• خبرگزاری آریافارسی
    • Arya News AgencyEnglish
    • Arya News Agencyالعربیه
خبرگزاری آریا
بانک سپه
آریا ویدئو
يکشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۹
  • صفحه اصلی
  • سياسي
      • رهبري
      • دولت
      • قوه مقننه
      • قوه قضائيه
      • احزاب و تشکل ها
      • امنيتي و دفاعي
      • انرژي هسته اي
      • اخبار ويژه
      • نماز جمعه
      • انتخابات
      • انتخابات ساير رسانه ها
      • انتخابات استانها
  • بين الملل
      • آمريکا
      • اروپا
      • آفريقا
      • آسيا و اقيانوسيه
      • خاورميانه
      • سیاست خارجی ایران
  • ورزشي
      • فوتبال
      • کشتي
      • واليبال
      • ورزشهاي رزمي
      • ورزش بانوان
      • اتومبيلراني و موتورسواري
      • ساير ورزش ها
      • ورزش هاي آبي
      • دوميداني و دوچرخه سواري
      • وزنه برداري
      • بسکتبال
  • اجتماعي
      • شهري و رفاهي
      • بهداشت و درمان
      • زنان و جوانان
      • حوادث
      • انتظامي و قضائي
      • محيط زيست
      • گردشگري و ميراث فرهنگي
      • ايثار و شهادت
      • حمل و نقل و ترافيک
      • شهرداري تهران
      • سازمان حفاظت محیط زیست
      • معاونت امور زنان و خانواده
  • اقتصادي
      • کشاورزي
      • صنعت و معدن
      • بازرگاني و اصناف
      • بانک، بيمه و بورس
      • انرژي و نيرو
      • مسکن و راه
      • بازار
      • اقتصاد کلان
      • ارتباطات
      • کار
      • اقتصاد جهاني
      • تيتر يک روزنامه هاي اقتصادي
      • منطقه آزاد کيش
      • وزارت نفت
      • وزارت رفاه
  • علمي
      • فناوري اطلاعات
      • پزشکي
      • نوآوري ها
      • دانش آموزي و دانشجويي
      • روابط عمومي و همايش
  • فرهنگي
      • مذهبي و حوزه
      • شعر و ادب
      • کتاب
      • رسانه و مطبوعات
      • مداحي و دعا
      • قرآن و عترت
      • فرهنگسراها
  • هنري
      • فيلم، تئاتر و سينما
      • موسيقي
      • هنرهاي تجسمي
      • صدا و سيما
      • ساير اخبار مرتبط
  • استانها
      • اردبيل
      • گيلان
      • مازندران
      • گلستان
      • خراسان شمالي
      • سمنان
      • تهران
      • قزوين
      • خوزستان
      • بوشهر
      • فارس
      • هرمزگان
      • خراسان رضوي
      • خراسان جنوبي
      • سيستان و بلوچستان
      • کرمان
      • آذربايجان شرقي
      • آذربايجان غربي
      • کرمانشاه
      • ايلام
      • کردستان
      • همدان
      • لرستان
      • كهگيلويه و بوير احمد
      • زنجان
      • اصفهان
      • چهارمحال بختياري
      • يزد
      • قم
      • مرکزي
      • البرز
  • فضاي مجازي
      • فضاي مجازي
      • اخبار باورنکردني
      • ستاره ها و چهره ها
  • جذاب
      • طنز و سرگرمي
      • فيلم و آهنگ
      • عکس و سلفي
      • آشپزي و زندگي بهتر
      • تندرستي و سلامت
      • نرم افزار و دانلود
      • چيدمان و مد
      • ازدواج و زناشويي
      • کودکان
      • کنکور سراسري
      • کارشناسي ارشد
      • پيام نور و آزاد
      • دکتري
  • عکس
  • ویدئو
  • آرشیو
بين الملل :: آمريکا
آخرین اخبار انتخابات 2020 امریکا؛

