خبرگزاری آریا-طبق آخرین آمار جهانی تاکنون 10 میلیون و 991 هزار نفر به بیماری کرونا مبتلا شدهاند؛ کشور آمریکا در 24 ساعت گذشته با ثبت 57 هزار مبتلای جدید، رکورد تازهای از خود به جای گذاشت!
به گزارش خبرگزاری آریا،بر اساس آخرین آمار جهانی پایگاه اطلاعاتی "worldometer" تا این لحظه 10 میلیون و 991 هزار و 872 نفر در جهان به ویروس کرونا (کووید 19) مبتلا شدهاند که از این تعداد، 524 هزار و 176 نفر جان خود را از دست دادهاند.
از مجموع تعداد مبتلایان در جهان تاکنون 6 میلیون و 150 هزار و 606 نفر بهبود یافته و توانستهاند این بیماری را شکست بدهند.
کشور آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان در جهان با افزایش 57 هزار و 236 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 2 میلیون و 837 هزار و 189 مبتلا رسیده است؛ تاکنون 131 هزار و 485 آمریکایی مبتلا به کووید19 در این کشور جان خود را از دست دادهاند.
کشور برزیل بعد از آمریکا در رده دوم جهان قرار دارد که با افزایش 47 هزار و 984 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع یک میلیون و 501 هزار و 353 مبتلا رسیده است؛ در این کشور تعداد 61 هزار و 990 نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست دادهاند.
کشور روسیه به عنوان سومین کشور جهان، با افزایش 6 هزار و 760 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 661 هزار و 165 مبتلا رسیده است؛ تاکنون 9 هزار و 683 روسی جان خود را از دست دادهاند.
کشورهای هند، اسپانیا، پرو، شیلی و انگلیس نیز به ترتیب با 627 هزار و 168، 297 هزار و 183، 292 هزار و 4، 284 هزار و 541 و 283 هزار و 757 مبتلا در ردههای چهارم تا هشتم جهان قرار گرفتهاند.
همچنین کشورهای ایتالیا با 240 هزار و 961 و مکزیک با 238 هزار و 511 مبتلا در ردههای نهم و دهم جهان قرار دارند.
از لحاظ تعداد بهبودیافتگان نیز کشورهای آمریکا، برزیل و روسیه به ترتیب با یک میلیون و 191 هزار و 91، 916 هزار و 147 و 428 هزار و 978 بهبودیافته در ردههای اول تا سوم قرار دارند.
شمار مبتلایان به کرونا در 40 ایالت آمریکا به روند افزایشی بازگشت
در حالی که آمار روزانه مبتلایان به کرونا در آمریکا روز پنجشنبه با ثبت یک رکورد تازه به بیش از 50 هزار نفر رسید، نمودار ابتلا به این ویروس در 40 ایالت این کشور بار دیگر روند صعودی پیدا کرد.
به گزارش آسوشیتدپرس، «آنتونی فائوچی» مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی آمریکا گفت: شاهد یک هفته بسیار نگرانکننده هستیم.
آمار دانشگاه جان هاپکینز نشان میدهد که روز پنجشنبه به وقت محلی شمار روزانه مبتلایان به کرونا در آمریکا به یک رکورد تازه رسیده و 50 هزار و 700 نفر به این ویروس مبتلا شدند.
بنا بر این آمار، بیش از 10 میلیون و 940 هزار نفر در سراسر دنیا به کرونا مبتلا شدهاند که بیش از 2 میلیون و 732 نفر آنها در آمریکا هستند که از این تعداد، حدود 130 هزار آمریکایی به دلیل ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
این آمار نشان میدهد که در یک ماه گذشته شمار مبتلایان دو برابر شده و نسبت به آمار آوریل و می که مرگبارترین ماهها در آمریکا بود، افزایش شدیدی پیدا کرده است.
بنا بر این گزارش، 40 ایالت از 50 ایالت آمریکا در مدت 14 روز گذشته شاهد روند افزایشی ابتلا به کرونا بودهاند. آریزونا، تگزاس و فلوریدا در صدر این ایالتها قرار دارند.
