خبرگزاری آریا-عضو شورای شهر تهران گفت: مدیران شهری باید از فرصت پیش آمده استفا ه کنند و از هیچ تلاشی برای خدمتگزاری به شهر و شهروندان فروگذار نباشند.
به گزارش خبرگزاری آریا از تهران، حبیب کاشانی عضو شورای شهر تهران در نشست شورای مدیران منطقه که با حضور حمید رضا حاجوی شهردار، معاونان و مدیران این منطقه برگزار شد، اظهار داشت: 80 درصد انتصابات اجرا شده در بدنه شهردا ی را نیروهای جوان، کاربلد و آشنا به مدیریت شهری تشکیل داده است که با توان بالایی که در آنها وجود دارد امیدواریم شهر به سمت شکوفایی و رونق پیش برود.
وی تصریح کرد: بودجه پیشنهادی سال 1401 نسبت به سال گذشته بیش از 50 درصد افزایش داشته است که بخشی از این افزایش مربوط به حقوق و دستمزد، حمل و نقل شهری و دیگر حوزه های خدمات رسان است.
کاشانی افزود: ضوابط دست و پا گیر در حوزه شهرسازی باید حل شود تا خدمات رسانی در بافت های فرسوده و ساخت و ساز تغییر کند و سیستم حمل و نقل شهری توسعه یابد.
حمید رضا حاجوی شهردار یک نیز در این دیدار به پروژه های منطقه اشاره کرد و گفت: تعامل با ارتش در خصوص بازگشایی بلوار 35 متری شهید افتخاری، آزادسازی 15 هزار متر مربع تصرفی در گلابدره از اقدامات اجرایی بوده است که در این بین پروژه بزرگ زیر گذر دزاشیب تا خیابان ولیعصر(عج) نیز که از قبل طراحی شده را امیدواریم امسال مقدمات اجرای آن انجام شود.
وی ضمن تشکر از حضور کاشانی در منطقه ابراز امیدواری کرد که با راهبری های ایشان و شورای اسلامی شهر، سال آتی سالی پر خیر، برکت و خدمت برای شهروندان تهرانی و منطقه باشد و بتوانیم خدماتی که در خور این عزیزان است را به اجرا بگذاریم.
انتهای پیام/ح.ابویسانی