خبرگزاری آریا-تعداد قربانیان کرونا در آمریکا رقم 97 هزار نفر را رد کرد و تعداد مبتلایان این کشور هم از یک میلیون و 600 هزار نفر گذشت.
به گزارش خبرگزاری آریا، بنابر اعلام دانشگاه «جانز هاپکینز»، در شبانهروز گذشته 23 هزار و 334 مورد به تعداد مبتلایان کرونا در آمریکا و همچنین هزار و 219 مورد به تعداد فوتیها افزوده شد.
این آمار، مبتلایان این کشور از همه 50 ایالت آن، ناحیه کلمبیا و سایر قلمروی ایالات متحده و همچنین افرادی که به این کشور بازگشتهاند را شامل میشود.
با این حساب تعداد کل مبتلایان به کرونا در آمریکا یک میایون و 600 هزار نفر را رد کرد و به رقم دقیق یک میلیون و 645 هزار و 353 نفر رسید. همچنین تاکنون 97 هزار و 655 نفر قربانی این ویروس در این کشور شدهاند.
آمار تعداد ابتلا به این ویروس در جهان نیز بنابر پایگاه اطلاعرسانی worldometers، پنج میلیون و 306 هزار و 928 نفر است. تعداد قربانیان این همهگیری جهانی در سراسر کره زمین هم 340 هزار و 72 نفر و تعداد بهبودیافتگان دو میلیون و 160 هزار و 530 نفر است.
آمریکا همچنان با فاصله در جایگاه نخست کشورهای درگیر قرار دارد و بعد از آن برزیل که به کانون جدید این بیماری تبدیل شده با 332 هزار و 382 مبتلا و 21 هزار و 116 قربانی در جایگاه دوم است.
آمریکا همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-19 قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است. همچنین برزیل و روسیه به لحاظ تعداد مبتلایان در رتبههای دوم و سوم جای گرفته و انگلیس نیز پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده است.
بیکاری همه ایالتهای آمریکا را فرا گرفت
تازهترین آمار ارایه شده از سوی وزارت کار آمریکا نشان میدهد که در ماه گذشته میلادی بیکاری در همه ایالتهای این کشور رشد داشته است.
به گزارش خبرگزاری رویترز، وزارت کار آمریکا روز جمعه (به وقت محلی) گفت که در ماه آوریل (فروردین - اردیبهشت) همزمان با تعطیلی کسبوکارها به دلیل شیوع ویروس کرونا، همه 50 ایالت آمریکا و منطقه واشنگتندیسی (پایتخت) شاهد رشد آمار بیکاری و کاهش اشتغال بودهاند.
گزارش «اداره آمار کار» وزارت کار آمریکا نشان میدهد که 34 ایالت این کشور ماه گذشته در آمار بیکاری رکورد زدهاند و ایالت نوادا که به شدت وابسته به صنایع غذایی و مهمانپذیری و هتلداری است، بالاترین نرخ بیکاری را در میان ایالتها داشته است.
در حالی که نرخ کل بیکاری در آمریکا در ماه آوریل 14.7 درصد گزارش شده، بیکاری در ایالت نوادا از 24.2 درصد به 28.2 درصد در همین ماه رسیده است.
روزنامه نیویورک تایمز هفته گذشته در گزارشی نوشت که به دنبال افزایش شیوع ویروس کرونا و تمهیدات مقابله با این بیماری مانند قرنطینه و ماندن در خانه، روز به روز بر آمار بیکاران آمریکا افزوده میشود و در این میان این فقرا هستند که همیشه باید بیشترین سهم را در این بخش بپردازند.
براساس گزارش جدید فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا)، شرایط اشتغال به حدی نامناسب است که از هر سه نفر از 10 بزرگسال آمریکایی دو نفر میگویند که نمیتوانند هزینههای سه ماهه را با پسانداز یا وام در صورت از دست دادن شغل تأمین کنند و این نشان میدهد که آنها برای چالشهای مالی فعلی آماده نبودند.
براساس دادههای فدرال رزرو، یک نفر از هر پنج نفر شهروند آمریکایی که در ماه فوریه(بهمن98) دارای شغل بوده در حال از دست دادن شغل خود در ماههای آتی است و سهم فقرا نیز در این میان از دیگران بیشتر است.
بانک مرکزی آمریکا همچنین میگوید، 39 درصد از افرادی که درآمد سالانه آنان زیر 40 هزار دلار بوده بیکار شدهاند و این در حالی است که تنها 13 درصد از افرادی که درآمد سالانه آنان بیش از 100 هزار دلار بوده هماکنون بیکار شدهاند.
