آيتالله العظمي مکارم شيرازي:
مبلغان مراقب نفوذ تدريجي دشمن باشند
۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۶:۰۸ ب.ظ

خبرگزاري آريا-يکي از مراجع تقليد با تاکيد بر اين که همه بايد قدردان نعمت بزرگ انقلاب اسلامي باشيم، گفت: علما، خطبا و مراجع معظم همواره بايد مراقب نفوذ تدريجي دشمن باشند.
به گزارش خبرگزاري آريا،آيتالله العظمي حسين مکارم شيرازي در گردهمايي استادان تفسير اعزامي ماه مبارک رمضان توسط سازمان تبليغات اسلامي که در دارالقرآن علامه طباطبايي برگزار شد، با اشاره به اين که ابتکار اعزام استادان تفسير به شهرستان ها و استانها، کار بسيار ارزشمندي است، اظهار داشت: اميدواريم روزي به جاي صد نفر چند هزار نفر از قم به نقاط مختلف کشور در زمينه تفسير قرآن اعزام بشوند به خصوص در ماه مبارک رمضان که بهار قرآن است.
وي افزود: ما هر چه به قرآن نزديک تر شويم، مشکلاتمان کمتر ميشود و از آن سو هر چه از قرآن، دورتر شويم مشکلاتمان افزون تر ميگردد.
اين مرجع تقليد با بيان اين که در ماه ضيافت الهي انواع نعمت هاي مسرت بخش و باعث پيشرفت و افتخار وجود دارد، گفت: پيامبر اکرم(ص) در اجراي رسالت الهي خويش با انواع مشکلات و دشمنان مواجه بودند و تهمتهاي ناروايي شنيدند اما با اين حال همچون کوه مقاوم در برابر مشکلات و فشارها و سختي ها ايستاده و به هدايت مردم پرداختند.
آيتالله العظمي مکارم شيرازي تاکيد کرد: در زمان نهضت و انقلاب اسلامي نيز به امام راحل و انقلابيون ما تهمت هايي مي زدند براي اين که جريان انقلاب و راه امام را تخريب نمايند اما بنيانگذار کبير انقلاب اسلامي در برابر اين نسبت هاي ناروا، به تاسي از پيامبر(ص) مثل کوه ايستاد و در نهايت هم موفق شد.
مفسر برجسته قرآن کريم بيان داشت: اگر مثل کوه مقابل دشمن بايستيم عاقبتش ميشود اين که قرآن مي فرمايد يدخلون في دين الله افواجا و در زمان پيامبر(ص) هم ديديم که با صبر و استقامت ايشان فوج فوج مردم به دين مبين اسلام گرويدند.
وي گفت: نکته حايز اهميت ديگر اين که در تفسيرها و تبليغ ها توجه داشته باشيد که نفوذ دشمن گاهي تدريجي است و ما 5 آيه در قرآن کريم داريم که مي فرمايد از گام هاي شيطان پيروي نکنيد و اين نشان مي دهد که نفوذ شيطان گام به گام و تدريجي است. از اين رو بايد به شدت مراقب بود، گاهي شيطان به انسان در باغ سبز نشان مي دهد و حال آن که در نهايت رو به انحراف است و از اين رو بايد همه خطبا و علما و مراجع مراقب نفوذ تدريجي شيطان باشند و بدانند که دشمن هم نفوذش تدريجي است.
وي گفت: در زمان رضاخان، خواستند اسلام و تشيع که مانع راهشان است را بردارند، در همان زمان نيز مرحله به مرحله پيش رفتند به اين معني که اول با طرح تغيير لباس وارد شدند و بعد وارد مرحله کشف حجاب شدند و مراحل ديگر تا آن جا که در اين راه در نهايت حمام خون در مسجد گوهرشاد به راه انداختند و بسياري را شهيد و مجروح کردند.
آيتالله مکارم شيرازي اضافه کرد: در زمان فرزندش محمدرضا نيز در ادامه کار رضاخان به سراغ تاريخ رفتند و حقيقتاً اگر امام راحل قيام نکرده بود و جلوي اين ها را نگرفته بود، خطوات شيطاني و گام به گام موفق مي شد در اين کشور و لذا همه ما بايد قدردان نعمت بزرگ انقلاب باشيم.
وي ابراز داشت: امروز هم دشمنان و شياطين با برنامه هاي مختلف به دنبال نفوذ تدريجي و انحراف جامعه هستند چه آن که سياست گام به گام شيطاني، محور امروز فعاليت هاي دشمن است؛ البته اين برنامه در مسائل حاد نظامي و سياسي وجود دارد تا مسائل ديگر.
استاد برجسته حوزه هاي علميه گفت: در حال حاضر نيز دشمنان به دنبال جدا کردن و تفرقه در بسياري از جوامع اسلامي هستند و هدفشان اين است که با غربي سازي کشورهاي مسلمان را از فرهنگ و دين خود بيگانه کنند
وي اظهار کرد: در ماه مبارک رمضان، هوشيارتر و موفق تر و محکم تر و مقاوم تر باشيم و در نشر قرآن بکوشيم که بالاترين عبادت همين است.
خبرگزاري آريا-
http://www.aryanews.com/fa/News/20170525125608502/مبلغان-مراقب-نفوذ-تدريجي-دشمن-باشند