شمار مبتلایان در ایالتهای جورجیا، کانزاس، مونتانا، میشیگان، میسوری، تنسی، میسیسیپی، کارولینای جنوبی و اوهایو دو برابر و تعداد مبتلایان در نوادا نیز سه برابر شده است.
همچنین شمار مبتلایان در ایالت آیداهو در دو هفته گذشته پنج برابر شده است.
استفاده نکردن آمریکاییها از ماسک و رعایت نکردن فاصله اجتماعی از دلایل اصلی افزایش دوباره شمار مبتلایان به کرونا در این کشور است.
از ورود ویروس کرونا به کره شمالی کاملاً جلوگیری کردیم
رهبر کره شمالی روز جمعه در نشست کمیته اجرایی حزب کارگران از تلاشهای موفقیت آمیز پیونگ یانگ برای جلوگیری از ورود ویروس کرونا به این کشور خبر داد.
به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از رویترز، خبرگزاری رسمی کره شمالی روز جمعه اعلام کرد که «کیم جونگ اون» در نشست کمیته اجرایی حزب کارگران از تلاشهای موفقیت آمیز این کشور برای جلوگیری از ورود ویروس کرونا صحبت کرده است.
کیم جونگ اون در بیانیه خود که توسط خبرگزاری رسمی کره شمالی منتشر شد، می گوید: «ما بطور کامل از هجوم این ویروس بدخیم جلوگیری کرده و یک وضعیت مقابله با همه گیری را به رغم بحران سلامتی موجود در جهان حفظ نموده ایم که این خود نشاندهنده موفقیت درخشانی است که به آن دست یافته ایم».
رهبر کره شمالی همچنین نسبت به خودخشنودی یا آسان گیری در تلاشها برای مقابله با این ویورس هشدار داد و مردم این کشور را به حفظ «بالاترین سطح هشیاری» تشویق کرد.
گفتنی است که به رغم بازگشایی مدارس در کره شمالی، همچنان تشکیل اجتماعات عمومی در این کشور ممنوع و زدن ماسک در مکانهای عمومی برای افراد اجباری است.
طوفان کرونا در آمریکا
طوفان کرونا بار دیگر متوجه جامعه آمریکا شده است. کارشناسان هشدار می دهند اگر روند تغییر نکند، این کشور به ابتلای 100 هزار نفر در روز می رسد.
سی ان ان گزارش داد هر ساعت بر شمار جان باختگان و موارد ابتلا به بیماری کووید19 در آمریکا افزوده می شود.
بررسی ها نشان می دهد موارد ابتلا به بیماری کووید19 در 36 ایالت آمریکا در حال افزایش است و موج جدید ابتلا به کرونا در این ایالت ها شکل گرفته است. در آمریکا نیز 127 هزار و 258 نفر به علت ابتلا به کرونا جانشان را از دست داده اند. شمار افراد آلوده به کرونا نیز در آمریکا به 2 میلیون و 623 هزار و 217 نفر رسیده است.
این در حالیست که «آنتونی فائوچی» مشاور ارشد بیماری های واگیردار دولت آمریکا هشدار داد که در صورت جدی گرفته نشدن هشدارها از سوی مردم، احتمال ابتلای روزانه 100 هزار نفر به ویروس کرونا در این کشور وجود دارد.
دکتر فائوچی مدیر موسسه آلرژی و بیماری های عفونی آمریکا با حضور در جلسه استماع مجلس سنا با انتقاد از وضعیت مدیریت بیماری و بی ملاحظگی شهروندان گفت که موارد جدید شیوع ویروس کرونا «تمام کشور را با خطر» مواجه کرده است.
وی همچنین گفت که نیمی از موارد تازه ابتلا به چهار ایالت بزرگ در جنوب و غرب یعنی فلوریدا، آریزونا، تگزاس و کالیفرنیا مربوط می شود.
