خبرگزاری آریا- حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منطقه تل الحاره در حومه غربی درعا در جنوب سوریه خسارت های مادی بجا گذاشت.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری آریا، به نقل از شبکه تلویزیونی الاخباریه سوریه؛ خبرها از حمله رژیم صهیونیستی به منطقه تل الحاره در حومه شمال غربی استان درعا در جنوب سوریه حکایت دارد.
منابع خبری از حمله موشکی رژیم صهیونیستی به یک نقطه دیدبانی در استان ریف درعا در جنوب سوریه خبر می دهند.
تلویزیون سوریه با تایید این خبر، اعلام کرد که این حمله خسارات مادی برجا گذاشته است.
شبکه الاخباریه سوریه گزارش داد این حمله به اهدافی در منطقه راهبردی «تلالحاره» واقع در درعا و جنوب سوریه صورت گرفته است.
دولت سوریه بلندی تلالحاره را که قبل از جنگ یکی از مهمترین مراکز دیدبانی ارتش سوریه به شمار میرفت در جولای 2018 از گروه تروریستی جبههالنصره بازپس گرفت. گفته میشود این منطقه در حال حاضر محل استقرار یک پایگاه نیروی هوایی است.
دولت سوریه بارها اعلام کرده است رژیم اسرائیل و متحدان منطقهای و غربی آن از گروههای تکفیری تروریستی که علیه دولت سوریه میجنگند، حمایت میکنند.
ارتش سوریه همچنین تاکنون بارها محمولههای تسلیحاتی و مهمات ساخت اسرائیل را از گروههای تروریستی در سوریه کشف کرده است.
خسارت های ناشی از حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منطقه تل الحاره در حومه غربی درعا در جنوب سوریه فقط مادی بوده است.
شبکه تلویزیونی الجزیره نیز به نقل از رسانه های سوریه از مقابله پدافند هوایی ارتش سوریه با "اهداف متخاصم" در آسمان قنیطره در جنوب سوریه خبر داد.
حملات رژیم صهونیستی به سوریه با هدف حمایت از تروریسم انجام میشودنماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد در جلسه سه شنبه شب شورای امنیت در خصوص اوضاع خاورمیانه گفت: حملات رژیم صهونیستی به سوریه با هدف حمایت از تروریسم انجام میشود.
به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، "بشار الجعفری" در واکنش به حملات هوایی و موشکی رژیم صهیونیستی به سوریه گفت: رژیم صهیونیستی با ادامه حملات و تجاوزهای خود که در آخرین مورد آن چهار غیرنظامی کشته شدند، در حقیقت به حمایت خود از تروریستها در سوریه ادامه میدهد.
خاطرنشان می شود که تلویزیون سوریه بامداد امروز (چهارشنبه) از مقابله پدافند هوایی سوریه با برخی اهداف مهاجم در جنوب این کشور خبر داد. برخی منابع خبری از حمله موشکی رژیم صهیونیستی به یک نقطه دیده بانی در استان ریف درعا در جنوب سوریه خبر داده اند.
نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد با تاکید بر حق حاکیمت سوریه بر بلندیهای جولان تصریح کرد: جولان جز جدانشدنی از خاک سوریه است و بر سر آن چانه زنی یا سازش نخواهیم کرد.
الجعفری تاکید کرد: آزادسازی جولان با توسل به قوانین و قطعنامههای بین المللی همچنان اولویت اول سوریه است.
وی افزود: ادامه اشغال بلندیهای جولان از سوی رژیم اشغالگر صهیونیستی اعتبار قوانین و قطعنامههای بین المللی را زیر سوال برده و سازمان ملل و نهادهای تابع آن مانند شورای امنیت را در حاشیه میبرد.
الجعفری با تکرار درخواست سوریه از سازمان ملل برای اقدام فوری در راستای آزادی "صدقی المقت" اسیر سوری و دیگر اسرای این کشور در زندانهای رژیم صهیونیستی تصریح کرد: باید در برابر نقض قطعنامههای بین المللی از سوی رژیم صهیونیستی ایستاد، صهیونیستها قطعنامههای 243 و 338 و 497 را آشکارا نقض کرده اند.
تشکیل کمیته تدوین قانون اساسی سوریه طی روزهای آیندهبه گزارش شبکه تلویزیونی المیادین ، مولود چاوش اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه گفت تشکیل کمیته تدوین قانون اساسی سوریه طی روزهای آینده اعلام خواهد شد.
وی همچنین گفت پیشنهادهای جدید آمریکا درباره منطقه امن در سوریه ، ما را راضی نمی کند.
مذاکره آمریکا و ترکیه برای ایجاد منطقه امن در شمال سوریهمقامات ارشد نظامی ترکیه و آمریکا در شهر آنکارا حول محور ایجاد منطقه امن در مناطق شرق رودخانه فرات در سوریه گفتوگو کردند.
منابع خبری و رسانههای ترکیه از نشست مقامات ارشد این کشور با آمریکاییها جهت بررسی اوضاع شمال سوریه و ایجاد منطقه امن در این کشور خبر دادند.
خبرگزاری آناتولی ترکیه دیروز سهشنبه (یک مرداد) گزارش داد که مقامهای نظامی ارشد آمریکا و ترکیه در شهر آنکارا گرد هم آمده و ایجاد منطقه امن را بررسی کردهاند.
بر اساس این گزارش، نشست مذکور در ساختمان وزارت دفاع ترکیه صورت گرفته است.
هنوز مشخص نیست چه کسانی در این نشست حضور داشتند ولی به احتمال زیاد، نشست امروز مقامات نظامی دو کشور در ادامه نشستهای دیروز «حلوصی آکار»، وزیر دفاع ترکیه و «جیمز جفری»، نماینده ویژه آمریکا در امور سوریه است.
بنا بر اعلام آناتولی، دو طرف طی دیدار دیروز مسئله ایجاد منطقه امن در شرق سوریه را بررسی کرده بودند. وزیر دفاع ترکیه در نشست دیروز به طرف آمریکایی گفته بود که آنکارا از دیدار مقامات دولت آمریکا با فرماندههان شبه نظامیان کرد مورد حمایت آمریکا موسوم به «یگانهای مدافع خلق» (ی.پ.گ) ناخرسند و نگران است.
حمایت آمریکا از شبه نظامیان کُرد در شمال و شمال شرق سوریه به قبل از تشکیل ائتلاف بینالمللی موسوم به ائتلاف ضد داعش در 2014 برمیگردد. واشنگتن طی این مدت با ساماندهی این شبهنظامیان و تسلیح آنها، آن هم در سطح گسترده، مناطق مهمی از شمال سوریه را به اشغال خود درآورد.
ترکیه در طول سالهای گذشته، با ابراز نگرانی از حمایتهای آمریکا از شبهنظامیان یگانهای مدافع خلق که از نظر آنکارا شاخه سوری گروهک حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) است، دو عملیات نظامی برونمرزی موسوم به «سپر فرات» (علیه داعش) و عملیات «شاخه زیتون» (علیه یگانهای مدافع خلق در منطقه عفرین) انجام داد.
آنکارا و واشنگتن سال 2017 به توافق رسیدند که در شهر مَنبج (شمال استان حلب سوریه) و اطراف آن، گشتهای امنیتی ایجاد شود تا مانع از درگیری بین نیروهای مورد حمایت آمریکا و ارتش ترکیه شود.