• خبرگزاری آریافارسی
    • Arya News AgencyEnglish
    • وکالة آریا للأنباءالعربیه
چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵
Wednesday, August 26, 2026
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
      • رهبري
      • دولت
      • قوه مقننه
      • قوه قضائيه
      • احزاب و تشکل ها
      • امنيتي و دفاعي
      • انرژي هسته اي
      • نماز جمعه
      • انتخابات
      • سیاست خارجی ایران
  • اقتصادی
      • کشاورزي
      • صنعت و معدن
      • بازرگاني و اصناف
      • بانک، بيمه و بورس
      • انرژي و نيرو
      • مسکن و راه
      • بازار
      • اقتصاد کلان
      • ارتباطات
      • کار
      • اقتصاد جهاني
      • بیمه دی
  • بین الملل
      • آمريکا
      • اروپا
      • آفريقا
      • آسيا و اقيانوسيه
      • خاورميانه
  • اجتماعی
      • شهري و رفاهي
      • بهداشت و درمان
      • زنان و جوانان
      • حوادث
      • انتظامي و قضائي
      • محيط زيست
      • گردشگري و ميراث فرهنگي
      • موسسه توانبخشی ولیعصر (عج)
      • حمل و نقل و ترافيک
      • بنیاد شهید و امور ایثارگران
  • ورزشی
      • فوتبال و فوتسال
      • کشتی و وزنه برداری
      • والیبال و بستکبال
      • ورزشهاي رزمي
      • ورزش بانوان
      • پایه ، آبی و سایر ورزش ها
  • علمی، فرهنگی و هنری
      • مذهبی و حوزه
      • شعر و ادب
      • کتاب
      • فناوري اطلاعات
      • پزشکي
      • نوآوري ها
      • دانش آموزي و دانشجويي
      • تئاتر و سینما
      • موسیقی
      • رسانه و مطبوعات
      • قرآن و عترت
  • تحلیل آریا
    • استانها
        • اردبیل
        • گيلان
        • مازندران
        • گلستان
        • خراسان شمالي
        • سمنان
        • تهران
        • قزوين
        • خوزستان
        • بوشهر
        • فارس
        • هرمزگان
        • خراسان رضوي
        • خراسان جنوبي
        • سيستان و بلوچستان
        • کرمان
        • آذربايجان شرقي
        • آذربايجان غربي
        • کرمانشاه
        • ايلام
        • کردستان
        • همدان
        • لرستان
        • كهگيلويه و بوير احمد
        • زنجان
        • اصفهان
        • چهارمحال بختياري
        • يزد
        • قم
        • مرکزي
        • البرز
    • پادکست
      • اینفوگرافی
        • گزارش گویا
          • همه اخبار
          بین الملل
          ادعاهاي جديد درباره رئيس جمهور آمريکا؛

          اومابا شيعه است!/اوباما حامي ايران است!

          عضویت در کانال ایتا خبرگزاری آریا
          19 خرداد 1394 - 07:05:18 ب.ظ
          اومابا شيعه است!/اوباما حامي ايران است!
          خبرگزاري آريا-پس از ادعاي ايراني بودن رئيس جمهور آمريکا، تازه ترين ادعاها از شيعه بودن اوباما حکايت دارد.