فرماندار نيويورک: جمهوريخواهان شکست در انتخابات را نخواهند پذيرفت /سران آمريکا و کره شمالي پيش از انتخابات 2020 ديدار کنند

12 تير 1399 - 06:53:03 ب.ظ
فرماندار نيويورک: جمهوريخواهان شکست در انتخابات را نخواهند پذيرفت /سران آمريکا و کره شمالي پيش از انتخابات 2020 ديدار کنند
خبرگزاری آریا-نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اعلام کرد، صد ها وکیل را برای جلوگیری از تقلب و فریبکاری در انتخابات بسیج کرده است.
به گزارش سرویس بین الملل  خبرگزاری اریا به نقل از خبرگزاری رویترز؛ "جو بایدن"، نامزد حزب دموکرات برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز چهارشنبه گفت حزب او گروهی متشکل از 600 وکیل و هزاران نفر از مردم را گرد آورده است تا برای هرگونه "فریبکاری" پیش از انتخابات آماده باشند. 
جو بایدن گفت: "ما مجموعا 600 وکیل و گروهی از مردم را در سراسر کشور جمع کردیم که در هر ایالتی بررسی می کنند که آیا فریبکاری احتمال دارد صورت گیرد.
بایدن، نامزد مفروض دموکرات ها این موضوع را در پیامی ویدیوئی خطاب به حامیان مالی کارزای انتخاباتی اش بیان کرد.
نامزد حزب دموکرات آمریکا گفت: "ما بیش از 10 هزار نفر داریم که به عنوان داوطلب اعلام آمادگی کرده اند. ما در مسیر رفتن به ایالت ها هستیم تا به آن ها آموزش دهیم تا در مکان های رای گیری باشند؛ در زمانی که همه گیری ویروس کرونا اقدامات احتیاطی بیشتری می طلبد.
این اظهارات بایدن در حالی مطرح شده است که این نامزد هشدار های جدی را درباره اقدامات جمهوریخواهان برای تقلب در انتخابات 3 نوامبر مطرح می کند. او همزمان از اقدام "دونالد ترامپ"، رئیس جمهور جمهوریخواه به ضعیف کردن اعتماد به انتخابات انتقاد می کند.
"جاستین کلارک"،مشاور سیاسی ارشد و وکیل ارشد کارزار انتخاباتی ترامپ گفت بایدن دروغ می گوید و در حالیکه دموکرات ها سعی دارند "تغییرات اساسی" در نحوه برگزاری انتخابات ایجاد کنند، به ترساندن مردم متوسل شده است.
صحبت های او به حمایت دموکرات ها از رای گیری از طریق ایمیل اشاره داشت. رای گیری از طریق ایمیل و دیگر تغییرات، موضوعاتی بودند که دموکرات ها در میانه همه گیری کرونا پیشنهاد کردند.


