خبرگزاری آریا-طبق آخرین آمار جهانی در شب گذشته با افزایش 557 هزار مبتلای جدید در جهان, شمار مبتلایان از 96 میلیون نفر عبور کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا، بر اساس آخرین آمار جهانی پایگاه اطلاعاتی "worldometer" تا صبح امروز 96 میلیون و 10 هزار و 36 نفر در جهان به ویروس کرونا ــ کووید19 ــ مبتلا شدهاند که از این تعداد، 2 میلیون و 49 هزار و 363 نفر جان خود را از دست دادهاند.
از مجموع تعداد مبتلایان در جهان، تاکنون 68 میلیون و 654 هزار و 826 نفر بهبود یافته و توانستهاند این بیماری را شکست دهند.
کشور آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان در جهان با افزایش 144 هزار و 326 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 24 میلیون و 626 هزار و 376 نفر رسیده است؛ تاکنون 408 هزار و 620 آمریکایی مبتلا به کووید19 در این کشور جان خود را از دست دادهاند.
کشور هند پس از آمریکا در رده دوم جهان قرار دارد که با افزایش 9 هزار و 975 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 10 میلیون و 582 هزار و 647 مبتلا رسیده است؛ در این کشور تعداد 152 هزار و 593 نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست دادهاند.
کشور برزیل بهعنوان سومین کشور جهان با افزایش 24 هزار و 139 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 8 میلیون و 512 هزار و 238 نفر رسیده است؛ تاکنون 210 هزار و 328 برزیلی جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست دادهاند.
کشورهای روسیه، انگلیس، فرانسه، ترکیه و ایتالیا نیز بهترتیب با 3میلیون و 591 هزار و 66, 3میلیون و 433 هزار و 494, 2میلیون و 914 هزار و 725, 2میلیون و 392 هزار و 963 و 2میلیون و 390 هزار و 101 نفر مبتلا در ردههای چهارم تا هشتم جهان قرار گرفتهاند.
همچنین کشورهای اسپانیا با 2میلیون و 336 هزار و 351 مبتلا و آلمان نیز با 2 میلیون و 59 هزار و 314 نفر مبتلا در ردههای نهم و دهم جهان قرار دارند.
از لحاظ تعداد بهبودیافتگان نیز کشورهای آمریکا، هند و برزیل بهترتیب با 14 میلیون و 551 هزار و 685, 10 میلیون و 228 هزار و 753 و 7 میلیون و 452 هزار و 47 نفر بهبودیافته در ردههای اول تا سوم قرار دارند.
شمار مبتلایان به ویروس کرونا در افغانستان به 54 هزار و 278 نفر رسید
وزارت بهداشت افغانستان اعلام کرد که شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به 54 هزار و 278 نفر رسیده است.
وزارت صحت عامه/ بهداشت افغانستان از ثبت 137 مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور طی 24 ساعت گذشته خبر داد.
با ثبت این موارد جدید، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در افغانستان به 54 هزار و 278 نفر رسیده است.
در 24 ساعت گذشته همچنین 8 مورد فوت ناشی از کرونا در افغانستان به ثبت رسیده و شمار مجموعی فوتیهای ناشی از کرونا در این کشور به دوهزار و 354 نفر افزایش یافته است.
همچنین در یک شبانه روز گذشته 143 بیمار مبتلا به کرونا بهبود یافته و شمار بهبود یافتگان ویروس کرونا در افغانستان نیز به 46 هزار و 554 نفر افزایش یافته است.
آمادهسازی انگلیس برای واکسیناسیون کرونا
به نقل از واکسن آنلاین؛ مرکز واکسیناسیون کرونا در نیوکاسل در شمال شرقی انگلیس، یکی از 7 مرکز واکسیناسیون است که در روز دوشنبه افتتاح شد. این مراکز واکسیناسیون در استادیومهای فوتبال و پیستهای اسب دوانی در شهرهای مختلف انگلیس از جمله بریستول، لندن و منچستر برپا شدهاند. بریتانیا که در روزهای گذشته با یک نوع ویروس جدید کرونا دست و پنجه نرم میکند، میخواهد حدود 14 میلیون نفر از جمعیت آسیب پذیر خود را تا اواسط ماه فوریه (بهمن ماه) واکسینه کند.
