خبرگزاری آریا-در پایان معاملات آخرین روز هفته نخست بهمن ماه شاخص کل بورس با 21 هزار و 497 واحد بر روی عدد یک میلیون و 229 هزار و 424 ایستاد.
به گزارش خبرگزاری آریا،معاملات این هفته بورس تهران که به استثنای روز شنبه در پی اعلام واریز یک قسط از منابع صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار سرمایه، تا روز گذشته با روند منفی دنبال میشد، قابل پیش بینی بود روز چهارشنبه پس از گفتگوی تلویزیونی دیشب رئیس جمهور با مردم در رسانه ملی و اعلام برنامههای حمایتی دولت از بورس، و توئیت وزیر اقتصاد با روند مثبت و افزایش تقاضا در سمت خرید آغاز شود که همین اتفاق افتاد و شاخص در همان دقایق ابتدایی با 15 هزار واحد رشد همراه شد.
امروز در پایان معاملات سهامداران 5 میلیارد و 545 میلیون سهم و اوراق به ارزش 34 هزار و 793 میلیارد و 963 میلیون ریال را در بیش از 323 هزار نوبت دادوستد کردند.
نماد شرکتهای فولاد، فملی، فارس، وغدیر، نوری، شنبدر و شپدیس بیشترین تاثیر مثبت بر افزایش شاخص را داشتند. ضمن آنکه نمادشرکتهای خودرو، فولاد، فملی، خساپا، شپنا، شبندر و انرژی 3 جزو پر تراکنشترین نمادهای معاملاتی بودند.
در فرابورس نیز شاخص کل (هم وزن) با 79 واحد ازفایش به عدد 17 هزار و 35 واحد رسید که ارزش معاملات این بازار بالغ بر 15 هزار میلیارد و 24 میلیون ریال رسید. در این بازار معامله گران 2 میلیارد و 192 میلیون برگ و اوراق را در 167 هزار و 873 نوبت خرید و فروش کردند.