خبرگزاری آریا- مقامات رژیم صهیونیستی با حمایت نیروهای پلیس امروز سه شنبه چادرهای ساکنان روستای العراقیب را در منطقه نقب برای بار دویست و دوازدهم تخریب کردند.
به گزارش سرویس بینالملل آریا؛در ساعات اولیه صبح، نیروهای تقویت شده پلیس اسرائیل، العراقیب را محاصره و به ساکنان حمله کردند و آنها را قبل از اینکه بولدوزرهای اسرائیلی آنها را تخریب کنند؛مجبور به ترک خانه ها، کانکس ها و چادرهای خود کردند.
این اولین بار است که مقامات اسرائیلی خانه های ساکنان العراقیب را پس از 15 بار تخریب در سال گذشته، از ابتدای سال جاری میلادی تخریب می کنند.
شایان ذکر است که در روستای العراقیب 22 خانوار باقی مانده است که تعداد آنها حدود 800 نفر می باشد که از طریق دامداری و کشاورزی بیابانی زندگی می کنند. در دهه 1970 ساکنان این روستا بر اساس قوانین و شرایط مقامات اسرائیلی توانستند حق خود را برای داشتن زمین ثابت کنند.