مشاهده کرونای انگلیسی در استان تهران
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تهران گفت:مواردی که در کشور از نوع انگلیسی کرونا را شاهد بودیم نوعا در استان تهران هستند که پیگیرهستیم تا اطرافیان چنین افرادی رهگیری و قرنطینه شوند.
شکراله حسن بیگی، معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تهران اظهار داشت: در مورد وضعیت بازگشایی مدارس در جلسه گذشته به مصوبه ایراداتی داشتیم که خوشبختانه اعلام شد حضور دانش آموزان در مدرسه اجباری نیست.
وی درباره وضعیت بیماران کرونایی در استان تهران، افزود: یک درصد پذیرش بیماران کرونایی در بخشهای ویژه بیشتر شده و سن فوتیها نیز کم شده که این موارد نیازمند پیگیری و کنترل جدی است و در صورت عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی با مشکل مواجه میشویم.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تهران تصریح کرد: میزان رعایت پروتکلها و فاصله گذاری اجتماعی در استان به 77 درصد رسیده در صورتی که اثر گذاری در گرو رعایت بالای 90 درصدی است.
حسن بیگی در مورد کرونای انگلیسی گفت: مواردی که در کشور از نوع انگلیسی کرونا را شاهد بودیم نوعا در استان تهران هستند که پیگیر هستیم تا اطرافیان چنین افرادی رهگیری و قرنطینه شوند.
وی با درخواست از شهروندان جهت رعایت پروتکلهای بهداشتی، تاکید کرد: بر اساس گزارشات 2 صدم درصد مراجعات به بیمارستانها بیشتر شده، ضمن اینکه مسافرت به شهرهای شمالی نیز نگرانی را ایجاد کرده است که از شهروندان درخواست میکنیم پروتکلها را رعایت کنند و از سفر به شهرهای شمالی اجتناب کنند.
کمترین میزان ابتلای روزانه به کرونا در روسیه از اواخر آبان تاکنون
با شناسایی حدود 21 هزار مورد جدید آلودگی، تعداد مبتلایان به کووید-19 در روسیه به بیش از 3 میلیون و 612 هزار نفر رسید که از این تعداد، بیش از 3 میلیون نفر تاکنون بهبود یافته و حدود 544 هزار نفر تحت درمان هستند.
به گزارش خبرگزاری «تاس»، ستاد عملیاتی پیشگیری و کنترل ویروس کرونا در روسیه، امروز (سهشنبه) گزارش داد که تعداد موارد تأیید شده از ابتلا به بیماری کووید-19 در این کشور طی یک روز گذشته، 21 هزار و 734 نفر افزایش یافته است که این رقم، کمترین میزان آلودگی روزانه از تاریخ 18 نوامبر (28 آبان ماه) به اینطرف است.
طبق این اطلاعات،از لحاظ نسبی، روند شیوع این عفونت در روسیه به 0.6 درصد کاهش یافته و تعداد کلی مبتلایان در مجموع ، به 3 میلیون و 612 هزار و 800 نفر رسیده است.
بیشترین موارد آلودگی به ویروس کرونا طی 24 ساعت اخیر، به ترتیب 3 هزار و 281 مورد در شهر سنپترزبورگ، 3 هزار و 115 مورد در شهر مسکو، یک هزار و 72 مورد در منطقه مسکو، 471 در منطقه نیژنی نووگوراد، 392 مورد در منطقه راستوف و 391 مورد در منطقه وارونژ شناسایی شده است.
در حال حاضر، 544 هزار و 151 نفر در تمامی 85 منطقه فدرال روسیه همچنان بیمار بوده و به درمان خود ادامه می دهند.
