• خبرگزاری آریافارسی
    • Arya News AgencyEnglish
    • وکالة آریا للأنباءالعربیه
خبرگزاری آریا
دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
Monday, February 9, 2026
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
      • رهبري
      • دولت
      • قوه مقننه
      • قوه قضائيه
      • احزاب و تشکل ها
      • امنيتي و دفاعي
      • انرژي هسته اي
      • نماز جمعه
      • انتخابات
      • سیاست خارجی ایران
  • اقتصادی
      • کشاورزي
      • صنعت و معدن
      • بازرگاني و اصناف
      • بانک، بيمه و بورس
      • انرژي و نيرو
      • مسکن و راه
      • بازار
      • اقتصاد کلان
      • ارتباطات
      • کار
      • اقتصاد جهاني
      • بیمه دی
  • اجتماعی
      • شهري و رفاهي
      • بهداشت و درمان
      • زنان و جوانان
      • حوادث
      • انتظامي و قضائي
      • محيط زيست
      • گردشگري و ميراث فرهنگي
      • موسسه توانبخشی ولیعصر (عج)
      • حمل و نقل و ترافيک
      • بنیاد شهید و امور ایثارگران
  • بین الملل
      • آمريکا
      • اروپا
      • آفريقا
      • آسيا و اقيانوسيه
      • خاورميانه
  • ورزشی
      • فوتبال و فوتسال
      • کشتی و وزنه برداری
      • والیبال و بستکبال
      • ورزشهاي رزمي
      • ورزش بانوان
      • پایه ، آبی و سایر ورزش ها
  • علمی، فرهنگی و هنری
      • مذهبی و حوزه
      • شعر و ادب
      • کتاب
      • فناوري اطلاعات
      • پزشکي
      • نوآوري ها
      • دانش آموزي و دانشجويي
      • تئاتر و سینما
      • موسیقی
      • رسانه و مطبوعات
      • قرآن و عترت
  • تحلیل آریا
    • استانها
        • اردبیل
        • گيلان
        • مازندران
        • گلستان
        • خراسان شمالي
        • سمنان
        • تهران
        • قزوين
        • خوزستان
        • بوشهر
        • فارس
        • هرمزگان
        • خراسان رضوي
        • خراسان جنوبي
        • سيستان و بلوچستان
        • کرمان
        • آذربايجان شرقي
        • آذربايجان غربي
        • کرمانشاه
        • ايلام
        • کردستان
        • همدان
        • لرستان
        • كهگيلويه و بوير احمد
        • زنجان
        • اصفهان
        • چهارمحال بختياري
        • يزد
        • قم
        • مرکزي
        • البرز
    • پادکست
      • اینفوگرافی
        • گزارش گویا
          • همه اخبار
          آمريکا