فرماندار نیویورک: جمهوریخواهان شکست در انتخابات را نخواهند پذیرفت!
اندرو کومو گفت: احتمال دارد جمهوریخواهان با ایجاد جنجال، شکست در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را نپذیرند.
به گزارش  ناو دیس، اندرو کومو، فرماندار نیویورک از احتمال جنجال جمهوریخواهان در صورت شکست در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خبر داد.
بر این اساس، کومو با اشاره به برنامه ریزی کاخ سفید برای زیر سوال بردن موضوع رای گیری پستی در انتخابات ریاست جمهوری آتی آمریکا گفت: رای گیری پستی امری منطقی است. این روز‌ها می‌توان با کارت اعتباری و از طریق اینترنت خرید انجام داد. پس چرا نتوان رای گیری پستی انجام داد. در اوج شیوع ویروس کرونا، چه مفهومی دارد که مردم را در صف‌های طولانی رای گیری گرفتار کنیم. این کار برای سلامت عمومی جامعه مضر است.
وی با اشاره به این که جمهوری خواهان بازنده انتخابات خواهند بود گفت: به گمان من، آن‌ها در انتخابات بازنده خواهند بود و ادعا خواهند کرد تقلب صورت گرفته است. آن‌ها تلاش خواهند کرد رای گیری پستی را زیر سوال ببرند. البته من امیدوارم که آن‌ها این کار را نکنند.
فرماندار نیویورک در ادامه افزود: آن چه که ما در کشورمان با این همه خشم و با این همه شکاف نباید با آن مواجه شویم این است که جمهوریخواهان نتایج انتخابات را نپذیرند. ما در ماه نوامبر به یک نتیجه قطعی (برای انتخابات) نیاز داریم. ما نمی‌توانیم شاهد وضعیتی باشیم که طی آن یک طرف انتخابات بگوید بازنده انتخابات نیست.»
وی در پایان خاطر نشان کرد: من فکر می‌کنم برای چنین موضوعی برنامه ریزی شده است. متاسفم که این مطلب را بر زبان می‌آورم. شاید این سخنان من بدبینانه به نظر برسد، اما اگر عملکرد دولت ترامپ را مشاهده کرده باشید، گاهی اوقات بدگمان بودن نسبت این دولت سودمند است.

نظرسنجی: بایدن 13 امتیاز انتخاباتی از ترامپ جلوتر است
بر اساس نتایج جدیدترین نظرسنجی‌ها، نامزد دموکرات‌ انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا 13 امتیاز از رئیس‌جمهور این کشور جلوتر است.
به گزارش نشریه هیل، نتایج جدیدترین نظرسنجی بنیاد کایزر فمیلی (KFF) نشان می‌دهد جو بایدن، معاون سابق رئیس جمهور آمریکا، 13 امتیاز از رقیب انتخاباتی خود دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور، جلوتر است.
نتایج این نظرسنجی نشان داد بایدن حدود 51 درصد آرای انتخاباتی را کسب می‌کند، حال آن که دونالد ترامپ موفق به کسب 38 درصد آرای انتخاباتی خواهد شد.
این نتایج که روز جمعه منتشر شد، همچنین نشان می‌دهد در بین کسانی که در این نظرسنجی به جو بایدن رای دادند، 37 درصد می‌گویند که «قطعا» در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر (آبان) آمریکا به وی رای خواهند داد و 14 درصد نیز گفتند که «احتمالا» به وی رای می‌دهند.
بر اساس نتیجه این نظرسنجی، 30 درصد پرسش‌شوندگان نیز گفتند که آن‌ها «قطعا» در انتخابات سراسری ماه نوامبر به ترامپ رای خواهند داد و حدود 8 درصد هم گفتند که «احتمالا» به وی رای می‌دهند.
بررسی نتیجه این نظرسنجی نشان می‌دهد، میزان حمایت از جو بایدن در بین رای‌دهندگانی که قبلا درباره انتخاب فرد مورد نظر خودشان برای ریاست جمهوری آمریکا اطمینان کمتری داشتند، قوی‌تر شده است.
نتایج نظرسنجی مشابهی که ماه گذشته همین بنیاد انجام داد، نشان داد حدود 28 درصد شرکت کنندگان در نظرسنجی گفتند که آن‌ها قطعا به جو بایدن رای می‌دهند و 15 درصد نیز گفتند که احتمالا به وی رای خواهند داد.
این نظرسنجی همچنین نشان داد که 11 درصد از رای دهندگان هنوز درباره این که در انتخابات سراسری ماه نوامبر به چه کسی رای دهند، تصمیم گیری نکردند که این آمار در نظرسنجی این ماه تنها حدود 7 درصد است.
به طور کلی می‌توان گفت که جو بایدن در نظرسنجی ماه ژوئن 13 امتیاز از ترامپ جلوتر است و این در حالی است که در نظرسنجی ماه مه گذشته دو امتیاز از ترامپ جلوتر بود.
این نظرسنجی موسسه کایزر تنها یکی از نظرسنجی‌هایی است که نشان می‌دهد فاصله بین جو بایدن و رقیب انتخاباتی وی ترامپ در حال بیشتر شدن است.
نتایج نظرسنجی بنیاد کایزر فمیلی که روز جمعه منتشر شد، نشان داد که میزان محبوبیت ترامپ در بین رای‌دهندگان آمریکایی از 46 درصد در ماه مه (اردیبهشت-خرداد) به 41 درصد کاهش یافته است. این نظرسنجی جدید با پرسش از یک هزار و 94 نفر بین هشتم تا 14 ژوئن (خرداد) انجام شد.