او گفت: «خیلی واضح است که فعلا بر اوضاع کنترل کاملی نداریم و «من خیلی نگرانم، چون می توان بسیار بد شود.»
روز سه شنبه آمار روزانه ابتلا برای چهارمین بار در پنج روز گذشته بیش از 40 هزار مورد افزایش پیدا کرد. این جهش حداقل 16 ایالت را وادار به متوقف کردن یا معکوس کردن برنامه های بازگشایی کرده است.
وی تاکید کرد: کشور در مسیر اشتباهی قرار دارد. اگر روند تغییر نکند من متعجبم نخواهم شد که به ابتلای 100 هزار نفر در روز برسیم.
مشاور ارشد کاخ سفید آمریکا در روند مقابله با کووید19 می گوید هم اکنون روزانه شمار مبتلایان جدید 40 هزار نفر است و اگر تدابیر گسترده در سراسر کشور برای جلوگیری از همه گیری اتخاذ نشود، شمار مبتلایان روزانه به 100 هزار نفر خواهد رسید.
وی تاکید کرد نباید همه توجه را بر مناطقی که هم اکنون با افزایش سریع شمار مبتلایان مواجه اند، متمرکز کنیم. چنین رویکردی کل کشور را به مخاطره می اندازد.
مشاور ارشد کاخ سفید آمریکا در روند مقابله با کووید19 خواستار رعایت کامل مقررات از جمله پوشیدن ماسک و فاصله اجتماعی برای مقابله شیوع این بیماری همه گیر شده است.
دکتر فائوچی همچنین گفت که هیچ تضمینی نیست که به زودی واکسن به دست خواهد آمد، اما دانشمندان براساس اطلاعات و داده با احتیاط خوش بین هستند که واکسن در سال 2021 در دسترس خواهد بود.
او تصریح کرد: در اوایل سال جدید دوزهای واکسن مهیا خواهد شد.
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در این اوضاع باید به فکر رهبری مردم باشد زیرا طوفان بار دیگر متوجه جامعه آمریکا شده است. از روز گذشته در 15 ایالت آمریکا، بالاترین رقم ثبتی موارد ابتلا به بیماری کووید19 ثبت شده است. در 25 ایالت دیگر نیز موارد ابتلا به بیماری کووید19 بین 10 تا 50 درصد افزایش یافته است. با این اوصاف می بینیم که آمریکا در زمینه درگیر بودن با این بحران، وضعی شبیه هم پیدا کرده است.
با این اوصاف سوال مطرح این است که کاخ سفید چه موقع برای مقابله با این بحران فراگیر وارد عمل جدی خواهد شد.
عملکرد دولت ترامپ و به ویژه شخص رئیس جمهور برای مدیریت «بد» مبارزه با بیماری کووید19 به شدت محل انتقاد سیاست مداران و رسانه های آمریکایی بوده است.
در یکی از تازه ترین موارد «لامر الکساندر» ، سناتور جمهوری خواه «تنسی» و رئیس کمیته بهداشت، آموزش، کار و بازنشستگی مجلس سنا از دونالد ترامپ خواست تا در انظار عمومی ماسک بزند تا الگویی برای هواداران پرشمارش باشد.
لامر می گوید مساله ماسک زدن آن چنان سیاسی شده است که هواداران ترامپ، برخلاف مخالفانش، ماسک نمی زنند.
پیشتر فرماندار نیویورک گفته بود که تقریبا نیمی از آمریکایی هایی که به این ایالت سفر می کنند باید خود را قرنطینه کنند.
«اندرو کومو» اکنون ساکنان 16 ایالت را در فهرست قرنطینه قرار داده است که در صورت سفر به نیویورک باید اجرا شود.
«کالیفرنیا، جورجیا، آیووا، آیداهو، لوئیزیانا، می سی سی پی، نوادا و تنسی» ایالاتی هستند که نام آنها تازه به فهرست اضافه شده است. قبلا «آلاباما، آرکانزا، آریزونا، فلوریدا، کارولینای شمالی، کارولینای جنوبی، تگزاس و یوتا» در این فهرست قرار داشتند.