          کابينه آينده دولت بايدن،بايدن اعضاي ارشد دولت خود را معرفي کرد

          عضویت در کانال ایتا خبرگزاری آریا
          22 آذر 1399 - 07:29:47 ب.ظ
          کابينه آينده دولت بايدن،بايدن اعضاي ارشد دولت خود را معرفي کرد
          خبرگزاری آریا-جو بایدن، رئیس جمهوری منتخب آمریکا، گروه دیگری از وزرا و اعضای ارشد کابینه آتی خود را معرفی کرد، گروهی که نام سوزان رایس نیز در آن به چشم می‌خورد.
          به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از یورونیوز،بایدندر جریان مراسمی در شهر ویلمینگتون در ایالت دلاویر آمریکا، ضمن اعلام نام چندین عضو جدید کابینه و دیگر گزینه‌های برتر دولت آتی خود گفت که برخی از این چهره‌های آشنا و برخی دیگر برای تصدی این پست‌ها جدید هستند، اما همه آنها با «شرایط و چالش‌های تازه‌» روبرو خواهند بود.
          نام افرادی که بایدن آنها را معرفی کرد، روز پنجشنبه توسط تیم او رسما اعلام شده بود.
          بایدن دنیس مک دونا، رئیس دفتر باراک اوباما، رئیس جمهور پیشین را به عنوان گزینه خود برای پست وزارت امور کهنه‌سربازان (نظامیان بازنشسته) تام ویلساک، وزیر پیشین کشاورزی را به سمت وزیر کشاورزی و مارسیا فاج، نماینده اوهایو در کنگره را به عنوان گزینه خود برای سمت وزیر مسکن و توسعه معرفی کرد.
          اما معروف‌ترین فردی که رئیس جمهوری منتخب نام او را اعلام کرد، سوزان رایس، مشاور امنیت ملی سابق در دولت اوباما بود. خانم رایس قرار است در دولت بایدن به عنوان مدیر شورای سیاست داخلی کاخ سفید خدمت کند. کاترین تای نیز که در دولت اوباما مسئول نظارت بر تجارت با چین بود، به عنوان گزینه پیشنهادی بایدن برای پست نماینده تجاری ایالات متحده معرفی شده است.
          مک دونا، ویلساک، فاج و تای همگی برای آغاز به خدمت در سمت‌های جدید باید در مجلس سنا مورد تأیید قرار بگیرند، اما سوزان رایس نیازی به تأیید سنا ندارد.
          تا پیش از این بسیاری سوزان رایس را گزینه‌ای در رقابت برای پست معاون رئیس جمهور یا وزیر امور خارجه بایدن می‌پنداشتند. رایس در زمان اوباما ابتدا به عنوان سفیر آمریکا در سازمان ملل منصوب شد و سپس به سمت مشاور امنیت ملی رئیس جمهوری رسید. او رابطه نزدیکی با جو بایدن دارد و در زمینه سیاست خارجی نیز دارای تجربه‌ای طولانی است.
          وی همچنین در دولت بیل کلینتون به عنوان دستیار ویژه رئیس جمهور و مدیر ارشد امور آفریقا در کاخ سفید، دستیار دبیر دفتر امور آفریقا در وزارت امور خارجه و نیز مدیر سازمان‌های بین‌المللی و صلح‌بانی در شورای امنیت ملی آمریکا فعالیت کرده بود.
          اگر سنای آمریکا به کاترین تای رأی اعتماد بدهد، او نخستین زن رنگین‌پوست در تاریخ آمریکا خواهد بود که به سمت نماینده تجاری این کشور منصوب می‌شود.

          فرماندار نیویورک؛ گزینه احتمالی بایدن برای دادستانی کل
          بلومبرگ نوشت: کوئومو فرماندار نیویورک و دادستان سابق این ایالت به فهرست کوچکی از دیگر نامزدهای احتمالی که بایدن در حال بررسی است ملحق شده است. این فهرست شامل افراد دیگری همچون داگ جونز سناتور آلاباما، مریک گارلند قاضی کهنه کار آمریکایی و سالی یِتس معاون سابق دادستان کل است.
          بلومبرگ گزارش داد: جو بایدن رئیس جمهوری منتخب آمریکا معرفی «اندرو کوئومو» فرماندار نیویورک را برای پست دادستانی کل آمریکا بررسی می کند.
          به گزارش  شبکه خبری بلومبرگ نوشت: کوئومو دادستان سابق نیویورک به فهرست کوچکی از دیگر نامزدهای احتمالی که بایدن در حال بررسی است ملحق شده است.
          این فهرست شامل افراد دیگری همچون داگ جونز سناتور آلاباما، مریک گارلند قاضی کهنه کار آمریکایی و سالی یِتس معاون سابق دادستان کل است.
          اگر کوموئو انتخاب و تایید شود این دومین پست او درکابینه ریاست جمهوری خواهد بود. او سابقه فعالیت به عنون وزیر مسکن و توسعه شهری را در دولت بیل کلینتون رئیس جمهوری پیشین آمریکا دارد.
          خبرگزاری آسوشیتدپرس اولین بار از بررسی نامزدی کوموئو توسط بایدن خبر داد.
          بلومبرگ نوشت: کوموئو در صورت نامزد شدن با مسیر دشواری برای تایید شدن با توجه به مخالفان انتصاب او در هر دو حزب آمریکا مواجه خواهد بود.
          وی از سال 2011 فرماندار نیویورک بوده و مقررات منع حمل سلاح را تصویب کرده است.
          منتقدان وی را مسئول مدیریت غلط در مواجهه با همه گیری کرونا در این ایالت و مانع تراشی های غیر ضروری می دانند و دلیل آن را اختلافاتش با بیل بلاسیو شهردار نیویورک می دانند.
          به نظر می رسد داگ جونز سناتور آمریکایی و دیگر گزینه دادستانی کل که در رقابت های انتخاباتی نوامبر گذشته شکست خورد حمایت هر دو حزب آمریکا را جلب خواهد کرد.
          روزنامه نیویورک تایمز پیشتر از احتمال استعفای ویلیام بار دادستان کل کنونی آمریکا قبل از پایان دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ خبر داده بود و علت آن را خودداری او از رویارویی با ترامپ به دلیل اجتناب از کمک به تلاش هایش در بازنویسی نتایج انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرد.

