خبرگزاری آریا-خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران گفت: 33 هزار و 70 میلیارد تومان از بودجه امسال تا پایان آذرماه محقق شده که 65 درصد کل بودجه و 87 درصد بودجه 9 ماهه است.
به گزارش خبرگزاری آریا، حبیب کاشانی در یکصد و بیست و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران ضمن ارائه گزارش حساب درآمد شهرداری منتهی به پایان آذرماه امسال با بیان اینکه 50 هزار و 370 میلیارد تومان به تصویب رسید، اظهار داشت: 33 هزار و 70 میلیارد تومان محقق شده که 65 درصد کل بودجه و 87 درصد بودجه تا پایان آذرماه است.
وی اعلام کرد: از مبلغ 33 هزار و 72 میلیارد تومان 32 هزار و 447 میلیارد تومان عملکرد نقد و 625 میلیارد تومان عملکرد غیر نقد است، لذا شهرداری تهران 4 هزار و 705 میلیارد تومان از برنامه مصوب عقب است.
کاشانی با بیان اینکه در بخش درآمدها بایستی 28 هزار و 760 میلیارد تومان محقق میشد، خاطرنشان کرد: در این بخش حدود 101 درصد محقق شده که 29 هزار و 101 میلیارد تومان بوده که ناشی از توسعه شهر و مصوبه نحوه اخذ مطالبات حوزه شهرسازی است.
خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران همچنین تصریح کرد: در فصل دوم منابع حاصل از واگذاری داراییهای سرمایهای نیز باید در 9 ماهه امسال حدود 6 هزار و 62 میلیارد تومان وصول میشد که حدود 407 میلیارد تومان معادل 6 درصد را شامل میشود.
وی با بیان اینکه در فصل سوم و منابع حاصل از واگذاری داراییهای مالی باید 2 هزار و 955 میلیارد تومان محقق میشد، گفت: 3 هزار و 563 میلیارد تومان از میزان معادل 120 درصد محقق شده و علت اصلی آن افزایش وصول در این فصل مربوط به اوراق مشارکت است که باید 2 هزار و 200 میلیارد تومان جذب میشد، اما در مردادماه با عملکرد 2 هزار و 450 میلیارد تومان از بودجه مصوب بیشتر جذب شده است.
کاشانی با اعلام اینکه عوارض اجرای رسیدگی به تخلفات، ماده 32 و دکل و آنتن صفر بوده است، یادآور شد: در ارزش افزوده شاهد افزایش تحقق هستیم. در عوارض قطع اشجار و درآمدهای وصولی در حریم شهرها و عوارض آتش نشانی جلو هستیم.
وی در خصوص عوارض عدم تأمین پارکینگ، گفت: در پارکینگ که خط قرمز ماست مشمول 40 درصد تخفیف عوارض شده است. مردم میگویند شما پارکینگ نمیسازید و پلیس نیز با نصب تابلوهای توقف ممنوع، جریمه میکند.
خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران با اعلام اینکه در خصوص هزینهها در بخش نقدی 48 هزار و 307 میلیارد تومان ابلاغ شده است، یادآور شد: با تخصیص اعتبار 37 هزار و 291 میلیارد تومان و عملکرد حدود 13 هزار و 446 میلیارد تومان، درصد جذب نسبت به تخصیص اعتبار 36 درصد است.
وی افزود: در آذرماه چهار هزار و 500 میلیارد تومان درآمد از محل تخفیف 40 درصدی عوارض درآمد داشته ایم. استفاده کنندگان از این تخفیف معمولا افراد با رقم بالا بوده اند و کمتر از یک میلیارد تومان تعداد کمتری داشته است؛ در مجموع سه هزار و 700 میلیارد تومان تخفیف داده شده است.
کاشانی با بیان اینکه در بخش غیر نقدی چهار هزار و 462 میلیارد تومان ابلاغ شده است، تصریح کرد: با تخصیص اعتبار چهار هزار و 406 میلیارد تومان و عملکرد حدود 877 میلیارد تومان درصد جذب نسبت به تخصیص اعتبار 19 درصد است.
خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران اعلام کرد: در مجموع هزینههای نقدی و غیرنقدی 52 هزار و 770 میلیارد تومان ابلاغ شده و با تخصیص اعتبار 41 هزار و 697 میلیارد تومان و عملکرد حدود 14 هزار و 323 میلیارد تومان، درصد جذب نسبت به تخصیص اعتبار 34 درصد است.
وی با بیان اینکه 14 هزار و 576 میلیارد تومان از 50 هزار میلیارد تومان بودجه امسال پایدار و 35 هزار و 793 میلیارد تومان ناپایدار است، یادآور شد: در عملکرد منتهی به پایان آذرماه در مجموع 33 هزار و 72 میلیارد تومان وصولی، 10 هزار و 999 میلیارد تومان معادل 33 درصد پایدار و مبلغ 22 هزار و 72 میلیارد تومان معادل 66 درصد ناپایدار است.
4 هزار میلیارد تومان از دستگاههای دولتی طلب داریم
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران نیز گفت: چهار هزار میلیارد تومان مطالبات از دستگاههای دولتی تاکنون تایید شده که باید در سازمان حسابرسی تایید شود تا بتوانیم جذب کنیم.
لطف الله فروزنده در یکصد و بیست و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی گزارش حساب درآمد شهرداری منتهی به آذرماه امسال با بیان اینکه در 9 ماه 87 درصد بودجه محقق شده است، اظهار کرد: تکلیف ما 50 هزار میلیارد تومان است و 60 هزار میلیارد تومان از اختیارات ما در بخش نقد و غیرنقد خواهد بود که در بخش غیرنقد هشت هزار میلیارد تومان تکلیف داریم و به نظر به 10 هزار میلیارد تومان خواهد رسید.
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با اعلام اینکه بخشی از درآمدها رقم کمی دارد، اما ناشی از کم کاری نیست، گفت: دو هزار و 100 میلیارد تومان عوارض گمرکی پیگیری و محقق شد و اقداماتی که قابلیت پیگیری داشته باشد، حتما انجام خواهد شد.
وی افزود: چهار هزار میلیارد تومان مطالبات از دستگاههای دولتی تاکنون تایید شده که باید در سازمان حسابرسی تایید شود تا بتوانیم جذب کنیم.
فروزنده با بیان اینکه در بند به بند جدول بودجه مشخص است که افزایش درآمد را شاهد هستیم، یادآور شد: عملکرد پس از ثبت انجام خواهد شد. عملکرد چهار هزار میلیارد تومان بود که حالا به 14 هزار میلیارد تومان رسیده و قطعا در این ماه به 17 هزار میلیارد تومان افزایش خواهد یافت.
وی با اعلام اینکه 9 هزار میلیارد تومان به حمل و نقل اعتبار دادیم که منتظریم اسناد آن بازگردد، تصریح کرد: 70 درصد نقدینگی برای پروژههای عمرانی مناطق تخصیص داده ایم که در مجموع 500 میلیارد تومان از ما طلبکارند. سه هزار میلیارد تومان از اسناد مترو باز است که به دنبال تسویه آن هستیم.
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با بیان اینکه منظور شهردار تهران این نبود که بین تحقق درآمد و عملکرد ارتباطی وجود ندارد، گفت: منظور ایشان این بود که جلسهای برگزار شود تا گزارشات در خصوص عملکرد ارائه شود.