این ستاد همچنین یادآور شد که تعداد مرگ و میرهای ناشی از ویروس کرونا در روسیه طی روز گذشته 586 مورد افزایش یافته است. بدین ترتیب، در مجموع 66 هزار و 623 بیمار بر اثر این عفونت جان خود را از دست دادهاند. به طور خاص، طی این مدت 84 بیمار در شهر مسکو، 69 بیمار در سنپترزبورگ، 36 بیمار در منطقه مسکو، 25 بیمار در منطقه کراسنویارسک ، 22 نفر در منطقه راستوف و 20 نفر هم در منطقه کراسنودار، جان باختند.
این در حالی است که تعداد شهروندان روس بهبود یافته از عفونت ویروس کرونا طی یک روز گذشته، 23 هزار و 262 نفر افزایش یافت و در مجموع سه میلیون و 20 هزار و 26 (3002026) بیمار مبتلا به کووید-19 در روسیه درمان شدهاند.
نسبت افراد بهبود یافته به 83.1 درصد از کل افراد آلوده رسیده است. در طول روز گذشته، 4 هزار و 532 بیمار در شهر مسکو، 2 هزار و 559 بیمار در سنپترزبورگ، یک هزار و 498 بیمار در منطقه مسکو، 496 در منطقه نیژنی نووگوراد و 428 در منطقه بلگاگراد، پس از بهبودی از بیمارستانا مرخص شدند.
کرونا در اراضی اشغالی؛ ابتلای 10 هزار نفر دیگر با وجود واکسیناسیون
واکسیناسیون کرونایی در اراضی اشغالی با واکسن «فایزر» در حالی ادامه دارد که براساس جدیدترین آمارها در 24 ساعت گذشته، شمار موارد جدید ابتلا به کرونا در اراضی اشغالی رکورد زده و به رقم 10 هزار و 21 مورد رسید.
به گزارش «جروزالم پست»، وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی اعلام کرد، آمار ابتلای روزانه به کرونا در اراضی اشغالی به رقم 10 هزار و 21 نفر رسید.
شمار تلفات 24 ساعته اخیر نیز 40 نفر اعلام شده است.
ضمن اینکه میزان مثبت شدن آزمایش کرونا به رکورد بی سابقه 10.2 درصد رسید.
براساس گزارش ها، هزار و 114 بیمار کرونایی در بیمارستانهای پر ازدحام و کرونازده اراضی اشغالی در وضعیت وخیم قرار دارند.
مقامهای بهداشتی رژیم صهیونیستی همچنین از افزایش جمعیت بیماران و تکمیل شدن ظرفیت بیمارستانها در اراضی اشغالی خبر میدهند.
ازدحام در بیمارستانهای اراضی اشغالی به حدی بالاست که برخی از بیماران از جمله زنان باردار برای دریافت مراقبتهای پزشکی به مراکز دیگر منتقل میشوند.
در عین حال گزارش ها، از بحران بودجه در بیمارستانهای اراضی اشغالی خبر میدهند.
در حالی که واکسیناسیون کرونایی و قرنطینه 2 هفتهای اراضی اشغالی تاکنون تاثیری بر کُند شدن یا کاهش شمار مبتلایان و مرگ و میر کرونا نداشته، کابینه این رژیم دستور گسترش واکسیناسیون به افراد بالای چهل سال را صادر کرد.
در خبری دیگر، یک نظرسنجی جدید انجام شده در اراضی اشغالی نشان میدهد تقریبا 40 درصد ساکنان اراضی اشغالی فکر میکنند شورشی مشابه شورش علیه کنگره آمریکا در 6 ژانویه (17 دی) در اراضی اشغالی رخ خواهد داد.
جهش ویروس کرونا در آلمان
جهش جدیدی از ویروس کرونا در یکی از بیمارستانهای باواریا در آلمان شناسایی شده است.
براساس اعلام روزنامه مرکار، هفته گذشته جهش جدیدی از ویروس کرونا در یکی از بیمارستانهای باواریا در آلمان شناسایی شد.
مدیر این بیمارستان اعلام کرد، متخصصان این مرکز پزشکی جهش جدیدی از ویروس کرونا را هنگام آزمایش نمونههای برخی از بیماران به وسیله دستگاه آزمایش جدیدی که اخیرا به دست آمده شناسایی کردند.