          گزینه احتمالی جو بایدن برای ریاست سازمان سیا
          رسانه ها از "دارل بلاکر" کهنه‌کار سیا، به عنوان گزینه احتمالی جو بایدن، برای ریاست سازمان سیا نام می برند.
          به گزارش اسپوتنیک، فاکس نیوز در ابتدا، اواخر ماه گذشته گزارش داد که "دارل بلاکر"، بازنشسته و کهنه‌کار سیا با 28 سال سابقه در این سازمان به عنوان کاندیدای برجسته برای ریاست سیا در دولت آینده بایدن ظاهر شده است. با این وجود، طبق آژانس تلگرافی یهودی (JTA)، که اسم مستعار بلاکر را "جاسوس پرور" عنوان کرد. بلاکر یادآور شده که بایدن برای گرفتن توصیه، نزد او آمده است.
          پدر بلاکر تا 11 سالگی او و تا زمانی که در آگوستا، ایالت جورجیا ساکن شوند، در نیروی هوایی آمریکا بود. بلاکر در دانشگاه جورجیا تحصیل کرد پس از دانشگاه به نیروی هوایی ملحق شد و به مدت 4 سال طی سال‌های 1987 تا 1990، تحلیل‌گر بود. وی در سال 1989 برای شغلی در سیا درخواست داد.
          طبق گزارش JTA، بلاکر در 10 کشور از جمله سنگال، اوگاندا و پاکستان به سیا خدمت کرده و در نهایت رئیس ایستگاه بخش آفریقای سیا شده است. مهارت‌های موسیقایی او هنگام خدمت در ایستگاه در اوگاندا در دهه 1990، وی را به شهرت محلی رساند. بلاکر 9 سال آخر خدمت خود را به عنوان مدیر اجرایی در سرویس اطلاعاتی ارشد، تیم رهبری جهانی سیا سپری کرد و در جامعه اطلاعاتی با عنوان "نجواگر جاسوسی" شناخته می‌شود.
          طبق پروفایل لینک‌دین بلاکر، وی در سال 2018 سیا را ترک کرد و مدیر "ناظر مقابله با تروریسم" شد- که برای نیروهای پلیس آموزش فراهم می‌کند- و اندکی بعد هم همکاری خود با ای‌بی‌سی نیوز را آغاز کرد.
          بلاکر سال گذشته مدیرعامل شرکت اطلاعاتی آژانس امنیتی چندعملیاتی (MOSAIC)، پیمانکار امنیتی خصوصی تحت اداره "تونی شینا"، جاسوس سابق آفریقای جنوبی شد.
          تیم بایدن ادعای تشکیل دولتی را دارد که "شبیه آمریکا" باشد و تاکنون بسیاری از برگزیدگان او، از اولین‌های جمعیت خود در مواضع انتخابی بوده‌اند؛ از جمله "آوریل هینز"، معاون سابق رئیس سیا که بایدن می‌خواهد نخستین رئیس زن اطلاعات ملی آمریکا باشد.

