خبرگزاری آریا - معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی گفت: ما شرایط احراز برای کمیته فرهنگی گذاشتیم و اینطور نیست که هر کسی بتواند ریاست این کمیته را بر عهده بگیرد. ما در این 2 سال زیربنا و زیرساخت لازم را فراهم کردیم و بنای ما این بود که کار درست را انجام دهیم.
به گزارش خبرگزاری آریا، سینا کلهر معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی در اولین گردهمایی مسئولان کمیتههای فرهنگی فدراسیونهای ورزشی که به میزبانی دفتر امور فرهنگی وزارت ورزش برگزار شد، اظهار کرد: خوشحالیم که در این نشست در خدمت شما هستیم و امیدوارم که این دورهمیها تداوم داشته باشد و به کارهای ما کمک کند. کمیته فرهنگی فدراسیونهای ورزشی منابع و قدرتی که باید داشته باشد را ندارند و باید زیرساختهای لازم در این حوزه و منابع در اختیار روسای کمیتههای فرهنگی وجود داشته باشد.
معاون توسعه امور فرهنگی وزارت ورزش و جوانان درخصوص توسعه امور فرهنگی در فدراسیونها خاطرنشان کرد: برخی اوقات انتظار میرود کار فرهنگی، کار بنر و پوستر است اما دستورالعملی تنظیم شده و فرایندهای قانونیاش را طی کرده است و مصوبه کمیسیون فرهنگی و امضای مقام عالی وزارت را نیز گرفته است. من تجربه خود را در نوشتن این دستورالعمل به کار بردم و دقت بسیار زیادی در آن لحاظ شده است.
او ادامه داد: ما شرایط احراز برای کمیته فرهنگی گذاشتیم و اینطور نیست که هر کسی بتواند ریاست این کمیته را بر عهده بگیرد. ما در این 2 سال زیربنا و زیرساخت لازم را فراهم کردیم و بنای ما این بود که کار درست را انجام دهیم. توصیه من این است که ابعاد مختلف این دستورالعمل مورد بررسی قرار بگیرد. حق هم گرفتنی و هم دادنی است و باید تلاش کنیم تا اتفاقات خوبی رقم بخورد و امیدوارم کارهای فرهنگی فدراسیونها به شکل بهتری پیش برود. انتظارات بالایی در خصوص امور فرهنگی فدراسیونها وجود دارد.
کلهر خاطرنشان کرد: هر کسی که ادعای کار فرهنگی میکند، باید در ابتدای امر، خودش عامل به آن کار باشد و آن چیزی که شرط اثرگذاری در فرهنگ است، نفس حق است. در فرهنگ ابتدای پیوند درونی محقق میشود و بخش زیادی از تاثیراتی که من دیدم، در این خصوص بوده است. نیت خالص و نفس حق در کارها باعث میشود اثربخشی خیلی بیشتری صورت بگیرد.
معاون توسعه امور فرهنگی وزارت ورزش و جوانان تاکید داشت: ما تا اهل فرهنگ نباشیم، نمیتوانیم کسی را فرهنگی کنیم. اگر فرهنگی باشیم، خداوند راه را باز میکند. بحث بعدی مساله اولویتبندی است و از میان هزاران کار، باید برخی امور را مورد اولویت قرار دهیم. مبنای انتخاب ما در امور فرهنگی 3 شاخص قابل توجه است که مبنای اول نگاه و عمل فرد و جامعه است. تا جهانبینی شکل نگیرد، آن عمل نمیتواند ثبات پیدا کند.اگر مقداری در جهانبینی تغییری صورت بگیرد، اتفاقات بسیار مثبتی در حوزههای دیگر رقم میخورد.
او افزود: دومین محور این مساله سبک زندگی و جهان زیسته است و ما باید نسبت به آن توجه داشته باشیم و نمیتوانیم اینها را از هم جدا کنیم. سومین محور هم فرم و شکل کار ما است. برای برنامههای فرهنگی، میتوان انواع فرمها را مد نظر قرار داد و هر کدام را میتوان بر اساس کارهایی که وجود دارد، پیش برد. ما 3 طرح را بر این اساس داریم پیگیری کردیم و اولین پروژه، پروژه چهرههای فرهنگی است و این مساله از اثربخشی زیادی برخوردار است. بحث بعدی هم حوزه هواداری و شبکه مربیان فرهنگی است.
انتهای پیام