خبرگزاری آریا- روانشناس خانواده گفت: خودکنترلی مهارتی است که باید در ایام کرونا آن را تقویت کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا، دکتر علی صدرا با بیان اینکه در روزهای کرونایی که بیشتر اعضای خانواده در کنار هم هستند باید توجه بیشتری به موضوع خودکنترلی کنند، گفت: دوران قرنطینه کرونایی دورهای است که بیشتر از همیشه به خود کنترلی نیازمندیم مثلاً ممکن است در این ایام بین زن و شوهر به خصوص همسران جوان تشنج کلامی به وجود آید یا بین پدران و فرزندان یا مادران و فرزندان به دلیل مسائل بسیار پیش پا افتاده بحثی شکل بگیرد که در این جا باید هر فرد بتواند خودکنترلی را مد نظر قرار دهد.
وی افزود: باید در این ایام بتوانیم مهارت خود کنترلی را به دست بیاوریم و زود عصبانی نشویم و صدای خود را بر سر دیگران بالا نبریم.
این روانشناس و کارشناس مهارتهای فردی "حواسپرتی اختیاری" و "باشه بعدا" را از تکنیکهای مهم به دست آوردن خودکنترلی بیان کرد و افزود: اگر خانوادهها میخواهند در یک محیط سرشار از آرامش و شادی و لذت هوشیاری و عشق زندگی کنند باید تکنیک حواس پرتی اختیاری را در زندگی تمرین کنند.
بر این اساس نباید برخی چیزها را دید، شنید و گفت.
دکتر صدرا گفت: لازم است خودکنترلی را در سرلوحه کارهای خود قرار دهیم و با هنر خوب گوش کردن و خوب دیدن و خوب حرف زدن بتوانیم در این امر موفق شویم.
وی همچنین به تکنیک "پرش" و "باشه بعدا" اشاره کرد و گفت اگر با کسی بگو مگو کردید وحی نیست که همان زمان آن بگو مگو را ادامه دهیم چرا که در مشاجره مغز انسان انقباض مییابد و مثل فنری است که جمع میشود و بعد منفجر میشود و در این حالت ممکن است به خود یا دیگران صدمه بزنیم.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، وی افزود: پس باید بدانیم بعضی بحثها نباید ادامه داده شوند و باید از بعضی از مشاجرهها گذشت تا بتوانیم در مهارت خود کنترلی موفق باشیم.