          نماينده سابق پارلمان عراق : اوباما شيعه است     
          روزنامه واشنگتن پست نوشت: طه اللهيبي، نماينده سابق پارلمان عراق روز يکشنبه در فيلمي که در توئيتر منتشر شده بود در سخناني غيرمعمول توضيح داد که چرا باراک اوباما، رئيس جمهور آمريکا تا اين حد با شيعيان ايران همکاري مي کند.
          به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري آريا، اين روزنامه آمريکايي در گزارشي به قلم آدام تيلور افزود: لهيبي در مصاحبه اي با يک شبکه ماهواره اي عرب زبان توضيح داد اوباما به خاطر وجود اعتقادات شيعي در والدين خود تمايل به همکاري با ايران دارد. اين نماينده سابق پارلمان عراق با اشاره به نام حسين، يکي از امام هاي شيعيان به عنوان بخشي از اسم باراک اوباما اين مطالب را بيان کرده است.
          احتمالا فرياد اعتراض آمريکاييان با شنيدن اين که اوباماي مسيحي اعتقادات مخفي شيعي دارد، بلند شده است.
          نتايج يک نظرسنجي که سال گذشته انجام شد نيز نشان مي دهد 54 درصد از جمهوريخواهان معتقدند اوباما قلبا به دين اسلام اعتقاد دارد.
          پيش از انتخابات رياست جمهوري سال 2008 آمريکا هم يک روزنامه ايراني مقاله هاي منتشر و در آنها اعلام کرد که نامزد دموکرات انتخابات يک مسلمان شيعه است. البته اين روزنامه هيچ مدرکي براي اثبات ادعاي خود نداشت زيرا پدر اوباما اهل کنيا بود و در اين کشور اکثر مسلمانان سني هستند.
          زماني که اوباما به رياست جمهوري رسيد برخي مناطق شيعه نشين عراق مانند شهرک صدر بغداد به اين موضوع افتخار مي کردند.
          در آن زمان يکي از اهالي به مجله تايم گفت امروز براي شهرک صدر روز بزرگي است. بسياري از مردم اکنون احساس مي کنند يک برادر در کاخ سفيد دارند.
          اکنون در سال 2015 که شبه نظاميان شيعه مورد حمايت ايران در عراق به عنوان نيرويي قدرتمند در جنگ با گروه تندروي دولت اسلامي حضور دارند و اوباما در تلاش است برسر برنامه هسته اي ايران با اين کشور به توافق برسد شايعه ها در اين زمينه دوباره داغ شده اند.
          اللهيبي تنها فردي نيست که اخيرا نظريه شيعه بودن باراک اوباما را مطرح کرده است. محي الدين اللاذقاني، يک نويسنده سوري هم اخيرا در مصاحبه با شبکه تلويزيوني الحوار گفت پدر اوباما يک شيعه کنيايي بوده و تمام خاطرات کودکي او با اعتقادات شيعه همراه است.
          اللاذقاني تاکيد کرد به همين خاطر است که مسئله ايران تا اين اندازه براي او اهميت دارد و نگران ايران، سوريه و تمام کشورهاي عرب خليج فارس است.

          اوباما چون پدرش شيعه بود، حامي ايران است     
          پيش از اين نيز مفسران رسانه هاي عرب ادعا کرده بودند رئيس جمهور آمريکا به اين دليل حامي ايران است که پدرش يک شيعه بود.
          چندي پيش پايگاه اينترنتي آلگماينر نوشت: محي الدين لازقاني نويسنده سوري در مصاحبه اي با شبکه تلويزيوني حوار که از لندن پخش مي شود گفت: «باراک حسين اوباما فرزند يک پدر کنيايي شيعه مذهب است. خاطرات کودکي فردي که کاخ سفيد را اداره مي کند، خاطرات شيعي هستند که بر موضع وي براي اتخاذ سياست خارجي به طرفداري از ايران تاثير گذار است و به اين دليل است که اوباما بسيار اشتياق دارد، ايران به صورت يک پيروز ظاهر شود و کشورهاي خليج فارس سني، نفوذ خود را در منطقه از دست بدهند.»
          لاذقاني سعي کرد تاکيد کند در حال مطرح کردن نظريه نيست و نيز فردي نژادپرست نيست. وي ادعا کرد اظهاراتش در خصوص شجره نامه شيعي پرزيدنت اوباما بر اساس واقعيات است.
          اين نويسنده سوري خاطر نشان کرد: «اوباما بيشتر کودکي خود را در مومباساي کنيا سپري کرد. من از اين منطقه بازديد کردم و مي توانم به شما بگويم که اين منطقه عمدتا شيعه نشين است.»
          ابوالمنتصر بلوشي فعال ايراني مخالف دولت ايران مستقر در لندن نيز در گفتگو با شبکه تلويزيوني « فور الشباب تي وي » عربستان گفت: « باراک حسين اوباما فرزند يک پدر شيعه است و همين موضوع باعث شده است برخي افراد وي را لابي ايران در آمريکا بخوانند.»
          بلوشي اظهار کرد: اوباما جهان را از دريچه مذهبي - سياسي شيعي مي بيند که بر اساس آن هر کجا برويد سني ها در حال جنگ با شما هستند. راه حل وي، توسعه گرايي شيعي است که ادعا مي شود وي در حال اجراي آن در مورد عراق ، سوريه ، يمن ، ايران و افغانستان است.
          از زماني که اوباما سناتور ايالت ايلي نوي بود و قصد خود را براي شرکت در انتخابات رياست جمهوري اعلام کرد گمانه زني هايي در مورد عقايد ديني وي مطرح بوده است.
          بسياري از شايعه ها بر اساس نام « حسين » وي، سوابق ديني پدرش و اينکه باراک حسين اوباما بزرگ شده اندونزي با اکثريت جمعيت مسلمان است قرار دارد.
          اوباما چند بار به طور رسمي اين شايعات دروغ را تصحيح کرد و گفت واقعا يک مسيحي معتقد و عمل کننده به اين دين است.