          توصیه شده: 0

          لینک کوتاه:
          کد خبر:
          کد خبرنگار:

          اخبار بیشتر
          ترامپ: رئیس جمهور چین تا پایان سال به آمریکا سفر می‌کند
          ترامپ: رئیس جمهور چین تا پایان سال به آمریکا سفر می‌کند
          سفیر نروژ در اردن و عراق به دلیل ارتباط با پرونده اپستین استعفا کرد
          سفیر نروژ در اردن و عراق به دلیل ارتباط با پرونده اپستین استعفا کرد
          اوکراین: فقط ترامپ می‌تواند به جنگ پایان دهد
          اوکراین: فقط ترامپ می‌تواند به جنگ پایان دهد
          اپستین، سردمداران اسرائیل را به جان هم انداخت
          اپستین، سردمداران اسرائیل را به جان هم انداخت
          2 اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شدند
          2 اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شدند
          افشای حمایت مالی اپستین از گروه‌های حامی رژیم اسرائیل
          افشای حمایت مالی اپستین از گروه‌های حامی رژیم اسرائیل
          عربستان و آمریکا رزمایش مشترکی را در جده برگزار کردند
          عربستان و آمریکا رزمایش مشترکی را در جده برگزار کردند
          تجهیز آسمان عراق به سامانه‌های هشدار زودهنگام
          تجهیز آسمان عراق به سامانه‌های هشدار زودهنگام
          اوکراین پیش‌بینی صادرات غلات خود را برای فصل 2026/2025 کاهش داد
          اوکراین پیش‌بینی صادرات غلات خود را برای فصل 2026/2025 کاهش داد
          • اخبار بیشتر
          • توزیع ۲ تن مرغ منجمد تنظیم‌بازاری در قائم‌شهر
          • بررسی بودجه شرکت پخش فرآورده‌های نفتی در دیوان محاسبات
          • نظارت مدیر بازرسی سازمان جهاد کشاورزی مازندران بر کالاهای اساسی تنظیم‌بازاری در سطح فروشگاه‌های قائم‌شهر
          • جمع‌آوری حدود ۹ میلیون مترمکعب گازهای همراه و مشعل در دولت چهاردهم
          • تغییر رویکرد برای پیشبرد اهداف اقتصادی، عمرانی، سرمایه‌گذاری و آموزشی
          • ورزش ابزار مؤثر مدیریت چالش‌های اجتماعی است
          • استان یزد در صدر جدول رتبه‌بندی کشوری اعتبارات پروژه‌های دهه فجر قرار گرفت
          • توسعه زیرساخت‌های گردشگری را یکی از اولویت‌های اصلی دولت چهاردهم در استان
          • پرونده ۱۲۹ مدرسه نیمه‌تمام استان تا سال آینده بسته می‌شود
          • عزم استان برای شتاب در اجرای برنامه توسعه و نوسازی مدارس
          • خیز بلند استان برای پایداری منابع آب
          • بازدید از دامداری متقاضی تسهیلات مشاغل خانگی در قائم‌شهر
          • بازدید از دامداری متقاضی تسهیلات مشاغل خانگی در قائم‌شهر
          • عملیات اجرایی پروژه بهسازی و محور آبنما–برنطین(هرمزگان) آغاز شد
          • رویکرد مردم‌محوری عامل توفیقات دولت در استان آذربایجان شرقی است
          • رسانه‌ها خط مقدم مقابله با جنگ رسانه‌ای دشمن هستند
          • پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه تأمین آب شرب رابر از سد شهیدان امیرتیموری
          • ارتقای آموزش‌وپرورش جغین نقطه عزیمت توسعه منابع انسانی منطقه است
          • ساختمان فرمانداری شهرستان راز و جرگلان به بهره‌برداری رسید
          • افتتاح همزمان ۱۵۵ پروژه در بویین‌زهرا با اعتباری بیش از ۱.۲ همت

          برچسب ها:
          انتخابات ریاست جمهوری 2020ترامپجمهوریخواهاندموکراتهابایدن

            خبرگزاری آریا

            «خبرگزاري آريا» يک خبرگزارى رسمي و مستقل ايرانى است با شعار «حرکت شفاف، صادقانه و حرفه اى در اطلاع رساني»

            اشتراک در:

            دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
            گروه های خبری:
            • سیاسی
            • اقتصادی
            • اجتماعی
            • بین الملل
            • ورزشی
            • علمی، فرهنگی و هنری
            • تحلیل آریا
            • استانها
            • پادکست
            • اینفوگرافی
            • گزارش گویا
            گروه آریا:
            • مرکز مطالعات استراتژیک آریا
            • شرکت سرزمین هوشمند آریا
            • انتشارات پیشگامان اندیشه آریا
            © - Arya News Agency
            درباره ما| تماس با ما| RSS| پیوندها| جستجوی پیشرفته