
خبرگزاري آريا - شب گذشته رامبد جوان مرحله دوم مسابقات خنداننده شو را از شبکه نسيم به روي آنتن برد.
به گزارش خبرگزاري آريا، شب گذشته برنامه خندوانه با هنرنمايي چهار کمدين در مرحله دوم خنداننده شو از شبکه نسيم پخش شد.
در ابتدا احسان کرمي درباره مسابقه توضيحاتي ارائه داد.
استندآپ اول اين برنامه آرزو صراف رضايي از گروه شقايق دهقان بود. موضوع اجراي اجتماعي او درباره مشهور شدنش بعد از مسابقه خنداننده شو بود. او در طول اجراي خود درباره مشکلات و موضوعات مشهور شدن صحبت کرد. اينکه بعد از حضور در اين برنامه از او در خصوص استخدام در سازمان صدا و سيما، حضور در برنامه خندوانه و اينکه فيش حقوقي مهران مديري چقدر است را پرسيده بودند.
اشکان خطيبي درباره اين اجرا گفت: نسبت به اجراي قبل قويتر بوديد البته در نقد اجتماعي ضعيف ظاهر شديد.
معجوني نيز از او خواست که از بازي در اجراي خود کم کند. رامبد جوان هم نظرات سايرين را تأييد کرد، البته از او رضايت داشت.
شقايق دهقان نيز گفت همه سعي ما بر اين است بازي را از اجراي او حذف کنيم.
ميثم درويشانپور از گروه اشکان خطيبي، استندآپ کمدي خود را پيرامون وضعيت قيمت تورهاي مسافرتي بعد از حملات تروريستي به ترکيه اجرا کرد.
شقايق دهقان از تازگي اجراي او گفت. همچنين، جوان نيز اجراي او را دوست داشت. معجوني از انرژي خوب او ياد کرد و اشکان خطيبي هم از شوخيهاي خوب او گفت.
محمد معتضدي از گروه رامبد جوان درباره ازدحام جمعيت در مترو و اتفاقات پيرامون آن استندآپ کمدي خود را اجرا کرد.
شقايق دهقان انتخاب موضوع او را دوست داشت، خطيبي هم از صداسازيهاي او حين اجرا گفت؛ معجوني نيز اجراي او را نسبت به متن بيشتر قبول داشت. رامبد جوان نيز صحبتهاي ساير مربيان را تأييد کرد.
رضا بهمني از گروه حسن معجوني استندآپ کمدي خود را پيرامون ريزگردهاي جنوب کشور اجرا کرد و بهمني از اين اتفاق تلخ نکات جالبي را براي مخاطبان بازگو کرد.
شقايق دهقان درباره اين اجرا گفت: بهمني مثل اجراي قبل شيريني و گرمي جنوبي بودن را روي صحنه ميآورد و اين مورد اجراي او را جذاب ميکند. جوان از آواي جنوبي بودن او تعريف کرد.
اشکان خطيبي، بهمني را به طور ذاتي يک کمدين معرفي کرد.
حسن معجوني استفاده از دغدغههاي خود در استندآپ کمدي را از نکات مثبت اجراي رضا بهمني دانست.