          اوباما يک ايراني الاصل از خاندان اوباماب يوشهر است
          پيش از اين نيز طي سالهاي گذشته ادعاي ايراني الاصل بودن اوباما مطرح شده بود.
          دكتر اندي واسهول از موسسه تحقيقات تاريخي دانشگاه ام آي تي آمريكا  گفته بود: مطابق تحقيقات تيم وي، باراك اوباما ذاتا از اهالي جنوب ايران وشيعه است.
          به گفته وي ,خاندان اوباما در حقيقت همان خاندان معروف اُوباماي بوشهر هستند كه در دوران قاجاريه جلاي وطن كرده و طي چند نسل به آمريكا رسيده اند. جد بزرگ اوباما، مير حسن خان اوبامايي كه از ميرآب هاي معروف بوشهر بوده و به همين خاطر اُوباما (يعني "آب با ما" مي باشد) پس از يك نزاع خونين با سقاباشي ناصرالدين شاه قاجار از بوشهر فرار كرده به سرحدات عثماني مي رود. وي ابتدا در حلبچه به عنوان تاجر زردچوبه فعاليت كرده و پس از ارتقا در تجارتش به عنوان تاجر زعفران به شهر حلب (در سوريه كنوني) مي رود. مقارن با ايام مشروطه مير حسن خان در حلب فوت نموده و پسر وي علي اصغر اوباما ، به خاطر ضديت اهالي عثماني با شيعيان ايراني خانواده را به سمت طرابلس مي كوچاند.
          خاندان اوباما در آنجا به تجارت تنباكو مشغول مي شوند اما پس از ممنوعيت استعمال قليان در آن جا، دسته دسته شده و به جاهاي ديگر مهاجرت مي كنند. در اين ايام كه اندكي قبل از جنگ دوم جهاني بوده پدر بزرگ حسين به همراه خانواده اش جنوب غربي آفريقا مهاجرت مي كنند. وي در آنجا براي امرار معاش از پشم شتران پارچه درست مي كرده و به اسم ايراني "برك" (barak) به فروش مي رسانده كه پس از پايان جنگ جهاني به شدت مورد استقبال قرار گرفته و به همين خاطر از طرف معاون شهردار واشينگتن دي سي به لس آنجلس دعوت مي شود.
          وي پس از ورود به خاك آمريكا به همراه خانواده اش در تگزاس رحل اقامت مي افكند و به توليد و تجارت برك (در گويش آمريكايي "باراك") مي پردازد. اما پس از چندي به خاطر ممنوعيت واردات شتر و پشمش به آمريكا ورشكست شده و بناچار فرزندانش را به مدرسه مي فرستد.
          پدر باراك، يعني حسين اوباما پس از طي دوران مدرسه و دانشگاه، تابعيت ايراني-آمريكايي بدست آورده با يك دختر مسيحي ازدواج كرده و سپس به اصرار خانواده همسر خود به ناچار مذهب اسلامي-مسيحي اختيار مي كند اما از انتخاب اسم اسلامي يا ايراني براي فرزند خود منع مي شود. به همين خاطر با انتخاب نام "باراك" كه در حقيقت همان لفظ فارسي برك است، و انتقال نام مياني و نام خانوادگي "حسين اوباما" براي پسرش به هويت خود روي فرزندش ادامه مي دهد.

          لینک کوتاه:
          کد خبر:
          کد خبرنگار:

