خبرگزاري آريا - در حالي که همچنان کميته فيلترينگ به طور جدي به فيلتر سرويس ها و سايت هاي مختلف مي پردازد، عضو شوراي عالي فضاي مجازي اعلام کرد: 76 درصد کاربران از فيلتر شکن استفاده مي کنند.
به گزارش خبرگزاري آريا، عضو شوراي عالي فضاي مجازي با بيان اينکه76درصد مردم از فيلترشکن استفاده مي کنند، گفت: لازم است سواد اينترنتي مردم را افزايش دهيم تا مهارت هاي لازم را براي استفاده از اين فضا داشته باشند.
حجت الاسلام والمسلمين سعيدرضا عاملي ديروز در مراسم سومين همايش ملي فضاي مجازي پاک که در سالن همايش هاي غدير دفتر تبليغات اسلامي برگزار شد، با بيان ظرفيت گسترده فضاي مجازي افزود: مي توان از اين ظرفيت در راستاي توليد محتواي حوزه هاي علميه و دسترسي انديشمندان جهان به اين محتوا استفاده کرد.
وي با بيان اينکه فضاي مجازي به فضاي رقابتي تبديل شده است، افزود: چگونگي ارايه محتواي ديني در اين فضا اهميت بسياري دارد که بايد موردتوجه قرار گيرد. همچنين لازم است سواد اينترنتي مردم را افزايش دهيم تا مهارت هاي لازم را براي استفاده از اين فضا داشته باشند.
عضو شوراي عالي فضاي مجازي با بيان اينکه اينترنت تمام شالوده هاي زندگي ما را فراگرفته است، گفت: تأکيدات مقام معظم رهبري مبني بر قرار گرفتن در تراز قدرت هاي سايبري جهان به اين دليل است.
وي با بيان اينکه 76 درصد مردم از فيلترشکن استفاده مي کنند، افزود: اين در حالي است که 70 درصد مردم آمريکا با سانسور اينترنت موافق اند، بنابراين بايد استيلاي سلطه گرايان و کفار بر فضاي مجازي برطرف شود.
عاملي استعمار سوم را در استفاده از ابزارها دانست و عنوان کرد: دشمن از تمام تجهيزات براي نابود کردن جمهوري اسلامي استفاده مي کند و اين ابزار زندگي ما را در مسير زندگي آمريکايي قرار مي دهد.
وي افزود: گوگل در سال 2016 درآمد 86 ميليارد دلاري داشته است که هشت برابر کل بودجه آموزش عالي ما ست؛ بنابراين چگونه انتظار داريم که به ما تسلط پيدا نکنند. عضو شوراي عالي فضاي مجازي با بيان اينکه خصلت هاي جامعه ايراني بايد مورد توجه ويژه قرار گيرد، گفت: پيشرفت گرايي ازجمله ويژگي هاي جامعه ايراني است که در صورت مقابله، مقاومت اجتماعي را به همراه دارد.
وي کرامت و آزادگي را از ديگر شاخصه هاي جامعه ايراني برشمرد و ادامه داد: احترام به اين شاخصه ها، از آسيب هاي اجتماعي جلوگيري مي کند، براي مثال نبايد دائما درباره فيلترينگ صحبت شود.
عاملي با بيان ضرورت ايجاد پورتال قدرتمند براي ارايه انديشه هاي اسلامي گفت: فيلتر کردن شبکه هاي اجتماعي با توجه به استفاده سران و مسوولان نظام از اين شبکه ها اشتباه است.
وي با بيان اينکه محتواي صوتي و تصويري بخش عمده فضاي مجازي را به خود اختصاص داده است، افزود: 29 درصد داده ها در سال 2013، ويديو، صدا و تصوير بود که اين ميزان در سال 2018 به بيش از 89درصد افزايش مي يابد.
عضو شوراي عالي فضاي مجازي گفت: محتواي حوزه علميه بايد از نوشتاري به صورت هاي صوتي و تصويري تبديل شود تا تأثيرگذاري بيشتري داشته باشد.