خبرگزاری آریا- مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه از پیش بینی کشت ذرت علوفه ای در 250 هکتار اراضی زراعی این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درگلوگاه، مهدی باباجانی از پیش بینی کشت ذرت علوفه ای بعنوان تامین کننده مناسب خوراک دام بعد از برداشت برنج در 250 هکتار اراضی زراعی شهرستان گلوگاه خبر داد.
وی با اشاره به اینکه زمان برداشت این گیاه در مهر و آبان است، افزود: با توجه به صنعتیشدن پرورش گوسفندان و بالارفتن قیمت غلات، استفاده از ذرت سیلو شده با داشتن ارزش غذایی مطلوب در خوراک گوسفندان، به ویژه در زمانیکه علوفه وجود ندارد، می تواند جایگزین خوبی برای علوفه دام بحساب آمده و هزینه خوراک را کمتر کند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه با بیان اینکه سال گذشته 150 هکتار اراضی این شهرستان به کشت ذرت علوفه ای اختصاص یافت، گفت: سال گذشته 4 هزار تن ذرت علوفه ای در این شهرستان تولید شد.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد با حمایت از تولیدکنندگان این بخش، توسعه مکانیزه و تامین دستگاه چاپر امسال شاهد افزایش سطح زیر کشت این گیاه علوفه ای در این شهرستان باشیم.