          اخبار بیشتر
          جنوب لبنان در آتش حملات اسرائیل؛ توپخانه و انفجارها در چند منطقه
          جنوب لبنان در آتش حملات اسرائیل؛ توپخانه و انفجارها در چند منطقه
          حمایت رای دهندگان دموکرات از تحریم اسراییل
          حمایت رای دهندگان دموکرات از تحریم اسراییل
          سیلاب در نپال؛ 384 گردشگر مفقود شدند
          سیلاب در نپال؛ 384 گردشگر مفقود شدند
          42 سناتور دموکرات از نتانیاهو خواستند خشونت شهرک‌نشینان و بازداشت‌های جمعی در کرانه باختری را مهار کند
          42 سناتور دموکرات از نتانیاهو خواستند خشونت شهرک‌نشینان و بازداشت‌های جمعی در کرانه باختری را مهار کند
          ترامپ مصاحبه‌های ویزای مهاجرتی را در سراسر جهان به حالت تعلیق درآورد
          ترامپ مصاحبه‌های ویزای مهاجرتی را در سراسر جهان به حالت تعلیق درآورد
          پاسخ اتاوا به ترامپ؛ کانادا تعرفه کالاهای آمریکایی را تا 50 درصد افزایش داد
          پاسخ اتاوا به ترامپ؛ کانادا تعرفه کالاهای آمریکایی را تا 50 درصد افزایش داد
          برکناری سه ژنرال ارتش در آمریکا
          برکناری سه ژنرال ارتش در آمریکا
          مدیر سیا برای گفت‌وگو با مقامات اطلاعاتی روسیه وارد مسکو شد
          مدیر سیا برای گفت‌وگو با مقامات اطلاعاتی روسیه وارد مسکو شد
          ایران و عمان بر سر کریدور موقت دریایی در تنگه هرمز و پاکسازی مین به توافق نزدیک شدند
          ایران و عمان بر سر کریدور موقت دریایی در تنگه هرمز و پاکسازی مین به توافق نزدیک شدند
          • اخبار بیشتر
          • هوش مصنوعی آینده نیست؛ مسئله امروز کشور است؛
          • برگزاری انتخابات فدراسیون ژیمناستیک؛ ۲۷ مهر
          • جنوب لبنان در آتش حملات اسرائیل؛ توپخانه و انفجارها در چند منطقه
          • تردد کشتی‌ها از تنگه هرمز به ۱۰ کشتی کاهش یافته است
          • ترافیک نیمه‌سنگین و محدودیت تردد در جاده‌های شمالی
          • رئیس دانشگاه آزاد: دانشگاه‌ها از مقاله‌محوری به نظریه‌پردازی حرکت کنند
          • حمایت رای دهندگان دموکرات از تحریم اسراییل
          • معاون رئیس‌جمهور: نگاه دولت توسعه‌محور به همه مناطق ایران است
          • صالحی: زمینه بازگشت نام‌آوران ایرانی فراهم می‌شود
          • وزارت اقتصاد بستر اجرای قانون الزام ثبت را فراهم کند
          • علوی: اجازه نمی‌دهیم هیچ ابهامی در فوتبال باقی بماند
          • وعده جدید دولت برای پرداخت مطالبات گندمکاران
          • اجرای طرح‌های ایمنی در معابر پایتخت/ یکصد هزار متر خط‌کشی محوری طولی در ۶ بزرگراه
          • لیگ قهرمانان زنان آسیا ۲۰۲۶؛ خاتون بم در سید سوم
          • سیلاب در نپال؛ ۳۸۴ گردشگر مفقود شدند
          • نسخه تازه بانک مرکزی برای بازار ارز؛ عرضه ارز ادامه دارد
          • ۴۲ سناتور دموکرات از نتانیاهو خواستند خشونت شهرک‌نشینان و بازداشت‌های جمعی در کرانه باختری را مهار کند
          • ترامپ مصاحبه‌های ویزای مهاجرتی را در سراسر جهان به حالت تعلیق درآورد
          • ادنوک و شرکت نفت کویت برای حمل نفت از فجیره، نفتکش‌های غول‌پیکر اجاره کردند
          • افزایش تسهیلات قرض الحسنه به آسیب دیدگان از ۴ میلیارد ریال به ۵ میلیارد ریال/کمک بلاعوض از یک میلیارد ریال به یک میلیارد و دویست میلیون ریال افزایش یافت
          • آخرین قیمت دینار عراق امروز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵؛ دینار ارزان شد
          • معرفی برترین‌های رقابت‌های کیک بوکسینگ بانوان کشور
          • پزشکیان: جنگ همیشه راه‌حل عبور از مشکلات نیست
          • هشدار هواشناسی برای شمال و جنوب کشور؛ احتمال سیلاب و وزش باد شدید
          • پاسخ اتاوا به ترامپ؛ کانادا تعرفه کالاهای آمریکایی را تا ۵۰ درصد افزایش داد

          برچسب ها:
          اوبامارئيس جمهورآمريکاشيعهايراني الاصلادعا

            خبرگزاری آریا

            «خبرگزاري آريا» يک خبرگزارى رسمي و مستقل ايرانى است با شعار «حرکت شفاف، صادقانه و حرفه اى در اطلاع رساني»

            اشتراک در:

            چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵
            گروه های خبری:
            • سیاسی
            • اقتصادی
            • بین الملل
            • اجتماعی
            • ورزشی
            • علمی، فرهنگی و هنری
            • تحلیل آریا
            • استانها
            • پادکست
            • اینفوگرافی
            • گزارش گویا
            گروه آریا:
            • مرکز مطالعات استراتژیک آریا
            • شرکت سرزمین هوشمند آریا
            • انتشارات پیشگامان اندیشه آریا
            © - Arya News Agency
            درباره ما| تماس با ما| RSS| پیوندها| جستجوی پیشرفته