این دستور در مجموع شامل 48 درصد جمعیت آمریکا می شود.
جمعیت مبتلایانِ کرونا به 11میلیون نفر نزدیک شد
تازهترین آمارها حاکی از آن است که شمار قربانیان کروناویروس جدید در جهان تاکنون به 524هزار و 176نفر رسیده و ابتلای 10میلیون و 991هزار و 872نفر به این بیماری نیز تأیید شده است.
روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-19 که تاکنون در 213 کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان قربانی میگیرد.
همچنین بنابر تازهترین آمارها تاکنون شش میلیون و 150 هزار و 606 نفر از بیماران مبتلا به کووید-19 بهبود یافتهاند.
از سوی دیگر بنا بر دادههای دانشگاه جانز هاپکینز، شمار موارد روزانه ابتلا به ویروس کرونا در ایالات متحده رکورد شکسته است. در همین حال برخی منتقدان نگران آن هستند که دولت آمریکا به فکر برگزاری جشنی بزرگ به مناسبت روز استقلال این کشور است.
شمار موارد روزانه ابتلا به ویروس کرونا در آمریکا به رکوردی جدید رسیده است. طبق آمار دانشگاه جانز هاپکینز در ایالت مریلند، در شبانهروز گذشته 52 هزار و 898 مبتلا در آمریکا شناسایی شده که از نظر تعداد از زمان شروع آلودگی به این ویروس در این کشور سابقه نداشته است.
آمریکا همچنان با فاصله زیاد از برزیل در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-19 قرار دارد و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را در دنیا به خود اختصاص داده است.
از سوی دیگر برزیل و روسیه به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبههای دوم و سوم جای گرفتند.
جدول آماری ورلدُمتر نشان میدهد که تعدادی از کشورهای آمریکای جنوبی از جمله شیلی و پرو در حال سبقت گرفتن از سایر کشورهای جهان به لحاظ تعداد مبتلایان هستند هرچند هنوز سایر کشورها، فاصله زیادی از ایالات متحده دارند.
در عین حال آمریکا و برزیل در حال حاضر رکورددار شمار قربانیان کووید 19 در جهان هستند.
شمار مبتلایان به کرونا در بین نظامیان آمریکا به 6493 رسید
شمار مبتلایان به کرونا در بین نظامیان آمریکا به 6493 رسیدوزارت دفاع آمریکا از افزایش شمار مبتلایان به کرونا در بین نیروهای مسلح این کشور طی سه هفته اخیر خبر داد.
شبکه سیان ان آمریکا پنجشنبه گزارش داد که شمار مبتلایان به بیماری کووید 19 در بین نظامیان آمریکایی طی سه هفته گذشته افزایش یافته است.
این شبکه به نقل از وزارت دفاع آمریکا پنتاگون گزارش داد که تا عصر روز چهارشنبه (دیروز) 6493 نفر از نیروهای ارتش آمریکا به کرونا مبتلا شدهاند.
مقامات نظامی آمریکا میگویند افزایش شمار مبتلایان به کرونا در بین نظامیان این کشور در مقایسه با مکانهایی که ارتش اطراف مناطق غیر نظامی مانند ایالات فلوریدا و آریزونا حضور داشته، بسیار بیشتر است.
منبعی در نیروی هوایی آمریکا در این باره گفته است که نیروی هوایی این کشور بیشتر در معرض ابتلا به کرونا قرار دارد.
ایالات متحده آمریکا تا این لحظه با ثبت 2،801،912 ابتلا به کرونا و مرگ 131،027 نفر، بیشتر آمار مبتلایان و فوتیهای کرونا را دارد.
نتایج امیدوارکننده واکسن جدید کرونا
شرکت داروسازی فایزر آمریکایی (Pfizer ) اعلام کرد آزمایشات اولیه چهار واکسن جدید کووید 19 که توسط این شرکت و با همکاری شرکت آلمانی بایون تک( BioNTech) ساخته شدند، نتایج امیدوارکنندهای داشته است.
