خبرگزاری آریا- رئیس مرکز اطلاع رسانی، روابط عمومی و امور بین الملل سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: از مجموع افزون بر 85 میلیون نفر جمعیت ایران تنها سه میلیون نفر از کمک های بلاعوض نقدی دولت در دوران کرونا بهره مند می شوند.
به گزارش خبرگزاری آریا، «مهدی قمصریان» افزود: دولت تلاش کرده با توجه به آثار فراگیری بیماری کرونا در حد توان و مقدورات کشور بسته های مختلفی در قالب کمک های بلاعوض و تسهیلات برای خانوار ها و بنگاه های اقتصادی آسیب دیده از این بیماری تعریف کند.
وی اظهارداشت: قرار شده برای سه میلیون نفر ماهانه چهار بسته کمک بلاعوض پرداخت شود که مرحله اول پایان اسفند ماه سال گذشته پرداخت شده است.
رئیس مرکز اطلاع رسانی، روابط عمومی و امور بین الملل سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: این روند در ماه های فروردین، اردیبهشت و خرداد هم تکرار خواهد شد و از 200 تا 600 هزار تومان به خانوارها بر اساس بعد خانوار کمک بلاعوض می شود.
وی افزود: ایران در حال حاضر بیش از 85 میلیون نفر جمعیت دارد که کمک های بلاعوض شامل حال فقط سه میلیون نفر خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از رادیو اقتصاد، قمصریان یادآورشد: این بسته شامل خانوارهای می شود که تمامی اعضای خانوار فاقد هرگونه شغل و درآمد اعم از ثابت، غیر ثابت و موقت، پرداخت نشدن هیچ نوع حق بیمهای برای هیچیک از اعضای خانوار، عدم دریافت مستمری از مراکز حمایتی مانند کمیته امداد و بهزیستی، نداشتن منزل شخصی و اتومبیل است.