خبرگزاری آریا-مشکات الزهرا صفی با برتری مقابل نماینده روسیه به فینال مسابقات تور جهانی راه یافت.
به گزارش سرویس ورزشی آریا به نقل از روابط عمومی فدراسیون تنیس: مسابقات تور جهانی زیر 18 سال با فینالست شدن نماینده کشورمان در بخش دختران همراه بود.
با انجام مرحله نیمه نهایی بخش دختران ، مشکات الزهرا صفی از ایران موفق شد با نتیجه ( 6-7 و 3-6 ) ارینا اریفولینا از روسیه را شکست دهد و به عنوان اولین فینالیست معرفی شود.
در دیگر دیدار این مرحله مارگات فانتالا از فرانسه و
آسلی اوزجان از ترکیه رودروی یکدیگر قرار گرفتند که برنده این دیدار فردا به مصاف نماینده کشورمان می رود.
همچنین پس از این دیدار مشکات الزهرا صفی از ایران- کات کوپه از بلژیک و نمایندگان ترکیه برای کسب عنوان قهرمانی بخش دونفره با هم دیدار می کنند.
پیش از این مشکات الزهرا صفی با کسب عناوین قهرمانی و در نائب قهرمانی در رقابت های جهانی و حضور در گرند اسلم استرالیا برای کشورمان افتخار آفرینی کرده بود.
این مسابقات فردا با برگزاری دیدار فینال انفرادی دختران و پسران به پایان می رسد.
سرداوری این دوره از مسابقات بر عهده مسیح صلاح سرداور نشان سفید کشورمان است و امیر همایون صدری مدیریت بازی ها را بر عهده دارد.