خبرگزاری آریا- معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شرکت شهرک های صنعتی ایران از صادرات چهار میلیارد دلاری صنایع کوچک طی دو سال گذشته در کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از رادیو اقتصاد، اصغر مصاحب افزود: سازمان به دنبال اینکه صادرات صنایع کوچک و متوسط کشور روز به روز افزایش پیدا کند.
وی همچنین اظهارداشت: حمایت از کنسرسیوم های صادراتی و شرکت های مدیریت صادرات با همین هدف در دستور کار سازمان قرار گرفته است.
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شرکت شهرک های صنعتی ایران گفت: واقع مطلب اینکه اتفاق مزبور در تمامی کشورها اعم از نوظهور صنعتی و توسعه یافته در حوزه توسعه و نفوذ بازار صنایع کوچک و متوسط به عنوان یک استراتژی کلی پیگیری و نتیجه داده است.
وی افزود: جمهوری اسلامی هم باید از تجارب موفق و سازنده بین المللی به نحو احسن استفاده و به این سمت و سو حرکت کند.
مصاحب اظهارداشت: ناگفته نماند تاکنون 68 کنسرسیوم های صادراتی و 62 شرکت های مدیریت صادرات با حمایت سازمان صنایع کوچک و شرکت شهرک های صنعتی در کشور ایجاد شده است.
وی همچنین در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه هنوز برخی از شهرک های صنعتی در کشور به لحاظ امکانات زیرساختی دچار مشکل هستند، گفت: شهرک ها و نواحی صنعتی ایران از حیث تعداد در دنیا کم نظیر است.
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شرکت شهرک های صنعتی ایران افزود: بطورکلی اشکالات زیرساختی با وجود این تعداد شهرک و نواحی صنعتی در کشور غیر قابل کتمان است.
وی اظهارداشت: نکته قابل توجهی که در این ارتباط وجود دارد اینکه در قانون چهارم و پنجم توسعه کشور آمده که دستگاه های خدمت رسان باید زیر ساخت های لازم از قبیل آب، برق، گاز و غیره را تا درب ورودی شهرک ها و نواحی صنعتی ارائه دهند اما تاکید برنامه ششم توسعه اینکه خدمات مزبور باید تا درب واحد تولیدی امتداد پیدا کند.
مصاحب تصریح کرد: هم اکنون 92 درصد تعداد صنایع کشور را صنایع کوچک و متوسط در برمی گیرد.
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شرکت شهرک های صنعتی ایران گفت: بیش از 42 هزار واحد صنعتی اعم از کوچک و متوسط در این شهرک ها مستقر هستند.
وی افزود: اگر قرار براینکه چرخ صنعت بچرخد و رونق تولید اتفاق بیفتد سیاست گذاری در تمامی ارکان باید همسو باشد.
مصاحب در ادامه یادآورشد: برنامه ریزی ها و سیاست گذاری ها در کشور معطوف به اینکه کمبودها و نواقص شهرک ها و نواحی صنعتی هر روز نسبت به گذشته کم و کمتر شود تا تولید کنندگان با طیب خاطر به امر تولید بپردازند.