ترامپ، نظرسنجی‌ها را جعلی و بایدن را فاسد خواند
رئیس جمهور آمریکا در دو پیام توئیتری به رسانه‌ها و رقیب دموکراتش در انتخابات ریاست‌جمهوری حمله لفظی کرد.
به گزارش دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در دو پیام توئیتری رویه نظرسنجی رسانه‌های آمریکایی را زیر سوال برد و نتایج نظرسنجی‌ها درباره افزایش بخت جو بایدن، نامزد دموکرات‌ها را باورنکردنی و جعلی خواند.
ترامپ در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: «اخبار رسانه‌های جعلی را باور نکنید. سخنرانی اکلاهما بالاترین جایگاه را در رتبه بندی‌های روز شنبه تلویزیون در تاریخ فاکس نیوز کسب کرد. شون هنیتی (مجری فاکس نیوز) پنج شنبه شب با مصاحبه من در جایگاهی بالاتر از مجموع سی ان ان و ام اس دی ان سی، تلویزیون را تسخیر کرد. این‌ها نظرسنجی‌های واقعی هستند، اکثریت خاموش، نه نظرسنجی‌های جعلی.
او سپس در توئیت دیگری، بار دیگر جو بایدن، رقیب دموکرات خود در انتخابات آمریکا را هدف انتقاد قرار داد و او را فاسد توصیف کرد.
ترامپ در این توئیت نوشت: «ما انتخابات را در مقابل شومر، نانسی پلوسی و جو بایدن فاسد پیروز خواهیم شد. ما دادگاه عالی، متمم دوم شما، خسارت دائم ناشی از توافق جدید سبز مضحک و شما را از افزایش عظیم مالیاتی و همچنین تاریخ و میراث ما، قانون و نظم نجات خواهیم داد.»
نتایج جدیدترین نظرسنجی بنیاد کایزر فمیلی (KFF) نشان می‌دهد جو بایدن، معاون سابق رئیس جمهور آمریکا، 13 امتیاز از رقیب انتخاباتی خود دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور، جلوتر است.


