
خبرگزاري آريا - موسيقي ما – پس از استقبال مخاطبان از نخستين قطعه انفرادي کيان پورتراب، اين خواننده دومين تکقطعه خود را با نام «دلسرد» منتشر کرد.
کيان از دو سال پيش مشغول فعاليت روي پروژه شخصي خود با فضاي الکترونيک است و قصد دارد در اولين آلبومش با ترکيب صداهاي الکترونيک و مدرن با آواها و کلام فارسي، تجربه متفاوتي از موسيقي را رقم بزند که در همين راستا، قطعه «تکهها» را تابستان سال گذشته منتشر کرد و با استقبال جالب توجه مخاطبان هم روبهرو شد.
او درباره تازهترين قطعه خود به «موسيقي ما» ميگويد: «قطعه «دلسرد» به حال و هوايم در سال گذشته نزديکي زيادي داشت و به همين دليل دوست داشتم آن را سال پيش منتشر کنم؛ اما به دليل برخي شرايط، موفق به انجام اين کار نشدم. البته در اين فاصله، کارهاي ديگر را پيش بردهام و قرار است تا قبل از انتشار آلبوم، چند تکقطعه ديگر هم در ماههاي آينده منتشر شود.»
کيان سال گذشته براي اولينبار پروژه شخصي خود را در جشنواره موسيقي فجر در برج آزادي روي صحنه برد که در واقع تجربيات او از آهنگسازيهايش در يک سال گذشته بود. يکي از نکات قابل توجه اين کنسرت اتمام همه بليتها، آنهم در حالي بود که مخاطب هيچ يک از قطعات را پيش از آن نشنيده بود و البته هيچ شباهتي هم به فعاليتهايش در گروه «کامنت» نداشت. او درباره اين تجربه ميگويد: «من سعي کردهام قبل از آهنگسازي به يک مسير تازه فکر کنم تا ببينم چطور ميتوانم با حفظ ماهيت اصليِ موسيقي، حرفهاي جديدي را درگير آهنگسازي خود کنم که خوشبختانه با استقبال جالبي که از تک قطعه «تکهها» و همينطور کنسرتم شد، متوجه شدم مسير را اشتباه نرفتهام. افرادي به سمت اين قطعه جذب شدند که واقعاً انتظارش را نداشتم و همين موضوع برايم انگيزهاي دوباره شد. يکي از نتايج آن هم اين بود که فهميدم هنوز ميتوان بدون فکر کردن به اينکه قرار است قشر خاصي از مردم مخاطب کارهايت باشند، موسيقي توليد کرد و به واسطه آن، افراد جديدي را وارد دنياي خود کرد.»
«دلسرد»، دومين قطعهاي است که از آلبوم جديد کيان منتشر ميشود؛ آلبومي که در فضاى الكترونيک و موسيقي امبينت و مينيمال تعريف ميشود و اين روزها مراحل پاياني خود را ميگذراند و قرار است اواسط تابستان جارى منتشر شود. در پايان ميتوانيد قطعه «دلسرد» را با موسيقي، تنظيم و صداي کيان از «تماشاخانه موسيقي ما» بشنويد و دانلود کنيد.