خبرگزاری آریا- رییس مرکز آموزشهای آزاد و الکترونیکی دانشگاه ارایه داد، مهم ترین اقدامات مرکز آموزشهای آزاد و الکترونیکی دانشگاه در سال 1399.
به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درشهرستان بابلسر، دکتر رضا میرعرب رضی رییس مرکز آموزشهای آزاد و الکترونیکی دانشگاه، گزارشی از مهمترین اقدامات مرکز آموزشهای آزاد و الکترونیکی دانشگاه در سال 1399 را منتشر کرد.
متن کامل این گزارش را در ذیل مشاهده میکنید:
در یکسال گذشته؛ مرکز آموزشهای آزاد و الکترونیکی در بخشهای برنامهریزی، راهبری و پشتیبانی از آموزشهای غیر حضوری برای تمام رشتهها، دانشجویان و مدرسان دانشگاه، برگزاری جلسات غیرحضوری، برگزاری دورههای توانمندسازی و دانش افزایی و دورههای آزاد، اقدامات ذیل را انجام داده است.
بلافاصله پس از تعطیلی کلاسها در اسفندماه سال گذشته، آموزش مجازی با تصویب شورای آموزشی و تایید هیات رییسه دانشگاه در دستور کار قرار گرفت. با تلاش شبانهروزی همکاران مرکز آموزش آزاد و مجازی و مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات، برنامهریزیهای لازم انجام شد و علیرغم اشکالات جزیی، در دو هفته اول اردیبهشت، شرایط استفاده از آموزش الکترونیکی به حالت پایداری رسید. خوشبختانه با مشارکت بسیار خوب اعضای هیات علمی دانشگاه، مدرسین مدعو و دانشجویان، در حال حاضر همه دروس به صورت مجازی ارایه میشود و در مواردی که همکاران قادر به ارایه دروس به صورت مجازی نبودهاند، به سرعت مشکلات آنها مرتفع گردید.
از دیگر اقدامات صورتگرفته میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1- راه اندازی سامانه آموزش الکترونیکی (Lms) با همکاری مرکز فناوری و اطلاعات و شرکت پشتیبان آموزش الکترونیکی.
2- مدیریت و راهبری سامانه آموزش الکترونیکی
3- برگزاری بیش از 25 دوره توانمندسازی و دانشافزایی در راستای آشنایی اعضای هیات علمی و مدرسان مدعو با نحوه تدریس در سامانه مودل و بیگبلوباتن که با استقبال خوبی برگزار شد و در این کارگاهها بیش از 500 نفر از اعضای هیات علمی و مدرسان مدعو حضور داشته اند.
4- آمادهسازی و بارگذاری دستورالعملهایی به صورتهای گوناگون در سایت دانشگاه و سایت مرکز آموزشهای آزاد و مجازی برای آشنایی اساتید و دانشجویان با آموزش مجازی
5- دراختیارگرفتن و راهاندازی یک سیستم پشتیبانی 15 نفره به صورت آنلاین چت به منظور پاسخگویی به مشکلات دانشجویان و اساتید
6- پشتیبانی تمام وقت کارشناسان مرکز از طریق پاسخگویی به مشکلات اساتید و دانشجویان در ساعات اداری و غیر اداری از طریق تلفن، شبکه های اجتماعی(واتسآپ و تلگرام) و ثبت بیش از 10000 تیکت
7- برگزاری کارگاههای آموزشی و توجیهی کارشناسان آموزش دانشکدهها برای پشتیبانی بهتر سامانه و برنامه حضور و غیاب اساتید در آموزش غیرحضوری
8- فراهمسازی امکانات برگزاری جلسات دانشکدهها به صورت مجازی با ثبت 700 جلسه مجازی در طول سال
9- پشتیبانی کامل از جلسات غیرحضوری دانشکدهها(جلسات گروه، جلسات دفاع و ...)
10- مانیتورکردن تمام کلاسها به منظور جلوگیری از کاهش کیفیت کلاسهای آنلاین
11- تشکیل کارگروهی متشکل از اعضای هیات علمی با تجربه برای تدوین شیوهنامهای در خصوص روشهای مختلف برگزاری کلاسها و ارزشیابی
12- تهیه و تصویب شیوهنامه آموزش الکترونیکی در ایام کرونا
13- نظرسنجی از اساتید و دانشجویان در خصوص رضایت از آموزش مجازی
14- برگزاری چندین دوره آموزشی آزاد که با درآمدزایی برای دانشگاه همراه بوده است.
15- برگزاری چندین دوره آموزشی زبانهای خارجی که با درآمدزایی برای دانشگاه همراه بوده است.
16- تهیه و تصویب شیوهنامه دورههای صلاحیت مدرسی برای اعضای هیات علمی، مدرسان مدعو و دانشجویان دکتری
17- تهیه آییننامه جامع اجرای دورههای آزاد(جهت تصویب به هیات رییسه ارسال شده است)
18- تشکیل کارگروهی متشکل از اعضای هیات علمی با تجربه برای تدوین شیوه نامه آموزش الکترونیکی پس از کرونا
درپایان از حمایتها و مساعدتهای ریاست دانشگاه، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و همراهی و تلاش اساتید، کارمندان و دانشجویان عزیز تشکر و قدردانی میگردد.