خبرگزاري آريا-رژيم آل سعود با نقض آتش بس در يمن، همچنان مناطق مختلف اين کشور را هدف قرار مي دهد.
به گزارش خبرگزاري آريا ،جنگنده هاي عربستان روز سه شنبه استان تعز در جنوب يمن را بمباران کردند که بر اثر اين حملات، 4 غير نظامي از جمله 3 زن کشته شدند.همچنين جنگنده هاي عربستان در دو نوبت فرودگاه بين المللي تعز را هدف قرار دادند.
مزدوران عربستاني همچنين مناطق «مشجح» و «هيلان» در استان مارب در مرکز يمن و شهرستان "متون" در استان الجوف (شمال يمن) را هدف قرار دادند.
آتش بس جديد در يمن، از ساعت 12 نيمه شب يکشنبه بمنظور فراهم شدن مقدمات مربوط به مذاکرات آينده که قرار است در تاريخ 18 آوريل(30 فروردين)در کويت برگزار شود، به مرحله اجرا گذاشته شد.
دور جديد گفت و گوهاي صلح در يمن درحالي در کويت برگزار خواهد شد که عربستان و متحدانش همچنان با نقض آتش بس جديد به بمباران غير نظاميان و محاصره همه جانبه خود به اين کشور ادامه مي دهد.
تجاوز يکساله نظاميان سعودي به يمن تاکنون هزاران کشته و مجروح برجاي گذاشته است.