خبرگزاری آریا- شهردار تهران بر پیگیری مدیریت شهری پایتخت نسبت به توسعه خطوط مترو و اتوبوسرانی تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا، پیروز حناچی در مراسم امضای یادداشت تفاهم همکاری شهرداری تهران و سازمان نظام پزشکی، در ابتدای سخنان خود با تبریک اعیاد قربان و غدیر به زحمات پزشکان در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: به دلیل زحمات پزشکان در دوران دفاع مقدس زمان وقوع جراحت تا رسیدن به اتاق عمل در جبهه ها حتی کم تر از رکوردی که آمریکایی ها در جنگ ویتنام داشتند، بود. به طور حتم، این امر تلاش پزشکان را نشان می دهد.
وی با گرامیداشت اول شهریورماه، روز پزشک ادامه داد: این روز گرامیداشت خدمات همه عزیزانی است که بدون چشمداشت و به صورت گمنام به اهداف و وظایف انسانی خود عمل می کنند.
شهردار تهران با بیان اینکه سازمان بهداشت جهانی در سال 2017 مقابله با افسردگی را با شعار «بیایید گفت و گو کنیم» نام گذاری کرده است، عنوان کرد: به هر حال یکی از آرزوهای خانواده ها فرصت بیشتر باهم بودن در زندگی شهری است. اگر برخی شاخص ها و آمارها را مقایسه کنیم، تهران در آموزش و بهداشت و درمان از بسیاری از استان ها عقب تر است. واقعیت این است که 9.3 درصد تهرانی ها دیابت دارند و نیمی از آن ها از این مساله مطلع نیستند. 30 درصد شهروندان قند خون، 50 درصد کلسترول، 30 تری گلیسیرید و 19 درصد فشار خون دارند. در واقع، از هر 8 نفر تهرانی یک نفر فشار خون دارد.
حناچی تصریح کرد: علی رغم تمام تلاش های صورت گرفته مانند تعویض سوخت خودروها و سخت گیری در خصوص معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین و با وجود اینکه سال گذشته 20 درصد کاهش ذرات معلق داشتیم، آمارهای ما هنوز هم سه برابر استاندارد جهانی است. ضمن اینکه می دانیم ذرات معلق چه تاثیر منفی بر سلامت افراد دارند.
شهردار تهران تصریح کرد: واقعیت این است که 19.3 درصد تهرانی ها چاق هستند و تلاش شهرداری تهران معطوف به تغییر سبک زندگی مردم است؛ سه شنبه های بدون خودرو نیز تلاشی در این راستاست. دوچرخه وسیله اصلی حمل و نقل در شهر نیست، اما پیامی برای تغییر شیوه زندگی است. معتقدم بی توجهی به آمارهای سلامت شهروندان وضعیت را بدتر می کند و من راه دیگری تاثیرگذارتر از همراهی مردم برای کاهش مشکلات شهر تهران نمی شناسم.
وی خاطرنشان کرد: توسعه شبکه اتوبوس رانی و مترو را در شهرداری با قدرت دنبال می کنیم، اما در کوتاه مدت همراهی مردم اثرگذاری بیشتری خواهد داشت. شاید بتوان گفت با ورود هر دوچرخه سوار یک خودرو در شهر کم می شود.
حناچی با تاکید بر حمایت شهرداری از بخش درمان و سلامت گفت: شهرداری تهران از بخش درمان به صورت عمومی حمایت می کند به ویژه آنجا که خیرین پا پیش گذاشته اند. البته ملاحظاتی از نظر فنی داریم، با این وجود حمایت می کنیم. توسعه بیمارستان سینا، بیمارستان کودکان در منطقه 18 و پردیس شماره 2 شریعتی در منطقه 22 در راستای همین تلاش هاست.
وی به جراحات ناشی از تصادفات در تهران اشاره و بیان کرد: آمار کشته های تصادفات در تهران 700 نفر در سال است که 350 نفر بر اثر تصادف با موتور جان خود را از دست می دهند و مرگ 350 نفر دیگر هم مرتبط با موتور است. کشته های تصادفات جاده ای در 30 کیلومتری مبادی ورودی شهرها نیز با موتور سواران در ارتباط است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از شهرنوشت، حناچی بر لزوم اطلاع رسانی در این زمینه تاکید کرد و گفت: باید با کمک خواستن از مردم مشکلات شهر را کم کنیم. باید این موضوع را نهادینه سازیم که موتور وسیله ای برای دور زدن قانون نیست؛ برای رسیدن به این هدف دست همه را برای یاری می فشاریم.