حمایت 200 نفر از اعضای دولت جورج بوش از بایدن    
 خبرگزاری آسوشیتدپرس روز پنجشنبه گزارش داد که یک گروه 200 نفره از اعضای دولت محافظه کار «جرج بوش» کارزار مبارزاتی جدیدی را برای حمایت از «جو بایدن» نامزد حزب دمکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا آغاز کردند.
این گروه تازه ترین تشکل حزبی از اعضای حزب جمهوری خواه آمریکا است که برای حمایت از بایدن اعلام موجودیت کرده است.
این گروه که اعضای آن هر روز بیشتر هم می شود اعلام کردندکه به جای «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری هم حزبی خود از نامزد دمکرات ها در این دوره از انتخابات حمایت می کنند.
این تشکل از اعضای سابق کاخ سفید که حدود 200 عضو دارد شامل مقامات سابق ستاد انتخاباتی، کابینه و دستیاران مقامات دولت جرج بوش پسر، می شود. ماهیت این مجموعه، ابتدا از سوی خبرگزاری رویترز و سپس شبکه بی بی سی انگلیس معرفی شد.
آنها معتقدند جو بایدن می تواند اعتبار کاخ سفید را به آن برگرداند.
«کریستوفر پورسل» که در زمان ریاست جمهوری جورج بوش در دفتر روابط عمومی کاخ سفید و وزارت امور خارجه کار می کرد دیروز چهارشنبه اول ژوئیه گفته بود که بسیاری از هفکران وی خود را همچنان جمهوریخواه می دانند ومعتقدند که شکست دونالد ترامپ هم حزبی آنها در انتخابات 2020 بسیار مهم تر از وابستگی حزبی آنها است.
این گروه که با ستاد انتخاباتی جو بایدن و سایر گروه های جمهوریخواه ضد دونالد ترامپ در تماس است می گوید به طور مستقیم با جورج بوش ارتباطی ندارد.
جرج واکر بوش چهل و سومین رئیس جمهوری آمریکا بود که طی سال های 2001 تا 2009 میلادی قدرت را در این کشور در دست داشت.
ستاد انتخاباتی ترامپ در واکنش، این گروه را بخشی از یک «باتلاق» فراجناحی در ساختار قدرت آمریکا خواند که رییس جمهوری آمریکا همواره وعده «خشک کردن» آن را داده بود.
در پی شیوع ویروس کرونا و تنش های اخیر بر سر خشونت های نژادی پلیس آمریکا، انتقادها از دونالد ترامپ از جمله در بین برخی جمهوری خواهان بالا گرفته است.

سران آمریکا و کره شمالی پیش از انتخابات 2020 دیدار کنند    
رئیس جمهور کره جنوبی خواستار دیدار سران آمریکا و کره شمالی پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ماه نوامبر شد.
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ام بی سی، یک مقام کره جنوبی امروز چهارشنبه اعلام کرد که «مون جائه این» رئیس جمهور کشورش بر این باور است که سران آمریکا و کره شمالی باید پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در نوامبر سال جاری میلادی با یکدیگر دیدار کنند.
بر اساس اعلام این شبکه، رئیس جمهور کره جنوبی در این باره اعلام کرده است که برگزاری نشست دیگری میان دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و کیم جونگ اون رهبر کره شمالی می تواند به خروج مذاکرات دو کشور از بن بست کمک کند.
رئیس جمهوری کره جنوبی در این باره گفت: موضوعات برنامه هسته ای و تحریم ها باید در نهایت از راه گفتگوی آمریکا و کره شمالی حل شود.
این در حالیست که شبکه تلویزیونی سی جی تی ان (CGTN) چندی پیش اعلام کرد که «استفان بیگون» ( Stephen Biegun) نماینده ارشد آمریکا در مذاکرات با کره شمالی و معاون وزیر خارجه آمریکا در اظهاراتی اعلام کرد که مذاکره جدید میان سران واشنگتن و پیونگ یانگ پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری 2020 در نوامبر سال جاری میلادی بعید به نظر می رسد.
این در حالیست که سه دُور مذاکره میان سران کره شمالی و آمریکا با کارشکنی های مکرر واشنگتن به شکست منتهی شد.
بر اساس اعلام این شبکه، رئیس جمهور کره جنوبی در این باره اعلام کرده است که برگزاری نشست دیگری میان دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و کیم جونگ اون رهبر کره شمالی می تواند به خروج مذاکرات دو کشور از بن بست کمک کند.
رئیس جمهوری کره جنوبی در این باره گفت: موضوعات برنامه هسته ای و تحریم ها باید در نهایت از راه گفتگوی آمریکا و کره شمالی حل شود. 
لینک کوتاه:
کد خبر:
کد خبرنگار:

