
خبرگزاري آريا-مجموعه مستند "چهارصد سال" به كارگرداني ارد عطارپور در مركز سيمافيلم توليد ميشود.
به گزارش خبرگزاري آريا،عطارپور درباره مضمون اين اثر گفت : در اين مجموعه به فراز و فرودهاي روابط ايران و بريتانيا در طي چهار سده گذشته پرداخته ميشود .
وي افزود: رابطه ديپلماتيك ايران و انگلستان از دوران صفويه آغاز شده و تا كنون اوج و فوردهاي بسياري داشته است و اين اوج و فرودهاي بر روابط سياسي ، تاريخي، اقتصادي و اجتماعي دو كشور تاثيرات بسياري گذاشته است كه در اين مجموعه اين روند در قرون مختلف تا به امروز بررسي مي شود .
اين مستندساز اظهار كرد: ايران، انگلستان و هند كشورهايي هستند كه تصويربرداري اين سريال مستند در آنها انجام خواهد شد و در حال حاضر نيز پيش توليد اين كار آغاز شده و به محض مهيا شدن شرايط تصويربراري آغاز ميشود.
وي در ادامه گفت: هر قسمت از اين مجموعه داراي موضوعي جداگانه است و بحث نفت، قراردادهاي متعدد ميان ايران بريتانيا، ماجرات هرات و ماجراي از جمله موضوعاتي است كه در قسمتهاي مختلف "چهارصد سال" به آنها پرداخته مي شود.
عطارپور در پايان گفت: اين مجموعه متشكل از دو بخش گفتار متن و تصوير است و در 15 قسمت 30 دقيقهاي توليد خواهد شد.
آثاري چون "تصوير گمشده"، "عاشورا در ابيانه"، "پرنيان"، "مريم"، "بر گيسوان بلقيس"، "صد و يك سال بلديه" و "خليج فارس" در كارنامه كاري عطارپور به ثبت رسيده است.
"چهار صد سال" محصول گروه "ويژه و مستند" مركز سيمافيلم است.