خبرگزاری آریا- مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد از همکاری 9 محقق معین با کارشناسان پهنه در مراکز جهاد کشاورزی دهستان ها برای افزایش تولید خبر داد.
به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درمحمودآباد، محمد هادیزاده گفت: امسال نیز همانند سال های گذشته، 9 محقق معین در قالب کمیته های تخصصی در سه مرکز جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد برای انتقال اطلاعات و دانش نوین به تولیدکنندگان بخش های کشاورزی این شهرستان همکاری می کنند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد تصریح کرد: تولیدات کشاورزی با استفاده از نتایج طرح های تحقیقاتی و انتقال یافته های بروز، افزایش و بهبود می یابد.
هادی زاده با بیان اینکه نظام نوین ترویج بهترین جایگاه برای عرضه فعالیت ها و یافته های تحقیقاتی مراکز تحقیقاتی است، ادامه داد: در نظام نوین ترویج و طرح پهنه بندی، محقق معین باید با هماهنگی بخش های مختلف مرکز پاسخگوی مشکلات کارشناسان مروج آن مرکز باشد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد اظهار کرد: اداره ترویج این مدیریت آماده همکاری با محققان و پژوهشگران مرکز تحقیقات است و با آموزه های علمی و توصیه های فنی محققان که در اختیار کارشناسان کشاورزی و پهنه قرار می گیرد شاهد تحولات چشم گیر در تولیدات کشاورزی خواهیم بود.
وی در پایان یادآور شد: در سامانه جامع پهنه بندی ترویج، امکان انتقال پیام وجود دارد و تمام فعالیت ها قابل سنجش و ارزیابی است.