سایر اخبار مهم
بایدن، ولیعهد عربستان را محاکمه می کند؟/ آقای بن سلمان، شما را در دادگاه می بینیم!
بایدن، ولیعهد عربستان را محاکمه می کند؟/ آقای بن سلمان، شما را در دادگاه می بینیم!
آخرین اخبار از استیضاح و محاکمه ترامپ/ احتمال حذف دائمی ترامپ از سیاست/ واکنش ترامپ: وقتش برسد کاری خواهیم کرد
آخرین اخبار از استیضاح و محاکمه ترامپ/ احتمال حذف دائمی ترامپ از سیاست/ واکنش ترامپ: وقتش برسد کاری خواهیم کرد
حمله راکتی به فرودگاه بغداد/ کاروان نظامی آمریکا هدف قرار گرفت/ برنامه‌ریزی تروریست‌ها برای حمله به نجف و کربلا
حمله راکتی به فرودگاه بغداد/ کاروان نظامی آمریکا هدف قرار گرفت/ برنامه‌ریزی تروریست‌ها برای حمله به نجف و کربلا
ادعای سعودی ها: انهدام موشک بالستیک در آسمان ریاض/ بمباران صعده ادامه دارد
ادعای سعودی ها: انهدام موشک بالستیک در آسمان ریاض/ بمباران صعده ادامه دارد
ترامپ و پمپئو به زباله‌دان تاریخ پیوستند اما نام سلیمانی خواهد درخشید
ترامپ و پمپئو به زباله‌دان تاریخ پیوستند اما نام سلیمانی خواهد درخشید
ارائه طرح استیضاح جو بایدن به مجلس نمایندگان آمریکا
ارائه طرح استیضاح جو بایدن به مجلس نمایندگان آمریکا
اکنون تو فردی شکست خورده هستی که باید در ترس از دشمنانت به سر ببری
اکنون تو فردی شکست خورده هستی که باید در ترس از دشمنانت به سر ببری
تشدید شیوع ویروس کرونا انگلیسی در کشورهای جهان/ مسابقه بین واکسیناسیون و ویروس انگلیسی در آلمان
تشدید شیوع ویروس کرونا انگلیسی در کشورهای جهان/ مسابقه بین واکسیناسیون و ویروس انگلیسی در آلمان
وقوع دو انفجار انتحاری در مرکز بغداد با 28 شهید و 73 زخمی/ واکنش رئیس جمهور عراق
وقوع دو انفجار انتحاری در مرکز بغداد با 28 شهید و 73 زخمی/ واکنش رئیس جمهور عراق