نوع جهش یافته این ویروس با هر نوع شناخته شده تا به امروز متفاوت است؛ در یک کلینیک محلی که 73 نفر از پرنسل آن به کووید 19 مبتلا شدهاند، 35 نفر به نوع جدید این ویروس دچار شدهاند.
نسخه آلمانی ویروس کرونا آمد
به گزارش سیتیجیان، نوشت: جهش جدیدی از ویروس کرونا در یکی از بیمارستانهای باواریا در آلمان شناسایی شده است.
براساس اعلام روزنامه مرکار، هفته گذشته جهش جدیدی از ویروس کرونا در یکی از بیمارستانهای باواریا در آلمان شناسایی شد.
مدیر این بیمارستان اعلام کرد، متخصصان این مرکز پزشکی جهش جدیدی از ویروس کرونا را هنگام آزمایش نمونههای برخی از بیماران به وسیله دستگاه آزمایش جدیدی که اخیرا به دست آمده شناسایی کردند.
نوع جهش یافته این ویروس با هر نوع شناخته شده تا به امروز متفاوت است؛ در یک کلینیک محلی که 73 نفر از پرنسل آن به کووید 19 مبتلا شدهاند، 35 نفر به نوع جدید این ویروس دچار شدهاند.
کشف اولین مورد ابتلا به کرونای جدید در مراکش
اولین مورد ابتلا به گونه جهشیافته ویروس کرونا در بندر طنجه مراکش شناسایی شد.
به گزارش روسیا الیوم، وزارت بهداشت مراکش شامگاه دوشنبه از شناسایی اولین مبتلا به ویروس جدید و جهش یافته کرونا در بندر طنجه در این کشور خبر داد.
این وزارتخانه اعلام کرد اولین فرد مبتلا به ویروس جهش یافته کووید-19 در بندر طنجه شناسایی شد. وی شهروند مراکشی است که از ایرلند برگشته است.
وزارت بهداشت مراکش افزود این فرد سوار بر کشتیای بوده که از بندر مارسی در فرانسه حرکت کرده است.
بنا بر اعلام وزارت بهداشت مراکش، با وجود ابتلای این فرد به ویروس جهش یافته، هیچ یک از علائم ظاهری آن در وی بروز نکرده است هرچند هم اکنون در شهر دارالبیضاء در قرنطینه به سر میبرد.
وزارت بهداشت تاکید کرد با این فرد و کسانی که با او تماس داشتهاند، مطابق با سیستم بهداشتی معمول مغرب برخورد شده است.
وزارتخانه مذکور آخرین آمار مبتلایان به کووید-19 را در این کشور 400 و 60 هزار و 144 نفر و تعداد قربانیان را 7 هزار و 977 نفر اعلام کرد.
989 مرگ کرونایی دیگر در آلمان
مشاوران علمی دولت آلمان درباره شیوع گسترده ویروس انگلیسی در این کشور هشدار داده و تشدید محدودیتها را خواستار شدهاند.
به گزارش "ان تی وی" آلمان، ویروس جهش یافته انگلیسی به سرعت در بسیاری کشورها از جمله در آلمان در حال گسترش است و این مسئله کارشناسان علمی در آلمان را نگران کرده و به اعتقاد آن ها برای مهار این ویروس به اقدامات فوری که به مذاق بسیاری شهروندان خوش نمی آید نیاز است.
مشاوران علمی دولت آلمان روز گذشته و در آستانه برگزاری نشست نخست وزیران ایالات و صدر اعظم آلمان برای تصمیم گیری درباره چگونگی تداوم مبارزه با بحران کرونا درباره خطرات گسترش ویروس جهش یافته انگلیسی هشدار دادهاند.
آن ها درباره شیوع گسترده این ویروس در آلمان هشدار داده و اعلام کردند که آمار مبتلایان باید با اقدامات سختگیرانه به سرعت کاهش یابد.
"رالف آپوایلر"، مدیر انستیتو بی انفورماتیک اروپا کمبریج در این باره گفته است که ویروس جهش یافته انگلیسی می تواند حدود هشت تا شش برابر مبتلایان بیشتری را در ماه نسبت به ویروس معمولی ایجاد کند. وی تشدید محدودیت ها و واکسیناسیون سریع و تلاش برای شناسایی بهتر مبتلایان به این ویروس برای مهار آن را خواستار شده است.