به گزارش پایگاه خبری ساینسدیلی، در این آزمایشات که با کمک 45 داوطلب انجام شد، در یک بازه زمانی یک ماهه هریک از داوطلبان دو بار واکسن را در مقادیر متفاوت دریافت کردند و واکنش ایمنی آنها در مقایسه با بهبودیافتگان از بیماری، مطابق انتظار محققان بود. عوارض جانبی این واکسنها مشابه عوارض جانبی سایر واکسنهای موجود در بازار برای بیماریهای دیگر و معمولا شامل احساس درد در محل تزریق و تب است.
شرکت فایزر قصد دارد تحقیقات وسیعی را درمورد واکسنهای خود در فصل تابستان آغاز کند، اما هنوز مشخص نیست کدام یک از این واکسنها به مرحله تولید نهایی میرسد.
در حال حاضر حدود 15 واکسن جدید برای بیماری کووید 19 در سراسر جهان در مرحله آزمایشات انسانی هستند و برای اطمینان از صحت کارکرد آنها تحقیقات وسیعی در دست انجام است.
شرکتهای مختلف، انواع متفاوتی از واکسن را توسعه دادهاند تا احتمال دستیابی به نتیجه مطلوب افزایش یابد. در واکسن فایزر از یک قطعه کد ژنتیکی ویروس کرونا برای تحریک بدن به حمله به ویروس استفاده شده است.
گزارش کامل این تحقیقات برای انتشار در اختیار یک نشریه علمی قرار گرفته، اما هنوز مورد بازبینی قرار نگرفته است.
انتقاد صلیب سرخ از عملکرد آمریکا و برزیل برای مقابله با کرونا
صلیب سرخ از عملکرد برخی کشورها به خصوص ایالات متحده و برزیل در قبال مدیریت بحران ویروس کرونا انتقاد کرده است.
به گزارش دویچه وله، فرانچسکو روکا رئیس فدراسیون بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر هشدار داده است که در کشورهای آمریکایی به طور ویژه، تبعات وحشتناکی به خاطر اظهارات و لفاظی های سیاسی از سوی سیاستمداران وجود داشته است که اکثر این لفاظی ها در تضاد با توصیه های علمی و پزشکی بوده است.
بر اساس این گزارش وی افزود: آمریکا به عنوان یک قاره بالاترین هزینه را به خاطر این نوع تصمیمات یا عدم پیروی از توصیه های علمی و پزشکی پرداخت کرده است.
آمریکا بدترین کشور جهان از نظر موارد ابتلا و فوت بر اثر ابتلا به ویروس کرونا بوده است به طوری که یک چهارم موارد ابتلا و فوت در جهان مربوط به ایالات متحده است، پس از آمریکا نیز برزیل قرار دارد که تاکنون بیش از 1.4 میلیون مورد ابتلا به ویروس کرونا و حدود 60 هزار مورد فوت را گزارش داده است.
روکا اظهار داشت:ژائیر بولسونارو رئیس جمهور برزیل تبعات مرگبار ویروس کرونا را دست کم گرفته است و کشورش در حال زندگی با تبعات خطرناک این بحران است.
رئیس جمهور برزیل بارها بدون توجه به توصیه های مربوط به رعایت فاصله اجتماعی، با طرفداران خود در راهپیمایی ها دست داده و آنها را به آغوش کشیده است.
سوئیس ورود اتباع 29 کشور را برای مقابله با کرونا محدود کرد
دولت سوئیس از اعمال محدودیت برای ورود اتباع 29 کشور جهان با هدف مقابله با شیوع ویروس کرونا خبر داده است.
به گزارش رویترز، دولت سوئیس پنجشنبه اعلام کرد: مسافران 29 کشور جهان که از 6 جولای (16 تیر) قصد ورود به سوئیس را دارند، باید برای جلوگیری از شیوع مجدد ویروس کرونا به قرنطینه بروند.