ارسال پیام
  • اخبار ما
  • میرزایی در خراسان جنوبی خبر داد: طرح های اشتغالزا و توسعه اشتغال استان بررسی می شوند
  • 30 گروه همیار اشتغال زنان بد سرپرست در قزوین فعالیت می‌کنند
  • برگزاری نشست هم اندیشی رؤسای شعب ویژه دادگستری با مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان
  • فوری/ یارانه نقدی 91 هزار تومان می شود
  • 47 هزار شغل در استان ایجاد شد
  • سفر مدیران ارشد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به استان خراسان جنوبی
  • کسب مقام سوم کشوری دو و میدانی کارگری توسط بانوان ایلامی
  • با افراد فاقد پروانه وکالت و صلاحیت حقوقی در روند دادرسی اختلافات کارگری و کارفرمایی برخورد می شود
  • 25 درصد اختلافات کارگری خراسان شمالی به سازش انجامید
  • تعامل با نخبگان دانشگاهی و انجام تحقیقات پژوهشی بستر مناسبی برای ایجاد اشتغال پایدار است
  • ارسال 4 هزار و 281 طرح خلاقانه از کارگران اصفهانی به سی و دومین جشنواره امتنان
  • بیش از 9 هزار شهروند قزوینی آموزش مهارتی دریافت کردند
  • 93درصد جمعیت استان مرکزی یارانه دریافت می‌کنند
  • مصوبه ایجاد مجموعه تفریحی کارگران کشور در چادگان اصفهان اجرایی می‌شود
  • سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی بوشهر: مدیران و کارشناسان حوزه های مختلف در سطح استان در بازه زمانی مشخص شده برنامه های خود را محقق کنند
  • سامانه استعلام محدوده و حریم اراضی صنعت نفت راه‌اندازی شد
  • 41 میلیارد و 30 میلیون ریال تسهیلات مشاغل خانگی در قزوین پرداخت شد
  • فعالیت 15 سامانه تخصصی در حوزه تعاون، کار و رفاه اجتماعی سمنان
  • جلسه کمیته نظارت و ارزیابی طرح تکاپو در کردستان برگزار شد
  • استان کرمانشاه در فصل پاییز بیشترین کاهش نرخ بیکاری در کشور را داشته است
  • برگزاری برنامه های یکپارچه در ایام الله دهه فجر توسط دستگاه های عضو شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد
  • تیم دوومیدانی بانوان اردبیل نایب قهرمان مسابقات دوومیدانی کارگران کشور شد
  • لزوم تهیه بانک اطلاعاتی اشتغال و توانمندسازی بهبود یافتگان از اعتیاد در خراسان شمالی
  • برگزاری چهاردهمین دوره مسابقات کشوری قرآن کریم ویژه جامعه کار و تلاش
  • جامعه کارگری به اجرای برنامه های نشاط آور نیاز دارد
  • هفت هزار و 584 بازرسی از کارگاه های ایلام صورت گرفته است
  • حفظ 24 هزار شغل آسیب دیده از کرونا در لرستان
  • مشاور وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در شیراز: قوانین کار باید به نفع تولید،حفظ،توسعه و تثبیت نیروی کار باشد
  • تبیین چگونگی به سرانجام رسیدن ابر پروژه و مأموریت ملی ادغام توسط چقازردی
  • حرکت به سمت بانکداری دیجیتال بانک توسعه صادرات از مسیر بانکداری باز
  • نقش موثر بانک اقتصادنوین در تامین مالی «پروژه ملی خط لوله گوره به جاسک»
  • مشاوره حضوری بخش اعتباری بانک ملی ایران به فعالان اقتصادی
  • «همراه بام» به روز شد
  • بازدید رئیس مجلس از بیست‌وپنجمین نمایشگاه نفت
  • حساب کاربری جدید وزیر کار در توئیتر آغاز به کار کرد
  • حساب کاربری جدید وزیر کار در توئیتر آغاز به کار کرد
  • الگوی ارسال رمز پویا همراه بانک مسکن به روز شد
  • درباره الزامات قانونی چک‌های جدید بیشتر بدانیم
  • بازدید رییس هیات مدیره بانک مهر ایران از شعب استان هرمزگان
  • شرکت پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس با دستور رییس جمهور افتتاح شد
  • صنایع مصرف کننده در کنار معادن قرار گرفته اند
  • سی ویکمین شماره نشریه ارتباط ایران زمین منتشر شد

برچسب ها:
انتخابات ریاست جمهوری 2020ترامپجمهوریخواهاندموکراتها
خبرگزاری آریا

«خبرگزاري آريا» يک خبرگزارى رسمي و مستقل ايرانى است با شعار «حرکت شفاف، صادقانه و حرفه اى در اطلاع رساني»

اشتراک در:

امروز: يکشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۹
گروه های خبری:
  • اخبار منتخب رسانه ها
  • سياسي
  • بين الملل
  • ورزشي
  • اجتماعي
  • اقتصادي
  • علمي
  • فرهنگي
  • هنري
  • استانها
  • فضاي مجازي
  • جذاب
گروه آریا:
  • باشگاه خبرنگاران افتخاری آریا
  • مرکز مطالعات استراتژیک آریا
  • باشگاه تحلیلگران جوان آریا
  • آژانس عکس آریا
  • شرکت سرزمین هوشمند آریا
  • سایت نیازمندهای آریا
  • موتور جستجوی آریا
  • انتشارات پیشگامان اندیشه آریا
  • آریا قانون
logo-samandehi
© - Arya News Agency
درباره ما| تماس با ما| سازمان آگهی ها| RSS| پیوندها| جستجوی پیشرفته