"کای ناگل"، از محققان برجسته در برلین هم انتظار دارد که ویروس جهش یافته انگلیسی تا اواسط ماه مارس در آلمان شیوع پیدا کند.
نتایج یک نظرسنجی هم نشان می دهد که اکثر شهروندان آلمانی از تمدید قرنطینه سراسری برای مهار کرونا حمایت می کنند.
انستیتو رابرت کخ آلمان هم صبح امروز از ابتلای 11369 مورد ابتلای جدید به کرونا در عرض 24 ساعت و 989 مرگ کرونایی دیگر در این کشور خبر داده است.
کشور آلمان با وجود اعمال قرنطینه سراسری از اوایل نوامبر و آغاز طرح واکسیناسیون سراسری از 26 دسامبر سال گذشته همچنان با آمار بالای مبتلایان و مرگ های کرونایی روزانه دست و پنجه نرم می کند.
بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در آلمان 2059314 نفر به کرونا مبتلا شده و 48105 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
هشدار افزایش مرگ و میر تا نیم میلیون نفر در ماه آینده
یکی از مقامات آمریکا در هشداری بیان کرد که انتظار میرود تا اواسط ماه فوریه تعداد جان باختگان کرونایی در این کشور به نیم میلیون نفر برسد.
مدیر جدید مرکز "کنترل وپیشگیری از بیماری" (CDC) در آمریکا هشدار داد که با توجه با روند افزایش ابتلا به ویروس کرونا در این کشور, انتظار میرود تا اواسط ماه فوریه تعداد مرگ و میر ناشی از کرونا در آمریکا به نیم میلیون نفر برسد.
پایگاه خبری "CBS" در اینباره نوشت, "روچل والنسکی" مدیر CDC در سخنان خود گفت که با توجه به افزایش ابتلا و مرگ و میر در این کشور, انتظار میرود تعداد افراد جان باخته بر اثر کرونا به 500000 نفر برسد.
این خبر در حالی منتشر شد که شهر "لس آنجلس" با نوع مسریتری از ویروس (کرونای انگلیسی) مبارزه میکند؛ ایالت "کالیفرنیا" با بیش از 3 میلیون نفر مبتلا به ویروس کرونا در جهان پیشرو است.
"آن ریموئین", دکتر اپیدمیولوژیست UCLA درباره افزایش تعداد مبتلایان در آمریکا گفت: «مطمئنا افراد بیشتری در جمعیت این کشور, مبتلا هستند»؛ وی شناسایی بیمارن کرونایی را به "تاباندن چراغ قوه در تاریکی" تشبیه کرد.
طبق آخرین آمار تاکنون 24 میلیون و 626 هزار نفر در آمریکا به بیماری کرونا مبتلا شدهاند و 408 هزار و 620 نفر جان خودرا از دست دادهاند.
رسیدن جان باختگان به 24 هزار نفر در ترکیه
وزیر بهداشت ترکیه نوشت: طی 24 ساعت گذشته از 151 هزار و 342 نفر تست کرونا گرفته شده است که از بین آنها 5 هزار و 862 نفر مبتلا تشخیص داده شدهاند.
فخرالدین کوجا وزیر بهداشت ترکیه درخصوص آخرین وضعیت شیوع کرونا در این کشور در صفحه توئیتر خود نوشت: طی 24 ساعت گذشته از 151 هزار و 342 نفر تست کرونا گرفته شده است که از بین آنها 5 هزار و 862 نفر مبتلا تشخیص داده شده و 164 نفر نیز جان خود را از دست دادهاند.
وی افزود: به این ترتیب در مجموع از 27 میلیون و 523 هزار و 423 نفر تست گرفته شده است که 2 میلیون و 392 هزار و 963 نفر از آنها مبتلا به کرونا تشخیص داده شدهاند؛ همچنین 24 هزار و 161 نفر نیز جان خود را از دست دادهاند. تعداد مبتلایان بدحال نیز 2 هزار و 183 نفر است.