در پی دستور مقامهای ایالتی و فدرال آمریکا برای در خانه ماندن و جلوگیری از شیوع کرونا، اقتصاد این کشور با ضربه شدیدی مواجه شده است و نرخ بیکاری در این کشور در ماه آوریل(اردیبهشت) به 14.7 درصد رسید و نزدیک به 40 میلیون نفر در این کشور بیکاری شدهاند.
تارنمای worldometers.info در جدیدترین آمار خود اعلام کرده که شمار نهایی مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا به یک میلیون و 642 هزار و 765 نفر رسیده و از این تعداد، 97 هزار و 539 نفر جان خود را از دست دادهاند.
ترامپ به فرمانداران آمریکایی: عبادتگاهها را فورا بازگشایی نکنید خودم دست به کار میشوم
به گزارش یورونیوز،از سوی دیگر، درحالیکه بیماری کووید 19 همچنان جان روزانه بیش از هزار نفر را در ایالات متحده میگیرد، دونالد ترامپ تهدید کرده است که اگر فرمانداران به این درخواست توجه نکنند، وی با استفاده از ظرفیت رئیس جمهوری آمریکا شخصا دستور بازگشایی عبادتگاهها را صادر خواهد کرد.
اغلب ایالتهایی که ویروس کرونا همچنان در آنها رو به انتشار است از شهروندان خواستهاند که در خانه بمانند و تنها به مراکزی که باز ماندن آنها «ضروری» تشخیص داده شده اجازه فعالیت داده شده است.
دونالد ترامپ، مدتها است که بسیاری از فرمانداران ایالتهای مختلف را برای کاهش محدودیتها و خروج از قرنطینه تحت فشار قرار داده است تا بدین وسیله زمینه بازگشت وضعیت اقتصادی کشورش به وضعیت عادی را هرچه زودتر فراهم کند.
در حالیکه مقررات قرنطینه هنوز در برخی ایالاتهای آمریکا جاری است، رئیس کاخ سفید شامگاه جمعه 22 ماه مه/ دوم خرداد در جریان یک کنفرانس خبری خطاب به فرمانداران گفت: «از شما می خواهم هر چه سریعتر زمینه بازگشایی و فعالیت مجدد کلیساها و دیگر مکانها دعا و نیایش را فراهم کنید.»
آقای ترامپ سپس تهدید کرد که اگر این کار را صورت نگیرد فرمانداران را دور خواهد زد و خود شخصا دستور بازگشایی را صادر خواهد کرد. رئیس جمهوری آمریکا اما مشخص نکرد که وی چگونه این کار را انجام خواهد داد زیرا بر اساس قانون تنها فرمانداران ایالتها هستند که میتوانند در خصوص سیاستهای بازگشایی تصمیم گیری کنند.
رئیس جمهوری آمریکا در ادامه سخنان خود گفت: «برخی فرمانداران مراکز فروش مشروبات الکلی و کلینیکهای سقط جنین را ضروری تشخیص داده و اقدام به بازگشایی آنها کردهاند در حالیکه نسبت به کلیساها و عبادتگاههای دیگر بی توجه بودهاند؛ این یک سیاست اشتباه است.»
دونالد ترامپ همچنین با «ضروری» قلمداد کردن فعالیت عبادتگاه تاکید کرد که کشورش به «دعای بیشتر و نه کمتر» نیاز دارد.
کلیه 50 ایالت آمریکا در مسیر بازگشایی قرار دارند
به گزارش بی بی سی ،با عبور آمار درگذشتگان در اثر همه گیری ویروس کرونا در آمریکا از 92 هزار نفر، کلیه 50 ایالت این کشور پس از حدود دو ماه مقررات منع تردد بخش هایی از فعالیت های معمول را از سر گرفته اند.
روز چهارشنبه کانتیکات با دادن اجازه کار به فروشگاه ها و رستوران ها تحت شرایط خاص، آخرین ایالتی شد که محدودیت های شدید را به تدریج لغو می کند.
در حال حاضر تفاوت های شدیدی میان ایالات از نظر آمار ابتلا و سرعت بازگشایی اقتصادی وجود دارد.
بسیاری از ایالات هنوز معیارهای دولت فدرال برای بازگشایی، از جمله کاهش پیوسته موارد ابتلا برای 14 روز پیاپی، را برآورده نکرده اند.
در مجموع در کل آمریکا آمار موارد تازه ابتلا و مرگ درحال کاهش بوده است.
برخی از آسیب دیده ترین نواحی، از جمله نیویورک، نیوجرسی و ایالت واشنگتن اکنون شاهد افت شدید ابتلا هستند و در اکثریت ایالات هم شیب اپیدمی از حالت صعودی خارج شده. با این حال برخی ایالات از جمله آریزونا و کارولینای شمالی افزایش آمار ابتلا را گزارش می دهند.
