• خبرگزاری آریافارسی
    • Arya News AgencyEnglish
    • وکالة آریا للأنباءالعربیه
پنجشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۵
Thursday, August 6, 2026
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
      • رهبري
      • دولت
      • قوه مقننه
      • قوه قضائيه
      • احزاب و تشکل ها
      • امنيتي و دفاعي
      • انرژي هسته اي
      • نماز جمعه
      • انتخابات
      • سیاست خارجی ایران
  • اقتصادی
      • کشاورزي
      • صنعت و معدن
      • بازرگاني و اصناف
      • بانک، بيمه و بورس
      • انرژي و نيرو
      • مسکن و راه
      • بازار
      • اقتصاد کلان
      • ارتباطات
      • کار
      • اقتصاد جهاني
      • بیمه دی
  • بین الملل
      • آمريکا
      • اروپا
      • آفريقا
      • آسيا و اقيانوسيه
      • خاورميانه
  • اجتماعی
      • شهري و رفاهي
      • بهداشت و درمان
      • زنان و جوانان
      • حوادث
      • انتظامي و قضائي
      • محيط زيست
      • گردشگري و ميراث فرهنگي
      • موسسه توانبخشی ولیعصر (عج)
      • حمل و نقل و ترافيک
      • بنیاد شهید و امور ایثارگران
  • ورزشی
      • فوتبال و فوتسال
      • کشتی و وزنه برداری
      • والیبال و بستکبال
      • ورزشهاي رزمي
      • ورزش بانوان
      • پایه ، آبی و سایر ورزش ها
  • علمی، فرهنگی و هنری
      • مذهبی و حوزه
      • شعر و ادب
      • کتاب
      • فناوري اطلاعات
      • پزشکي
      • نوآوري ها
      • دانش آموزي و دانشجويي
      • تئاتر و سینما
      • موسیقی
      • رسانه و مطبوعات
      • قرآن و عترت
  • تحلیل آریا
    • استانها
        • اردبیل
        • گيلان
        • مازندران
        • گلستان
        • خراسان شمالي
        • سمنان
        • تهران
        • قزوين
        • خوزستان
        • بوشهر
        • فارس
        • هرمزگان
        • خراسان رضوي
        • خراسان جنوبي
        • سيستان و بلوچستان
        • کرمان
        • آذربايجان شرقي
        • آذربايجان غربي
        • کرمانشاه
        • ايلام
        • کردستان
        • همدان
        • لرستان
        • كهگيلويه و بوير احمد
        • زنجان
        • اصفهان
        • چهارمحال بختياري
        • يزد
        • قم
        • مرکزي
        • البرز
    • پادکست
      • اینفوگرافی
        • گزارش گویا
          • همه اخبار
          فرهنگی

