مخاطبان عزیز خبرگزاری آریا؛ به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو خبرگزاری بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در خبرگزاری آریا و پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.
خبرگزاری آریا-رئیس دانشگاه سیدجمالالدین اسدآبادی از ارسال 80 مقاله به دبیرخانه نخستین همایش ملی پژوهش های کاربردی در تاریخ فرهنگ و بیداری اسلامی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آریا،دکتر حسین مرادیمخلص از افتتاح کتابخانه تخصصی سیدجمال الدین اسدآبادی در 18 اسفندماه خبر داد و یادآور شد: این کتابخانه تخصصی با بیش از 1100 عنوان مقاله به زبان های مختلف و نیز اسناد مختلف در دانشگاه افتتاح می شود همچنین نرم افزار جامع سیدجمال در این روز آماده بهره برداری است که با بهره برداری آن از این پس برای شناخت شخصیت سیدجمال از هر جای دنیا می توانند به این دانشگاه مراجعه کنند.
مرادیمخلص با اشاره به برگزاری نخستین همایش ملی پژوهش های کاربردی در تاریخ فرهنگ و بیداری اسلامی اظهار کرد: دانشگاه جامعه محور سیدجمال الدین اسدآبادی با مأموریت علوم انسانی در سالروز بزرگداشت بیدارگر مشرق زمین قصد برگزاری این همایش را در 18 اسفندماه دارد که به عنوان نخستین کنفرانس ملی دانشگاه در رابطه با سیدجمال الدین اسدآبادی با شاخص Isc خواهد بود که تاکنون در شهرستان برگزار نشده است.
وی با تأکید بر اینکه شهرستان اسدآباد دارای یک برند جهانی بزرگ مانند سیدجمال الدین اسدآبادی است که از امام خمینی(ره)، مقام معظم رهبری تا جواهر لعل نهرو تا اقبال لاهوری، علی شریعتی تا پدر چرچیل از وی دارای گفتمان هستند، تصریح کرد: باید این برند جهانی را با همکاری همه رسانه ها و خبرنگاران به ویژه خبرنگاران و روزنامه نگاران شهرستان اسدآباد حفظ و مراقبت کرد.
مرادی مخلص از افتتاح و راه اندازی موزه سیدجمال الدین اسدآبادی در 18 اسفند ماه خبر داد و گفت: در این موزه 32 تابلوی نفیس نقاشی آبرنگ از تولد و تا شهادت سیدجمال الدین توسط هنرمندان به نام و نیز پرده بزرگی از شخصیت های بیدارگران جهان اسلام و آزادی خواهان دنیا رونمایی و در این موزه مناظر دیدنی اسدآباد و مقالات و عکس هایی از سیدجمال و جملات قصار او در موزه افتتاح خواهد شد.
وی با اشاره به برخی از برنامه های عملیاتی این همایش در 18 اسفندماه تصریح کرد: افتتاح کتابخانه تخصصی، دیجیتال و اسناد چندرسانه ای سیدجمال الدین در دانشگاه همزمان با افتتاحیه، راه اندازی موزه تخصصی سیدجمال الدین در دانشگاه همزمان با مراسم افتتاحیه، رایزنی با صداوسیمای همدان برای برگزاری سلسله نشست های یک هفته ای در زمینه بیداری اسلامی و اندیشه های سیدجمال، پیگیری اجرا و ساخت مستند زندگینامه سیدجمال، انعقاد تفاهم نامه و توسعه مراودات علمی و اندیشه های سیدجمال با خواهرخواندگی با دانشگاه کوفه، دانشگاه الازهر مصر، دانشگاه سوربون فرانسه و دانشگاه شهیر استانبول ترکیه را از جمله برنامه های عملیاتی در این همایش می توان برشمرد.
رئیس دانشگاه سید جمال الدین اسدآبادی تعداد داور ملی و بین المللی برای داوری مقالات در این همایش را 25 نفر و تعداد سخنرانان کلیدی را هشت نفر برشمرد و اضافه کرد: این همایش با 9 محور شامل بازگشت به اسلام، دشمن ستیزی و استعمارستیزی، حرکت اسلامی معاصر، همگرایی و وحدت جوامع اسلامی، خودسازی و تمدن اسلامی، علم و اسلام، انعکاس بیداری اسلامی در ادبیات فارسی و عربی، ادبیات مقاومت و بیداری اسلامی و نقش فرهنگ در تعلیم و تربیت برگزار می شود که در این راستا علاقمندان و فرهیختگان دانشگاهی می توانند آثار خود را در این زمینه ها ارسال کنند.
رئیس دانشگاه سید جمال الدین اسدآبادی از آماده شدن برنامه جامع دانشگاه سید جمال خبر داد و خاطرنشان کرد: در رابطه با سند دانشگاه سیدجمال پایان کار صادر شده و سند تک برگ دانشگاه سرانجام پس از 10 سال در حال صادر شدن است در ضمن اسدآباد خوابگاه استاندارد دانشجویی ندارد و یکی از مشکلات اساسی دانشگاه بوده که باید مسئولان در این رابطه پای کار بیایند.
وی در پایان از در دست تدوین بودن اطلس اجتماعی شهرستان اسدآباد توسط دانشگاه سیدجمال خبر داد و اظهار کرد: با تدوین این اطلس به صورت کاربردی می توان نسبت به رفع مشکلات و آسیب های احصاء شده شهرستان و نیز توسعه پایدار شهرستان گام برداشت.