خبرگزاری آریا-گزارش های رسانه ای حاکی از آن است که شرکت خدمات اینترنتی و فناوری آمریکایی گوگل، در حال توسعه یک پلتفرم چت با استفاده از هوش مصنوعی برای رقابت با پلتفرم "GBT Chat" است که از زمان راهاندازی آن در دسامبر سال گذشته به رشد سریعی دست یافته است.
به گزارش سرویس علمی آریا به نقل از سی نت دات کام که در زمینه مسائل فناوری تخصص دارد، اشاره داردکه ChatGPTt از یک فناوری هوش مصنوعی به نام مدل زبان بزرگ استفاده می کند که برای مقابله با حجم زیادی از داده ها و انواع داده ها برای تولید محتوای جدید به صورت خودکار آموزش دیده است. این نوع از مدل هوش مصنوعی از مکانیزمی به نام «ترانسفورماتور» استفاده میکند که گوگل پیشگام آن است.
GBT Chat می تواند همه کارها را انجام دهد، از نوشتن برنامه های کامپیوتری گرفته تا پاسخ دادن به سوالات امتحانات مدرسه و ارائه مشاوره، هرچند آنچه که سیستم در نهایت ارائه می دهد ممکن است گمراه کننده یا اشتباه باشد. زیرا بستگی به داده های در دسترس او دارد.
و شبکه تلویزیونی آمریکایی CNBC گزارش داد که گوگل ابزار جدیدی به نام Apprentice Bard ایجاد کرده است که شبیه به چت GBT است که توسط شرکت Open AI توسعه داده شده است، اما گوگل همچنین در حال آزمایش امکان استفاده از فرمت سؤال است.
جف دین، محقق ارشد گوگل در جلسه ای در سال گذشته به کارمندان گفت که گوگل در رویکرد خود برای جلوگیری از "خطر سقوط شهرت" از ابزارهای هوش مصنوعی که پاسخ های بدی ارائه می دهند، بسیار محافظه کار است.
گوگل به طور خاص در مورد گزارش سی ران بی سی اظهار نظر نکرد، اما سخنگوی آن، لیلی لین، در بیانیهای گفت: «ما برای مدت طولانی بر توسعه و استفاده از هوش مصنوعی برای بهبود زندگی مردم تمرکز کردهایم... ما همچنان به آزمایش فناوری هوش مصنوعی خود در داخل برای اطمینان از مفید و ایمن بودن آن ادامه میدهیم و ما مشتاقانه منتظر هستیم تا در اسرع وقت آن را برای آزمایش در خارج ارائه دهیم.
دمیس هسابیس، مدیر عامل شرکت فناوری هوش مصنوعی دیپ مایند گوگل، گفت که این شرکت نیز در این پروژه ها مشارکت دارد و در حال بررسی راهاندازی نسخه بتای یک پلتفرم مکالمه هوش مصنوعی به نام Sparrow در سال جاری است.