          اعلام طرح‌هاي اولويت‌دار ستاد توسعه و بازسازي عتبات در سال 1401

          عضویت در کانال ایتا خبرگزاری آریا
          20 فروردين 1401 - 03:50:22 ب.ظ
          اعلام طرح‌هاي اولويت‌دار ستاد توسعه و بازسازي عتبات در سال 1401
          خبرگزاری آریا-رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات با اعلام خبر امضای قرارداد طرح «مقاوم‌سازی حرم امامین عسکریین علیهم السلام» در سامرا گفت: جشن پایان طرح و تحویل کامل طرح توسعه حرم امام علی (ع)، تابستان امسال برگزار می‌شود.
          به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات، محمد جلال‌مآب با بیان اولویت‌های کاری در سال 1401 افزود: اتمام و تحویل طرح توسعه حرم امام علی (ع) در نجف، پیشرفت همزمان دو مرحله توسعه حرم امام حسین در کربلا، تسریع در اجرای طرح توسعه زیرسطحی حرم امامین جوادین علیهما السلام مزین به نام صحن امام محمدباقر (ع) در کاظمین و آغاز طرح استحکام و مقاوم‌سازی حرم امامین عسکریین علیهم السلام در سامراء از جمله اقدامات اولویت‌دار این ستاد در سالجاری است.
          وی با بیان اینکه برای امسال حدود یکهزار و 200 میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شده است افزود: نذر خیران حرم‌ساز و کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردمی بیشترین سهم را در تامین منابع مالی این طرح‌ها دارد.
          رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات با تجلیل از همت خیران گفت: سال گذشته با وجود مشکلات ناشی از کرونا و تنگنا‌های اقتصادی، شاهد تحقق بیش از 90 درصدی اعتبارات پیش‌بینی شده بودیم.
          آغاز پویش نذر عتبات همزمان با ماه مبارک رمضان
          جلال‌مآب با بیان اینکه طرح‌های توسعه‌ای عتبات، فرصت‌های معنوی ارزشمند برای دوستدارن اهل بیت محسوب می‌شود افزود: این طرح‌های عمرانی که با نگاه بلند مدت و چند صد ساله طراحی شده‌اند، به تعبیر شهید سلیمانی، نوعی صدقه جاریه و عمل کوثرانه محسوب می‌شود.
          وی با اشاره به فرارسیدن ماه مبارک رمضان از عموم دوستداران اهل بیت دعوت کرد تا امسال با پیوستن به پویش نذر عتبات و با اهداء تنها «7 هزار و 500 تومان در سال» از این فرصت معنوی ارزشمند و باقیات الصالحات برای توسعه حرم‌های مطهر بهره‌مند شوند.
          رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات با اشاره به مسئولیت ویژه ستاد توسعه و بازسازی عتبات در بین کمیته‌های اربعین گفت: پیش‌بینی می‌شود با رفع مشکلات مربوط به روادید و محدودیت‌های کرونایی، شاهد حضور میلیونی زائران در اربعین پیش‌رو باشیم لذا از هم اکنون باید برای بسیج امکانات تدابیر لازم اندیشیده شود.
          رئیس کمیته مشارکت‌های مردمی، اسکان و تغذیه ستاد اربعین حسینی افزود: انجام هماهنگی‌های لازم برای نقل و انتقال امکانات و تجهیزات موکب‌های ایرانی با نهاد‌های مرتبط مثل گمرک، مرزبانی و طرف عراقی آغاز شده است.
          جلال‌مآب درباره دستاورد‌های سال گذشته ستاد در نجف اشرف گفت: با همت عوامل اجرایی، دو رواق بنام حضرت آمنه بنت وهب (مادر پیامبر اکرم ص) و جعفر طیار (پسرعموی پیامبر) که از فضا‌های زیارتی طرح توسعه حرم مطهر علوی محسوب می‌شود، تحویل تولیت شد.
          وی با بیان اینکه ساختمان اداری و کتابخانه حرم مطهر نیز تحویل تولیت حرم مطهر شد، گفت: امیدواریم جشن پایان کامل طرح و تحویل طرح توسعه حرم مزین بنام صحن و شبستان حضرت زهرا (س) را در تابستان امسال برگزار کنیم.
          رئیس ستاد توسعه عتبات عالیات اتمام طرح مرمت و بازسازی مناره شمالی ایوان حرم مطهر امام علی (ع) را دیگر دستاورد ستاد توسعه و بازسازی عتبات در شهر نجف اشرف برشمرد و گفت: کار متخصصان ایرانی برای مرمت بخش مرکزی ایوان نجف که آخرین مرحله از این طرح بزرگ محسوب می‌شود، در تعطیلات نوروز امسال آغاز شده است.
          جلال مآب به دستاورد‌های ستاد توسعه و بازسازی عتبات در شهر کربلا اشاره کرد و گفت: در روز‌های پایانی سال گذشته شاهد دو اتفاق بزرگ در حرم مطهر حسینی بودیم؛ اول برگزاری جشن پایان عملیات ساخت سازه صحن حضرت زینب (س) با زیربنای بیش از 135 هزارمترمربع و دوم آغاز عملیات اجرایی مرحله دوم طرح توسعه حرم مزین به نام صحن امام حسن (ع) با 100 هزارمترمربع زیربنا.
          وی به اقدامات ستاد و خیران حرم‌ساز در رفع محرومیت اشاره کرد و گفت: اگرچه وظیفه اصلی ستاد ایجاد زیرساخت‌های رفاهی برای زائران در عتبات است، اما با همت خیران حرم‌ساز و موکب‌ها، اقدامات خوبی در جهت کمک به مناطق محروم و توزیع بسته‌های معیشتی و ساخت مدرسه و خانه انجام شد.
          به گفته رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات، موکب‌های اربعینی و خیران زیر نظر ستاد توسعه و بازسازی عتبات امسال با رقمی معادل 90 میلیارد تومان، طرح آبرسانی به روستا‌هایی که با تانکر سیار آبرسانی‌می‌شوند را بر عهده گرفته‌اند.
          جلال مآب با اشاره به رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب خطاب به مسئولان ستاد توسعه و بازسازی عتبات گفت: رهبر فرزانه انقلاب همواره بر مردمی ماندن اینگونه فعالیت‌ها تاکید دارند، از این رو تقویت، گسترش و تسهیل ارتباط ستاد با دوستداران اهل بیت در اولویت کاری امسال قرار دارد.
          وی با بیان اینکه ستاد توسعه و بازسازی عتبات، تشکلی مردم نهاد و برآمده از اعتقادات پاک دینی است افزود: ما امانتدار نذر خیران و نماینده دوستداران اهل بیت علیهم السلام در عمران و آبادانی حرم‌های مطهر هستیم.
          جلال‌مآب با تاکید بر گسترش فعالیت‌های فرهنگی، اطلاع‌رسانی و تبلیغی برای معرفی دستاوردها، اقدامات و طرح‌های دردست اجرای ستاد توسعه و بازسازی عتبات گفت: از ستاد‌های استانی در سراسر کشور انتظار داریم تا نتایج فعالیت‌ها و گزارش پیشرفت طرح‌ها را به صاحبان اصلی این امانت یعنی مردم به صورت شفاف ارائه دهند.