بر اساس این گزارش کشورهایی که اتباع آنها باید پیش از ورود به خاک سوئیس به قرنطینه بروند شامل ایالات متحده، سوئد، برزیل و روسیه هستند.
مسافرانی که قصد ورود به سوئیس را دارند و در 14 روز قبل در کشورهای مذکور بوده اند باید به محض ورود فورا به مقام های سوئیسی اطلاع دهند و به مدت 10 روز به قرنطینه بروند.
فهرست کشورهای آلوده همچنین شامل آرژانتین، شیلی، کلمبیا، عربستان سعودی، آفریقای جنوبی و صربستان می شود.
طی روزهای اخیر موارد ابتلا به ویروس کرونا در سوئیس مجددا رو به افزایش بوده است. این مساله موجب تشدید نگرانی ها درباره موج دوم ویروس کرونا شده است ولی مرزهای این کشور با آلمان، ایتالیا، اتریش و فرانسه هم اکنون باز است.
سوئیس بخش زیادی از تدابیر محدودکننده و قرنطینه ای را لغو کرده و فروشگاه ها و مدارس را بازگشایی کرده است. تاکنون بیش از 31967 نفر در سوئیس به ویروس کرونا مبتلا شده و 1686 نفر نیز جان خود را از دست داده
آخرین آمار ابتلای به ویروس کرونا در ترکیه
وزیر بهداشت ترکیه نوشت: استانبول، آنکارا، غازی انتپ، قونیه و بورسا بیشترین تعداد مبتلایان را دارند. در جامعه شاهد افزایش ریسک ابتلا هستیم. بین مسافران فاصله اجتماعی به صفر رسیده است.
فخرالدین کوجا وزیر بهداشت ترکیه در خصوص آخرین وضعیت شیوع کرونا در این کشور در صفحه توئیتر خود نوشت: طی 24 ساعت گذشته 49 هزار و 714 تست کرونا گرفته شده که از بین آنها 1186 نفر مبتلا تشخیص داده شدهاند و 17 نفر نیز جان خود را از دست دادهاند.
وی افزود: به این ترتیب در مجموع 3 میلیون و 483 هزار و 677 تست گرفته شده که 202284 نفر از آنها مبتلا به کرونا تشخیص داده شدهاند. همچنین 5167 نفر نیز جان خود را از دست دادهاند.
وزیر بهداشت ترکیه ادامه داد: استانبول، آنکارا، غازی انتپ، قونیه و بورسا بیشترین تعداد مبتلایان را دارند. در جامعه شاهد افزایش ریسک ابتلا هستیم. بین مسافران فاصله اجتماعی به صفر رسیده است.
کیم جونگ اون: موفق به مهار ویروس کرونا شدهایم
رئیس کره شمالی اعلام کرد که پیونگ یانگ موفق به مهار شیوع ویروس کرونا در این کشور شده است.
«کیم جونگ اون» رئیس کره شمالی بامداد امروز، جمعه در نشست اعضای حزب حاکم اعلام کرد که ویروس کرونا در این کشور مهار شده است.
رئیس کره شمالی تاکید کرد که پیونگ یانگ در جلوگیری از شیوع ویروس کرونا موفق عمل کرده است.
وی در عین حال درباره بی توجهی نسبت به این ویروس هشدار داد و خواستار حفظ «احتیاط حداکثری» در کشورش شد.
این در حالی است که آمارهای مشخصی درباره میزان ابتلا به ویروس کرونا در کره شمالی که با دو کشور چین و کره جنوبی مرز مشترک دارد، وجود ندارد.
دولت آمریکا بدون ارائه هیچ مستنداتی مدعی شده که کرونا در کره شمالی شیوع پیدا کرده اما این کشور از ارائه آمار درباره آن خودداری میکند.
کره شمالی بعد از شیوع این ویروس در چین برای جلوگیری از شیوع آن مرزهای خودش را به طور کامل بست که این موضوع به تعطیلی تجارت قانونی و توریسم منجر شد.