه رعایت زمان افعال و رخدادها و حفظ یک دستی آن نیز حائز اهمیت است و باید به آن توجه ویژه ای نشان دهید.
گفتنی است در این نشست ده نفر از اعضا به خوانش اثر در قالب داستان و متن ادبی پرداختند که مورد نقد و بررسی قرار گرفت و مهشید سید آبادی از اعضاء جدید مکاتبه ای کانون نیز از روستای سیدآ باد نیز مهمان جلسه بود و به ارائه اثر پرداخت.