          لینک کوتاه:
          کد خبر:
          کد خبرنگار:

          اخبار بیشتر
          • اخبار بیشتر
          • زیان ۱۰۰ همتی به صندوق بازنشستگی نفت با واگذاری سهام هلدینگ خلیج فارس در سنوات قبل
          • ثبات قیمت نفت همزمان با ابهام درباره تنگه هرمز و ریسک‌های ژئوپلیتیک
          • همایش فصلی فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج ادارات کل مازندران به میزبانی اداره‌کل راه و شهرسازی
          • مردم هیچ‌ گونه نگرانی بابت تأمین نان و کالاهای اساسی نداشته باشند
          • دستگیری قاضی قلابی در مازندران
          • ساخت ساختمان راهور شهرستان با سرعت و هماهنگی کامل پیگیری شود
          • دعوت فرماندار ویژه بابل از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر دکتر علی قائمی امیری
          • بازدید فرماندار ویژه بابل از شالی‌کوبی فوق‌مدرن برنج خورشید زردانه در بخش گتاب
          • بازدید فرماندار بابل از واحد تولیدی و صنعتی تولید کننده ادوات سورتینگ در راستای حمایت از تولید
          • بازدید فرماندار بابل از واحد تولیدی و صنعتی تولید کننده ادوات سورتینگ در راستای حمایت از تولید
          • تمدید مهلت پرداخت بدهی مالیات بر ارزش افزوده ۱۴۰۴ تا پایان شهریور
          • هوشنگ (تقی) قلی‌پورازپیشکسوتان بازنشسته آموزش‌وپرورش ونام‌آشنای عرصه تعمیرات رادیووتلویزیون در شهرستان بابل
          • برگزاری هفتمین همایش پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در بخش لاله‌آباد بابل.
          • برگزاری هفتمین همایش پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در بخش لاله‌آباد بابل.
          • آغاز سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در تکمیل سد مخزنی مشمپا با حضور وزیر نیرو
          • برگزاری آیین باشکوه تجلیل از خبرنگاران شهرستان بابل در تالار نارون امیرکلا
          • تغییر مثبت در عملکرد مالی بانک صادرات / درآمد عملیاتی ۸۰ درصد رشد کرد
          • با وجود سه جنگ و یک کودتا، کمبود کالا در لرستان وجود نداشت
          • اعلام فهرست نفرات دعوت شده به اردوی تیم ملی کشتی فرنگی
          • توانیر: جمع‌آوری ۱۹۴ هزار انشعاب غیرمجاز برق در طرح ملی مهتاب
          • نماینده روسیه: اوکراین با سلاح‌های ناتو عمق خاک روسیه را هدف می‌گیرد
          • هلاکت اعضای یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان
          • سردار ابن‌الرضا: دست نیروهای مسلح برای پاسخ به هر تهدیدی پُر است
          • آسایش مسافران اولویت بهره‌برداری است
          • فعالان اقتصادی در خط مقدم حفظ تولید و اشتغال کشور ایستاده‌اند

          برچسب ها:
          بازسازی عتبات

            خبرگزاری آریا

            «خبرگزاري آريا» يک خبرگزارى رسمي و مستقل ايرانى است با شعار «حرکت شفاف، صادقانه و حرفه اى در اطلاع رساني»

            اشتراک در:

            پنجشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۵
            گروه های خبری:
            • سیاسی
            • اقتصادی
            • بین الملل
            • اجتماعی
            • ورزشی
            • علمی، فرهنگی و هنری
            • تحلیل آریا
            • استانها
            • پادکست
            • اینفوگرافی
            • گزارش گویا
            گروه آریا:
            • مرکز مطالعات استراتژیک آریا
            • شرکت سرزمین هوشمند آریا
            • انتشارات پیشگامان اندیشه آریا
            © - Arya News Agency
            درباره ما| تماس با ما| RSS| پیوندها| جستجوی پیشرفته