خبرگزاری آریا- هر روز به تیم هایی که نسبت به شکل برگزاری بازی های لیگ برتر اعتراض دارند، اضافه می شود.
به گزارش آریا، یکی از مهم ترین دلایلی که این روزها باعث به هم ریختن برنامه بازی های لیگ برتر و اعتراض تیم ها و هرج و مرج به وجود آمده، شده است خودداری از اعلام برنامه کلیه بازی های لیگ برتر از همان ابتدای مسابقات است. وقتی همه اتفاقات عنوان شده را با اشتباهاتی که از سوی مسئولان سازمان لیگ سر زده است جمع کنیم می بینیم در یک ماه گذشته بدترین و به هم ریخته ترین دوران سازمان لیگ را پشت سر می گذاریم و در این میان سوژه اصلی برای تمام این به هم ریختگی ها برنامه هایی است که به صورت دو یا سه هفته یک بار اعلام می شود و پس از هر اعلام از سوی مسئولان برگزاری سازمان لیگ، موجی از اعتراض از تیم های حاضر در این بازی ها بلند می شود.
حضور پرسپولیس در فینال لیگ قهرمانان آسیا و به تعویق افتادن 3 بازی این تیم برابر سپاهان، نساجی و ذوب آهن این روزها تمام برنامه ریزی لیگ را به هم زده است و تیم های زیادی تهدید کرده اند اگر تعداد بازی ها مساوی نشود دیگر حاضر به شرکت در رقابت ها نیستند. در این بین شاید بهترین راهی که برای برگزاری لیگ برتر وجود داشت این بود که اول بازی های عقب افتاده به صورت فشرده برگزار می شد و بعد از آن ادامه بازی ها از سر گرفته می شد اما حالا سازمان لیگ برای برگزاری سه بازی عقب افتاده مجبور است هر هفته چند بازی را به تعویق بیندازد.
این موضوعی است که با اعتراض باشگاه هایی مثل استقلال، فولاد، ذوب آهن، پیکان، نساجی و گل گهر روبرو شده است و همه آنها تهدید کرده اند تا بازی همه تیم ها یکسان نشود حاضر نیستند لیگ را ادامه بدهند. اولین معترض استقلال بود که اعلام کرد تنها در صورتی در دربی بازی می کند که ابتدا بازی های معوقه پرسپولیس مقابل نساجی، ذوب آهن و سپاهان برگزار شود. بعد از استقلال، نوبت به گل گهر رسید که اعلام کرد بازی با استقلال آخرین بازی این تیم در لیگ برتر خواهد بود و بعد از آن، تا تعداد بازی تمام تیم ها مساوی نشود، حاضر به شرکت در لیگ برتر نیست.
سپس وقتی امروز اعلام شد بازی ذوب آهن و پرسپولیس یک روز به تعویق افتاده، این باشگاه اصفهانی هم لب به اعتراض گشود و اعلام کرد چرا تمام برنامه ریزی ها فقط به نفع یک تیم خاص است؟ در ادامه نساجی هم خواهان تعویق یک روزه بازی اش مقابل فولاد شد و اعلام کرد همان طور که بازی پرسپولیس و ذوب آهن یک روز عقب افتاده، بازی این تیم مقابل فولاد هم باید به جای چهارشنبه، روز پنجشنبه برگزار شود. تیم بعدی هم پیکان بود که اعلام کرد تا تعداد بازی تیم ها مساوی نشود، دیگر در لیگ بیستم به میدان نمی رود. سعید آذری مدیرعامل فولاد هم به صف معترضان پیوست و در ادامه این جواد نکونام بود که اعتراض فولاد را کامل کرد. البته سعید آذری گفته بود برنامه ریزی لیگ برتر فقط به نفع دو تیم استقلال و پرسپولیس است و به خاطر یک دربی به 14 تیم دیگر فشار می آورند اما نکونام، به طور واضح نوک پیکان نقدها را به سمت پرسپولیس گرفت.
باشگاه های لیگ برتری اعتقاد دارند برنامه کل بازی های لیگ برتر به هم خورده است چون سازمان لیگ خواسته پرسپولیس در بهترین شرایط ممکن به مصاف اولسان در فینال لیگ قهرمانان آسیا برود و این موضوعی است که به جنجالی بزرگ در فوتبال ایران تبدیل شده است. این در حالی است که پرسپولیسی ها مدعی هستند به آنها هیچ کمکی نشد و لغو بازی با نساجی و ذوب آهن به آنها ضرر زد. پرسپولیسی ها مایل بودند قبل از فینال آسیا، با نساجی و ذوب آهن در تهران بازی کنند اما نساجی حاضر نشد به تهران بیاید و ذوب آهن هم به خاطر اشتباه ایفمارک در اعلام جواب تست قاسم حدادی فر، از بازی با پرسپولیس منع شد.
البته شاید سازمان لیگ بگوید به خاطر کرونا نتوانسته برنامه بازی ها را از ابتدا مشخص کند اما این هم راه حل داشت و سازمان لیگ خیلی راحت می توانست برگزاری بازی ها را به تایید و موافقت ستاد مبارزه با کرونا منوط کند. سازمان لیگ اما نه تنها برنامه کامل منتشر نکرد که برنامه ناقص خود را هم به نفع برخی تیم ها تغییر داد تا بقیه تیم ها هم برای خودشان حق تغییر برنامه قائل شوند. آنچه مسلم است عدم مدیریت درست سازمان لیگ در برگزاری بازی ها چنین جنجالی را ایجاد کرده است تا جایی که شاید در هفته های آینده برخی از تیم ها واقعا حاضر نشوند مقابل حریفان خود بازی کنند. سازمان لیگ اقتدار لازم برای پیش بردن برنامه های لیگ را ندارد و البته برنامه ریزی اش هم دقت لازم را نداشته و حالا این اشتباهات باعث شده صدای تیم ها در بیاید.