خبرگزاری آریا- هسته هئیت رئیسه هنر انقلاب اسلامی در شهرستان قائم شهر انتخاب شد .
به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درشهرستان قائم شهرآغازبه کارهسته هنرانقلاب با مشخص شدن اعضای خود در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قائم شهر در مسیر ریل گزاری قرار گرفت.
عیسی مدانلو رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قائمشهر در نشست با اهالی انجمن های فرهنگی و هنری و اصحاب رسانه گفت: هدف از تشکیل این هسته ، تحول در نظام فرهنگی و هنری شهرستان با گسترش فرهنگ و هنر ارزشمند در راستای اهداف نظام می باشد.
مدانلو تشکیل هسته هنر انقلاب اسلامی را شناسایی ظرفیت ها و استعداد های فرهنگی و هنری با وجود پتانسیل های موجود در سطح شهرستان بیان نمود که می تواند راهی برای مقابله با شبیخون فرهنگی باشد .
در پایان این نشست، آقای عیسی مدانلو رئیس هسته هنر انقلاب، آقای جواد اکبری زیاری دبیر هسته، آقای سید رضا حسینی مدیر اجرایی و آقای مهدی خلیلی بعنوان منشی هسته هنر انقلاب انتخاب شدند.