ترامپ: حتی با وجود موج دوم کرونا هم آمریکا تعطیل نمیشود
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با وجود هشدار کارشناسان و متخصصان نسبت به همه گیری ویروس کرونا، بار دیگر تاکید کرد چنانچه موج دوم کرونا هم به راه افتاد وی آمریکا را تعطیل نخواهد کرد.
تارنمای خبری «هیل» روز جمعه با انتشار این خبر افزود: ترامپ درجریان دیدار از کارخانه فورد در شهر «ایپسیلانتی» (Ypsilanti) واقع در ایالت میشیگان، درجمع خبرنگاران درمورد نگرانی از آغاز موج دوم بیماری کووید-19 در آمریکا گفت که ما قرار نیست کشور را (باردیگر) تعطیل کنیم.
بنابراین گزارش ترامپ درجمع خبرنگاران گفت: بسیاری از افراد میگویند که وقوع این امر کاملا ممکن بوده و این مطلبی معمول است، (اما) ما این آتش را خاموش میکنیم، قرار نیست کشور را (بر روی فعالیتهای اقتصادی) تعطیل کنیم.
هیل نوشت: رئیس جمهوری آمریکا با ابراز اطمینان از توانایی کشور در برخورد با موج دوم همه گیری ویروس کرونامدعی شد که به راحتی میتوان آنرا مهار کرد.
این گزارش میافزاید: تمامی 50 ایالت آمریکا اقدام به کاهش محدودیتهای اجتماعی و از سرگیری فعالیتهای اقتصادی گرفتند، اما اکنون در ایالتهایی مانند، تگزاس، کارولینای شمالی و آریزونا شاهد افزایش شمار مبتلایان به ویروس کرونا است.
هیل در ادامه نوشت: متخصصانی مانند «آنتونی فائوچی» نسبت به وقوع موج دوم ویروس کرونا در آمریکا در فصل پائیز و زمستان و با آغاز فصل آنفولانزا هشدار دادهاند، درهمین حال؛ «رابرت ردفیلد» مدیر مرکز کنترل و پیشگیری بیماری در آمریکا (CDC) نیز در ماه آوریل اعلام کرد که مقابله با موج دوم کرونا که با آغاز فصل آنفولانزا همراه خواهد شد، به مراتب دشوارتر و پچیدهتر خواهد بود.
ترامپ در جریان این دیدار که از زدن ماسک خودداری کرده بود از سوی دادستان کل میشیگان به شدت مورد انتقاد قرار گرفت؛ «دنا نسل» دادستان کل ایالت میشیگان در واکنش به عدم رعایت دستور العملهای بهداشتی برای پیش گیری از همه گیری ویروس کرونا توسط دونالد ترامپ در جریان دیدار از یک کارخانه، ضمن هشدار نسبت به این اقدام گفت : متاسفم از اینکه ترامپ رئیس جمهوری آمریکا است.
هم اکنون شمارمبتلایان به ویروس کرونا درجهان از پنج میلیون و 190 هزار نفر گذشت که از این تعداد بیش از 334هزار نفر جان باختهاند.
آمریکا نیز با بیش از یک میلیون و 620هزار مبتلا و 96هزار جان باخته در صدر کشورهای جهان قرار دارد.
مقامات پزشکی در آمریکا: ویروس کرونا از طریق لمس سطوح و اشیاء منتقل نمیشود
مقامات پزشکی در آمریکا اعلام کردند که ویروس کووید 19 به راحتی با لمس سطوح و اشیاء منتقل نمیشود!
"مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری" در آمریکا با به روز کردن دستورالعملهای خود اعلام کرد که ویروس کرونا به راحتی از طریق سطوح و لمس اشیاء، منتقل نمیشود.
پایگاه خبری "دیلی میل" نوشت، در حالی که در گذشته این مرکز در توصیه های خود بیان کرده بود که عامل اصلی انتقال ویروس لمس سطوح است اما اکنون این مرکز بهداشتی دیگر لمس سطوح را عامل اصلی انتقال ویروس نمیداند.
این مرکز همچنین راههای لمس سطوح و اشیاء را به طوری که این ویروس به آسانی منتقل نشود را منتشر کرد.
این مرکز نوشت که افراد نباید بهنگام سطوح و اشیاء، دستهای خود را مستقیم به دهان و چشمهای خود بزنند.
با این حال CDC از مردم خواسته است تا احتیاط کرده و بعد از لمس سطوح و اشیاء دستهای خود را بشویند و سطوح را ضدعفونی کنند.
این مرکز همچنان روی این نکته هشدار میدهد که ویروس کووید 19 بسیار آسان از یک فرد به فرد دیگر منتقل میشود و گسترش پیدا میکند