تاکنون و در ششمین روز واکسیناسیون عمومی در ترکیه نیز، 833 هزار نفر واکسینه شده اند.
احتمال بسته شدن مرزها در آلمان برای مهار کرونا
"مایکل رات"، معاون وزیر امور خارجه آلمان در حاشیه یک ویدئو کنفرانس با همتایان اروپایی خود اعلام کرد: ما در بحث ها در جایی قرار گرفته ایم که هنوز نمی دانیم که این مواد و واکسن ها در جزئیات چگونه تاثیر می گذارد.
وی همچنین این مسئله که در هفته ها و ماه های آینده به دلیل شیوع بیشتر کرونا مجبور شویم مرزها را ببندیم منتفی ندانست. وی در عین حال گفت که دولت آلمان با این سیاست جدایی مخالف است.
"مارکوس زودر"، نخست وزیر ایالت بایرن و رئیس حزب دولتی سوسیال مسیحی هم خواستار اقدامات واحد در آلمان و اروپا برای مهار کرونا شده و گفت: اختلافات زیاد مردم را سردر گم کرده و پذیرش محدودیت ها از طرف آن ها را دشوار می کند.
وی افزود: منصفانه این است که اقداماتی در نظر گرفته شود که برای همه معتبر است. ما به یک طرح انعطاف پذیر که در همه جای آلمان اعمال شود نیاز داریم.
این مقام آلمانی همچنین تاکید کرد که بهترین حالت در نظر گرفتن یک استراتژی واحد در مبارزه با بحران کرونا است. وی افزود: اگر این موفقیت حاصل نشود کنترل های مرزی معقول و منطقی خواهد بود.
وی طرح کنترل های مرزی را در بهار بسیار موثر دانسته و گفت: این شرایط مداوم نخواهد بود و با واکسیناسیون بیشتر اوضاع بهبود پیدا می کند.
با توجه به شرایط بحرانی کرونا در آلمان آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان و سران ایالات روز سه شنبه درباره محدودیت های احتمالی بعدی برای شهروندان در دوران کرونا با هم مشاوره خواهند کرد.
زودر مسئله اصلی در برخورد با این بحران را این دانست که اغلب اقدامات متقابل خیلی دیر تصمیم گرفته شده و خیلی زود هم لغو می شد.
کاهش چشمگیر مسافران بزرگترین فرودگاه آلمان در سال 2020
کاهش حمل و نقل هوایی به دلیل بحران کرونا هم باعث کاهش شدید درآمد فرودگاه فرانکفورت آلمان در سال 2020 شده است.
بر اساس اطلاعات اپراتور فرودگاه فرانکفورت که در روز دوشنبه اعلام شد با حدود 18.8 میلیون مسافر تعداد مسافران در سال 2020 حدود 73.4 درصد کم تر از سال 2019 بود که با شمار مسافران هوایی در سال 1984 منطبق است.
در دسامبر سال گذشته بزرگترین فرودگاه آلمان حدود 892 هزار مسافر و به این ترتیب 81.7 درصد مسافر کم تر نسبت به این دوره زمانی در سال 2019 را ثبت کرد.
درخواست مقامات آلمانی برای تمدید قرنطینه سراسری
در این شرایط "اولاف شولتز"، معاون صدر اعظم آلمان انتظار دارد که دولت و مقامات ایالتی آلمان در مشاوره های خود در روز سه شنبه درباره تقویت محدودیت های کرونایی تصمیم گیری کنند. وی تاکید کرد که باید اقدامات بعدی برای مهار بحران کرونا انجام شود.
رئیس حزب سوسیال دموکرات آلمان هم اعلام کرده است که اقدامات قرنطینه ای و محدودیت ها در هر صورت باید تمدید شود. همچنین اقدامات تصمیم گرفته شده باید بهتر کنترل شود.
ینز اشپاهن، وزیر بهداشت آلمان هم شمار مبتلایان جدید کرونایی در کشور را همچنان بالا ارزیابی کرده و با اشاره به کم شدن بسیار آرام شمار تخت های پر بخش های مراقبت های ویژه در عین حال گفت: ما هنوز آنجایی که باید باشیم قرار نداریم.
