خبرگزاری آریا-خرید تضمینی محصول راهبردی گندم از کشاورزان با افزایش 44.5 درصدی و با 950 هزار تُن رشد نسبت به بازه زمانی مشابه سال قبل، از مرز 3 میلیون تُن گذشت.
به گزارش خبرگزاری آریا، در حال حاضر خرید گندم از کشاورزان در 6 استان از 100 هزار تُن فراتر رفته است که به ترتیب استانهای خوزستان با خرید یک میلیون و 675 هزار تُن، فارس با خرید 375 هزار تُن، ایلام با خرید 233 هزار تُن، کرمان با خرید 220 هزار تُن، گلستان با خرید 200 هزار تُن و بوشهر با خرید 123 هزار تُن در رتبههای اول تا ششم قرار دارند.
بر اساس این گزارش، تاکنون بیش از 54 درصد از کل خرید تضمینی گندم از کشاورزان استان خوزستان، بیش از 33 درصد از کشاورزان 4 استان فارس، ایلام، کرمان و گلستان و 13 درصد نیز از کشاورزان سایر استانها انجام شده است.
گفتنی است در استانهای بوشهر با رشد 469 درصدی خرید (حدود 6 برابر)، کهگیلویه و بویراحمد با رشد 142 درصدی خرید (حدود 2 و نیم برابر)، گلستان با رشد 115 درصدی خرید (بیش از 2 برابر)، کرمانشاه با رشد 102 درصدی خرید (بیش از 2 برابر) و سیستان و بلوچستان با رشد 100 درصدی خرید (2 برابر)، نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش خرید داشتهاند.