وی با اشاره به خطر گسترش ویروس انگلیسی کرونا این مسئله را مهم دانست که آمار مبتلایان تا جایی که امکان دارد پایین نگه داشته شود.
فرانک والتر اشتاین مایر، رئیس جمهور آلمان هم با توجه به احتمال تشدید اقدامات کرونایی بابت فهم و درک مردم پیشاپیش قدر دانی کرده و گفت: هر انسانی در آلمان باید بداند که محدودیت هایی که ما امروز داریم هر کدام در این راستا موثر است که تخت های مراقبت های ویژه ما در بیمارستان ها پر نشوند. وی در این باره که اکثر قریب به اتفاق شهروندان در این باره درک و فهم دارند قدر دانی کرد.
کاهش چشمگیر فروش در صنعت مهمان داری در آلمان
به دلیل بحران کرونا هتل ها و مهمان سراها در آلمان در دوران کرونا حدود 40 درصد کاهش فروش داشته اند.
صنعت مهمان داری در آلمان در سال 2020 در مقایسه با سال قبل از آن حدود 38 درصد درآمد کم تری نسبت به سال قبل داشته . این خبر را اداره آمار فدرال آلمان در ویسبادن روز دوشنبه اعلام کرده است. بر این اساس در ماه نوامبر و هم زمان با شروع قرنطینه سراسری در آلمان فروش این صنعت در آلمان با کاهش 67.9 درصدی نسبت به این دوره زمانی در سال گذشته مواجه شده است.
بر اساس آمارها هتل ها و سایر شرکت های اقامتی در ماه نوامبر 82.2 درصد فروش کم تری نسبت به نوامبر سال 2019 داشته اند.
کاهش چشم گیر بازدیدکنندگان موزه لوور پاریس
موزه لوور پاریس هم در سال 2020 از کاهش 72 درصدی بازدیدکنندگان به دلیل بحران کرونا خبر داده است. بر اساس آمارهای رسمی اعلام شده شمار بازدیدکنندگان این موزه مهم فرانسه از 9.7 میلیون نفر در سال 2019 به 2.7 میلیون نفر کاهش پیدا کرده است. از بین این 2.7 میلیون نفر هم حدود 70 درصد فرانسوی بوده اند.
موزه لوور در شرایط معمولی توسط افرادی مورد بازدید قرار می گرفت که 75 درصد آن ها از کشورهای غیر اروپایی و بخصوص آمریکا و چین به این کشور می آمدند.
درخواست کمیسیون اروپا از اعضاء برای مبارزه قاطعانه تر با ویروس انگلیسی
کمیسیون اروپایی هم با توجه به گسترش نوع جهش یافته ویروس انگلیسی کشورهای عضو را به مبارزه شدید و قدرتمندانه علیه این بحران فراخوانده است.
کمیسر امور سلامت اتحادیه اروپا از کشورها خواسته که تست های بیشتری انجام دهند و ظرفیت تخت ها در بیمارستان ها و بخش های مراقبت های ویژه را افزایش دهند.
این کمیسر اروپایی همچنین خواستار اقداماتی برای شناسایی جهش های مختلف این ویروس و تبادل اطلاعات بیشتر بین کشورها در این باره شده است.
تشدید محدودیت ها در اسلواکی
اسلواکی هم محدودیت ها برای مهار کرونا را تشدید می کند. به گفته رئیس جمهور این کشور از امروز ( دوشنبه) بار دیگر تست گیری جمعی در کشو انجام می شود.
جدیدترین آمار کرونایی در کشورهای مهم اروپایی
بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال حدود 3395956 نفر در انگلیس به کرونا مبتلا شده و 89261 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.
در فرانسه هم تا به حال 2910989 نفر به کرونا مبتلا شده و 70283 نفر هم در اثرابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.
در ایتالیا هم تا به حال 2381277 نفر به کرونا مبتلا شده و 82177 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.
در اسپانیا هم تا به حال 2252164 نفر به کرونا مبتلا شده و 53314 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.
در آلمان هم بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال 2051059 نفر به کرونا مبتلا شده و 47463 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.